דיון!

שולי פ

New member
משפט אחד...

"השמת פעם לב באיזו קפידה אני נוהג לנשק את המזוזה בכניסה לדיסקוטק?"- והאם שמתם לב פעם באיזו כוונה השכן שלי מברך כשהוא אוכל את הסטייק הלבן שלו?! נו באמת, תעשה לי טובה... אני יודעת שזה מוקצן קצת אבל ובכ"ז...

yy16

New member
אהבתי את הסגנון

גם לאלה המאמינים בתורה ובה' מותר להנות מהחיים כמו לכל השאר ואין חובה לעבור על החוקים והמצוות, קצת פתיחות וליברליות תמיד טובה חיים טובים לכולם :)

tamarhp

New member
לא..

אם אנחנו מאמינים שהקב"ה נתן לנו את המצוות והוא צוםפה בנו כל רגע, מה הקטע לעבור על המצוות? ומעבר לקטע של שכר ועונש, אנחנו מאמינים גם שזו הדרך הטובה ביותר בשבילנו לחיות - למה לעשות דווקא? זה רק מראה עד כמה אתם לא קולטים נכון את הדרך שלנו...

מההההההההההההההההה????

"גם לאלה במאמינים בתורה ובמצוות מותר להנות מהחיים" ?!?!?!?!?!?! אתה טוען שאדם שחי חיי תורה לא נהנה מהחיים??? הוא ממצה את הטוב שבחיים ובזה נבדלנו וזכינו משאר העמים!!!!!!!!! אז אין לי מושג אם אתה דתי אבל אם אתה כן תבדוק טוב טוב במה אתה מאמין... כי האמונה שאתה מדבר עליה וה"מאמינים" שאתה מדבר עליהם זה לא אותם אלו שאני מכירה!!! יום טוב ומצטערת אם זה היה בוטה מדי...

shadow dancer

New member
סורי אח....

בס"ד אבל הבאתי את המאמר בדיוק כדי שנסיק את הדבר ההפוך... אסור לנו למצוא את ההקלות ואת התירוצים בכל דבר! זה ממש לא שווה....ומאד מאד לא אמיתי! והתורה באה דוקא כדי להגביל אותנו!!! ולא כדי שנהיה חופשיים לעשות כל מה שאנחנו רוצים.... אני אישית מאמין באמונה שלימה שכל זה כמובן לטובתנו!!! ופתיחות וליברליות...גרמה כבר בעבר לכל מני מקרים...

למעלה