דיון!

Human Nature

New member
הקהל מאוד הפכפך. |טל| |צלב|

במיוחד בארה"ב. הם מחליפים העדפות כל יומיים: עד 1992 מדונה היתה מוכרת שם בטירוף. כל פיפס שלה זכה לכיסוי ענק. ואז ב-92' הם פשוט התנערו ממנה. בערך

Human Nature

New member
מדונה לעולם לא תעלם. |טל| |צלב|

אצל דיון וקארי הכל סבב סביב הקול שלהם- אצל מדונה הכל סובב סביב מה שהיא רוצה. גם אם מדונה תוציא אלבום פושר או בינוני (כמו AL), עדיין ההתעניינות בה תהיה ענקית. גם בתקופות רעות שהיו לה (92, לדוגמה) היא הצליחה להיות תמיד במרכז העניינים. תעלם? רק אם יתחשק לה.

SacredShadow

New member
לדעתי.........

בריטני ספירס כי היא פשוט.. בריטני ספירס. חחחחחח וביונסה ו.. לא יודע, אין כאלה רציניים עכשיו. אוונסנס אני נותן להם עוד 4 שנים. שזה יפה מאוד!! ואמינם בסופו של דבר יימאס ומי אמר ג'סטין טימברפייק? ההומו הזה לא מחזיק שנה אצלי. ומדונה כבר תפרוש\תיעלם. זהו, אין יותר מדי רציניים. אולי כריסטינה אבל לדעתי ממש אין לה את זה... צריך גם אופי מגניב ושאנשים יתעניינו בך וכריסטינה... פשוט לא. ולא להתחיל להתווכח איתי פה כי זה סקר!!!!

yanivtr

New member
אוונסנס 4 שנים?

למה מי הם? אני לא מבין איך השיר עדיין נשאר במצעדים. אחריי בדיוק 10 שמיעות הוא כבר נהייה מאוס, ככה גם שאר האלבום עוד כמה חודשים לא ידעו בכלל מי הם

MM22

New member
סלין דיון , כמובן .

סלין דיון , היא אחת הזמרות המצליחות בכל הזמנים . אמנם בארץ , לא כל כך מעריכים אותה כמו בשאר העולם , אך סלין דיון היא הזמרת שמכרה עד היום הכי הרבה אלבומים ( כ 160 מליון !!! ). מאז שנת 1996 , כל אלבום שלה נמכר ביותר מ 10 מליון עותקים ( 2 אלבומים רצופים נמכרו כל אחד ב 30 מליון אלבומים ) . לסלין יש המון פרסי גראמי , אוסקר ועוד , והיא הופיעה באירועים גדולים ביותר מול מליוני צופים . ( טקס פתיחת האולימפיאדה 1996 , טקס פתיחת הפוטבול האמריקאי 2003 , אירוויזיון 1988 ועוד ... ) . בקיצור , מדובר בזמרת מצליחה ביותר , שלא מפסיקה אף פעם לעבוד על פרוייקטים חדשים והיא לא נעלמה עד היום , וכל עוד זה תלוי בה , היא לא תעלם עוד שנים רבות מאוד .

i love gina

New member
אמממ... סלין דיון....

היא באמת יכולה עוד להשאר הרבה זמן בתעשיה, אבל אני מאד מאד מקווה שהיא תשנה את הכיוון הדי עלוב שלה עם וואן הארט, האלבום. אם היא תחזור לסגנון הישן, או תשלב אותו עם משהו חדש, יותר עדכני, אבל יפה, היא יכולה בהחלט להשאר במוזיקה עוד הרבה זמן......

yanivtr

New member
תגידו- זה רק אני

או שבאמת השיער שלה בקליפ האחרון נראה זוועתי! זה כל כך מגעיל!!! שלא לדבר על השיר הדפוק...

MM22

New member
תמיד יהיה מישהו שיש לו הערה מפגרת .

במקום שמישהו יגיד פעם , שמעתם איזה קול מדהים יש לה , כולם נתפסים לדברים הקטנים והלא חשובים . בקשר לשאלה ... סלין התחילה להופיע בחודש מרץ בלאס וגאס, 200 הופעות בשנה , במשך 3 שנים ( סה"כ 600 הופעות ) . היא אמרה שבמקום להשקיע בכל יום 3 שעות על השיער , היא מעדיפה לקצר אותו , ואת ה 3 שעות האלה , להשקיע בבן הקטן שלה ( כרגע בן שנתיים )... אני לא חושב שיש דבר יותר יפה מזה .

yanivtr

New member
מה הקשר?

דיברתי על השיער שלה, אסור לי לדבר עליו? ורגע, אני אמרתי שאין לה קול מדהים? אמרתי שהיא לא מוכשרת? דיברתם עליה ונזכרתי בשיער הזה... הערה המפגרת הייתה שלך... אז-שתוק

SacredShadow

New member
אוונסנס

אני לא אוהב את השיר אבל גם אני לא אוהב רוק בכלל
אבל הם נחשבים למשהו טוב לא יודע..... שגם הקליפים שלהם חכמים או משהו

i love gina

New member
../images/Emo6.gif אוי ויי זמיר, היא נראית

מ-ז-ע-ז-ע בקליפ החדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה השיער הזה?????????????? והבגדים שהיא לבשה...... גוד.......... אבל שיהיה......

MM22

New member
יניב , אין לי בעיה לשתוק אבל ....

במצב של הפורום הגוסס הזה , אתם צריכים להגיד תודה על כל הודעה שנכתבת . חבל שאתם הורסים לעצמכם את הפורום.

SacredShadow

New member
חחחחח כריסטינה @ מאריה

זה לא קשור, אבל התחלתי לקרוא תגובות ו"כריסטינה3" כתב שכריסטינה תהיה "תחליף הולך למאריה קארי" ואיך צחקתי פה
אולי לכריסטינה יש קול יותר חזק ממי שנמצא עכשיו אבל היא בכלל לא מתקרבת למה שמאריה קארי יכולה לעשות
בכלל הייתי נותן לכריסטינה עוד 3 שנים מקסימום....מקסימום.... היא צריכה לעשות הרבה בשביל להשיג תשומת לב כי היא לא כל כך דמות מעניינת. מדונה למשל, אין לה בדיוק קול חזק אבל עדיין היא מעניינת ועובדה שהיא החזיקה 20 שנה - וככה אני חושב שגם בריטני ספירס עושה. תראו כמה כתוב עליה לא משנה מה היא עושה, היא פשוט מעניינת.

למעלה