דיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ווינגז

New member
תשובות שלי...

כמה שנים אתה רוכב-כמעט חמש כמה פעמים נפלת?-פעם אחת! והאם יש לך סוס פרטי\פנסיון? יש לי סוס בפנסיון מלא (ג'ז) ויש כמה תמונות חדשות שצילמתי בחווה... אני אשים אחת שאני אוהבת לאללה... בתמונה רואים אותו ואת ג'ורג'יה (הלבנה...) אם תשימו לב הרגל האחורית של ג'ז נפוחה... זה בגלל שהייתה לו דלקת ועכשיו זה בטיפול...! הוא מרגיש הרבה יותר טוב!
הסוס החדש שלי---------------> בקרוב יהיה לי כנראה עוד סוס, שקוראים לו הודיני! אני אשים תמונה שלו בהזדמנות אחרת

PiKolulo

New member
מואה אה אה

כמה שנים אתה רוכב: רוכבת שנתיים בערך. זו השלישית. נפלתי פעם אחת בלבד! אין לי סוס פרטי או פנסיון. ואני רוכבת על כל הסוסי בצפר..ומעדיפה ורוכבת עליה בד"כ תותי הפונית המטורללת.

Pinkgirl25

New member
../images/Emo25.gifאני רוצה../images/Emo25.gif

או.קי 1.כמה שנים רוכבת? שנתיים וחצי 2.כמה פעמים נפלתי? חמש 3.יש לי סוס\ה פרטי או פנסיון? אני מחפשת 4.על מי אני רוכבת בדרך כלל? B.J {המושלםוהכוסון סוסון שלי}

MusTanG GT

New member
טוב...

אני רוכב שנתיים וחצי בערך... נפלתי 12 פעמים...רק משני סוסים... יש לי סוס פרטי וזהו...

תשובות חמוות..../images/Emo185.gif

3 שנים 7 פעמים לצערי לא.. זה מגוון, כל פעם על מישו אחר אני אוסיף תמונה של חוואג' המדהים

animals lover

New member
תשובות../images/Emo107.gif

כמה שנים אתה רוכב? רכבתי ווסטרן 5 שנים ומספטמבר אני רוכבת אינגליש!!! כמה פעמים נפלת? עוד לא נפלתייייייי... והאם יש לך סוס פרטי\פנסיון?אם לא אז על מי אתה רוכב בדרך כלל? אין לי-הלוואי שהיה לי!!! ואני רוכבת בד"כ על סוס חמודון שקוראים לו אלפרד (
)-סוס בן 3 וחצי בצבע אפור!!!

narretrulz

New member
אלפרד לא בן 3 וחצי

את באמת חושבת שהיינו עובדים איתו בבצפר אם הוא היה בן 3.5?!

animals lover

New member
אורית אמרה לי../images/Emo107.gif

שהוא בן 3 וחצי....וזה באמת נראה לי מוזר כי זה אומר שהוא נורא צעיר.. ושאלתי אם היא בטוחה והיא אמרה לי שכן....בן כמה הוא באמת?....

למעלה