דיון

מצב
הנושא נעול.
דיון

דיון
בקרוב יש לי דיון בבית המשפט רציתי לדעת האם השופט מתייחס רק למה שכתב עו"ד של בעלי בכתב הגנה או שבעלי יכול פתאום לומר דברים עליי שלא הזכיר בכתב הגנה? לדוגמא: שהמשמורת צריכה לעבור אליו כי אני חולת נפש או איומים כאלה ואחרים שהוא מאיים שיגיד ובכתב הגנה רק ציין שישמש לילדה כאב וכאם ולכן מגיעה לו המשמורת. אשמח לתשובה.

איומים

דיון
בקרוב יש לי דיון בבית המשפט רציתי לדעת האם השופט מתייחס רק למה שכתב עו"ד של בעלי בכתב הגנה או שבעלי יכול פתאום לומר דברים עליי שלא הזכיר בכתב הגנה? לדוגמא: שהמשמורת צריכה לעבור אליו כי אני חולת נפש או איומים כאלה ואחרים שהוא מאיים שיגיד ובכתב הגנה רק ציין שישמש לילדה כאב וכאם ולכן מגיעה לו המשמורת. אשמח לתשובה.
איומים
את מתארת את אחד האיומים הכי מושמעים בהליך הגירושין, וגם השופטים מודעים לכך. ממילא בקדם משפט ראשון בדרך כלל ניתנת החלטה בדבר תסקיר סעד, אם או בלי התוספות של בעלך. את יכולה לישון בשקט...

תשובה

דיון
תשובה
הוא בהחלט יכול לומר דברים חמורים ואי אפשר לדעת איך הם ישפיעו כי כולם בני אדם. התרופה שלך היא להגיב על הדברים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה