דיון

../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif חצילו...

נמ.אוקיי את יכולה להוסיף לרשימה שאני מפחדת מאנשים שיודעים עליי יותר מדיי דברים ואני לא יודעת עליהם כלום..

paper pieces

New member
חחח

מצטערת שהפחדתי אותך...
נראה לי שאולי את מכירה אותי... הייתי כותבת בפורום לפני כמה חודשים בכינוי שונה... dun16... נשמע מוכר? חחחח אל תבהלי, אני סתם נהנת לקרוא בפורום, אתם אנשים מעניינים...

האאאא../images/Emo42.gif

בטח שאני זוכרת למה לא אמרת? *נרגעת* טיהי.אז.. וואלקום באק

LillipooT

New member
וודאי שזוכרים אותך! ../images/Emo60.gif

מה זה סמויה?! אני לא מרשה!
יו אר וואן אוף אס נאו! נואו מור סמויה!

paper pieces

New member
חחח הייי ../images/Emo13.gif

אני סמויה בכל הפורומים(חוץ ממישל בראנץ'..)... לוידעת אפילו למה חחח זה שימח אותי שזכרתם אותי :) אני אכתוב הרבה מעכשיו!

paper pieces

New member
בקשר לג'ק וג'יל

תאמת, ממש אהבתי את הסידרה הזאת...
אחותי הייתה אובססיבית אליה כמו שאני לדוסון חחחח אז זה היה מצחיק כל הקלטות שהתערבבו...
אני חושבת שזו הייתה סידרה ממש חמודה אבל היא קצת איבדה מהקסם שלה אחרי שג'ק וג'יל התחילו לצאת. בגלל שלפני זה היה את כל המתח המיני הזה ביניהם וכל הזמן חיכו שיקרה משו... ואז כבר לא היה למה לחכות(חוץ מלחתונה ) זה רק בקשר ל2 הדמויות האלה... כי לשאר הדמויות התפתחה העלילה :)... למרות שעדיין זו נשארה סידרה טובה...
אהבתי את ברטו! עד שהוא בגד באודרי חח יאא חבל שאין שידורים חוזרים...

paper pieces

New member
המשך...

רציתי להוסיף..
שכשאמרתי קודם שכבר לא היה עניין בג'ק וג'יל... התכוונתי מבחינת הקהל בארה"ב שגרם לסידרה לרדת אחרי 2 עונות בלבד...
לי עדיין היה עניין בסידרה

Tatu4Taty

New member
תודה :)

שלום נמש! הפרקים עם המעבר באמת היו מוזרים, זה פשוט לא הסגנון הכל כך מוכר של דוסון קריק שמותחים את הכל על איזה 4 פרקים מינימום עד שהכל נפתר.

אני לא חושבת שהייתי מרחיבה ../images/Emo66.gif

אף עונה, אבל אם הייתי יכולה לעשות איזשהו שינוי בסדרה, הייתי לוקחת את החצי הראשון של העונה השישית, ופשוט עושה הכל הפוך.
ממש לא אהבתי את הפרקים האלה. חוץ מזה אהבתי את כל העונות, ואני חושבת שהן נגמרו בזמן, בשלב שהם כבר מוצו, ולפני שהן התחילו "להמרח". העונה האהובה עלי היא העונה הרביעית.
אה ו... ברוך הבא!

גרמס

New member
גם לי יש מה להגיד!!!

אני התחלתי לראות דוסון רק מזמן שידורי העונה הרביעית אבל אז שודרו גם השידורים החוזרים בחופש הגדול והספקתי לעקוב מעט גם בעונות הראשונות (בעיקר השניה והשלישית) מאז העונה הרביעית הכל מוקלט ומסודר... לדעתי העונה השלישית היא העונה הכי טובה כי קרו בה המון אירועים כיפים ובראש ובראשונה איחודם של פייסי וג'ואי שהם כמובן הזוג המועדף עלי! גם העונה הרביעית הייתה מדהימה עד הפרידה האכזרית.. מאחרי העונה הרביעית הסדרה התדרדרה לגמרי!!!! ולא שהפסקתי לצפות- להיפך- אדיקותי רק גברה והלכה ונעשתה אובססיבית יותר ויותר אבל העונה השישית היתה גרועה לגמרי!!! אבל כמובן לדעתי חבל שהסדרה לא המשיכה אפילו שלא נראה לי שהיה לה לאן אבל הסוף שלה ממש רוקן את חיי מכל תוכן!!!! (טוב, אולי קצת נסחפתי... קצת?!) את העונה הראשונה ראיתי במלואה רק בזמן האחרון (אי-מיול תודה רבה..) ואני חייבת להגיד שאני ממש שונאת את דוסון (הבחור, לא הסדרה) עוד יותר ממה ששנאתי אותו אז!!! אוף איזה מעצבן הוא היה!!! ובאמת הוא היה מעצבן ולא ממש ברור עם המעבר החד הזה מג'ן לג'ואי אבל האמת, אני לא ממש מבינה למה יש לדוסון-ג'ואי כל-כך הרבה מעריצים כי הסיבה היחידה שנראית לי הגיונית לאהוב את השילוב הזה היא כי סוף סוף ג'ואי קיבלה מה שמגיע לה ולא כי מישהו בכלל אוהב את דוסון!!! ופייסי-ג'ואי היו זוג הרבה יותר כיפי כי שניהם היו חמודים ואת שניהם כולם אהבו (הכללה גורפת במקצת..) ומכל האמור לעיל כנראה אתם כבר מבינים שאת הסוף, מה שבטוח, אני אהבתי!!! סוף למגילה!

גרמס

New member
אה, ובעניין הלהרחיב

מבחינתי לא היה צריך להיות סוף לאף עונה אלא שהסדרה תמשיך ותמשיך ותמשיך... (אבל אז זה כבר היה הופך לטלנובלה/ אופרת סבון) אבל בסך-הכל העונות נגמרו בזמן לדעתי ולא נראה לי שחסר משהו משמעותי

LillipooT

New member
אני לא מבינה.. ../images/Emo60.gif

אני לא מבינה מה יש לכם נגד העונה השישית!! לדעתי היא הייתה טובה מאוד!! ובאמת אין כמו פייסי וג'ואי

shiray

New member
לדעתי החלק השני שלה היה טוב,

אבל החלק הראשון הרבה פחות. אני בכלל מאלה שאהבו את קייפסייד, וכמה שבוסטון יפיפיה פשוט כל האווירה השתנתה בעונה החמישית, ממש כאילו זו איזו סדרת המשך לדו"ק. מה שאפיין לדעתי מאוד את העונה השישית היה גם ריבוי הדמויות, שהרבה אהבו ובצדק, אבל אני אישית מעדיפה בהרבה את ההתמקדות בכל דמות לעומק יותר, ולא שיש פרקים שפתאום מגלים "יוו בכלל לא הראו הפעם את ג'ק/ג'ן/דוסון/פייסי"....

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif אני ממש ממש גאה!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo60.gif

חברה יש לי דמעות בעיניים!! תראו איזה דיון יפה וארוך יש כאן!! מזמן זה לא קרה! רגשתם אותי
אמא כל כך גאה
טאטו דארלינג - איפה התחבאת כל הזמן הזה??
בכל מיקרה, נחמד לראות משתמשים יחסית סמויים (כפי שנאמר כאן
) משתתפים בדיון!

Tatu4Taty

New member
אני מיסתורי.

בא והולך. אחר כך אני חוזר. מוהאהא. גם אני אהבתי את הדיון :) יצא נחמד ביותר. אני מקווה שיהיו עוד ^_^

למעלה