דיון

One Echoe

New member
אממ...

וואלה... אני חושב שמטאל זה עדיין סוג של רוק. כלומר, זה כבר די הפך לתרבות משל עצמו, המטאל, אבל בכל זאת...זה עדיין קשור קשר הדוק לרוק...במיוחד לרוק כבד..

Tommy The Cat

New member
אבל...

המטאל כולל בעצמו עוד הרבה תת ז'אנרים אחרים כמו פרוג,דת',ניו,גלאם וכו' אז זה אומר שהמטאל הוא בעצם ז'אנר מאוד גדול שבתוכו יש כל מיני תת ז'אנרים אחרים שגם בתוכם יש תת ז'אנרים? אז מה שאתה בעצם אומר זה שהמטאל הוא בעצם תת ז'אנר של הרוק כבד שהוא בעצם תת ז'אנר שהתפתח לז'אנר מהרוק אנד רול?

One Echoe

New member
כן.

אבל אני חושב שהמטאל היום הוא מן ז'אנר עצמאי. זה כמו שהרוקנרול התפתח מהבלוז..

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

הדוגמא של הרוקנרול היא טובה, מחשיבים את הרוקנרול כז'אנר ולא כתת ז'אנר של הבלוז

One Echoe

New member
אנחנו גם שוכחים את העניין

של התרבות... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה יוכל להגיד..

Sum41xGiRL

New member
זאת דוגמא נחמדה/

אבל הרוקנרול לא תת ז'אנר של הבלוז, הוא מושפע מאותו ז'אנרים בפני עצמם כמו רוקבילי וקאנטרי... בתכל'ס רוק זה שם מאוד כולל, לד זפלין לא נשמעים כמו הסטוג'ס, אין ספק וכך עוד אינספור להקות. ובכן, המטאל לדעתי זה אחת מהתתי ז'אנרים הגדולים של הרוק..

Tommy The Cat

New member
אבל עובדה

שהמטאל זה בעצם משו גדול שכולל בתוכו הרבה תתי ז'אנרים אחרים.

yotamn9

New member
בעקרון פופ זה כל מוסיקה עכשווית

בתקופת הרוקנרול הרוקנרול היה פופ, רק שהמושג לא היה קיים אז... (ככה לפחות נראה לי)

אמממ מה בדבר המוזיקה המתקתקה

של שנותה50-60 כל האולדיז למינהן? זאת הייתה מוזיקת פופ ועוד איך. אז זה לא נכון לומר. יש פופ רוק כמו לינקין פארק ולימפ ביזיקט וכ'ו אותם אתה יכול להכניס לתת קטגוריה של פופ.

One Echoe

New member
רוקנרול נולד בשנות ה50...

כשאני אומר מוזיקת פופ אני מתכוון לז'אנר שנולד... בשנות ה60 הביטלס יצרו רוק-פופ. אבל הז'אנר עצמו, נולד בשנות ה80 עם עליית המוזיקה האלקטרונית... תמיד הייתה מוזיקה פופולרית. לא תמיד היה ז'אנר פופ.

The Raver1

New member
אתה קצת סותר את עצמך

כי מוזיקה פופולרית=פופ. וגם את המשפט הראשון לא ממש הבנתי.

למעלה