דיון!

דיון!

אמ יש לי שאלה לכולכם.........אם הייתם צריכים לבחור כמה אמנים(יכול להיות להקה, זמר, זמרת או הרכב כלשהו)......שקיים כיום ואתם חושבים שבסוף העשור הזה יהיה אחד הבולטים ביותר מי לדעתכם הם יהיו??? (הכוונה משהו סגנון מדונה, סלין דיון, ג'נט גקסון, מריה קארי, וויטני יוסטון....)....

i love gina

New member
אממ.... יש הרבה

ביונסה לדעתי, וג'סטין... מדונה כמובן, אבריל אולי? ואולי גם בריטני , מי יודע... ואם כריסטינה תמשיך בדרכה הטובה (סטריפד) אז גם היא לבטח.... ומי יודע מי עוד.... אלא לדעתי הבולטים היום בעולם המוזיקה פחות או יותר....

ועיR

New member
טליה!!!!!!

תמיד היא היתה הכי טובה בסצינה הלטינית ועכשיו שהיא עוברת לאנגלית היא תהיתה הדבר הגדול הבא

Art Freak

New member
מממ

ווסטלייף, כריסטינה אגילרה, אבריל , ביונסה, מדונה, וג'סטין.

M ShadY

New member
עם כל הכבוד לה...

נראה לי שהיא תחזיק מעמד רק במוזיקה בלטינית.

ועיR

New member
עובדה ששנה שעברה היא שחררה אלבום

שהוא ממש לא לטיני (עם שירים באנגלית), והוא מכר הרבה והצליח מאוד בארה"ב!!!

M ShadY

New member
ועובדה...

שרוב האנשים כאן לא שמעו עליה כ"כ או על השירים שלה...

yanivtr

New member
../images/Emo45.gif

באירופה היא ממש ממש ממש לא מוכרת... לא יודע איך היא בארה"ב , אבל באירופה היא לא כל כך מצליחה

ועיR

New member
היא כן מוכרת במערב אירופה

למשל איטליה, צרפת, מאוד בספרד וכו... אולי בישראל היא פחות מוכרת כי בארץ ה"הגיונית" שלנו מעדיפים "זמרים" לטיניים שמשחקים בטלנובלות ארגנטינאיות. באירופה אין רק תחנת MTV אחת. יש כמה תחנות שמתפרסות על איזורים שונים. בתחנה שלנו (הבריטית) טליה עדיין לא משודרת כי החברה שלה מתמקדת באיזורים אחרים כרגע. למשל, היא משודרת ב-MTV גרמניה שזה ערוץ גדול מאוד. וחוצמזה אוהבי המוזיקה הלטינית כן מכירים אותה בארץ, פשוט התקשורת מושפעת ממי שהזכרתי למעלה. כתבות כן היו עליה בכל מיני עיתונים ("רייטינג", "פנאי פלוס", "ויוה") והקליפים המהממים (arrasando, regresa a mi, tu y yo, amor a la mexicana) שלה משדרים רק בערוץ "ויוה" ובערוץ 2. כרגע לשמוע את השיר שלה בתוכנית של מומי לוי ברדיו 88FM. החברה שלה עושה הפנייה לארה"ב כדי לבסס את מעמדה שם. והיא בקרוב גם תגיע לאיזורינו. אז חכו ותראו...

ועיR

New member
למה אתה מתכוון בפופ לטיני.....

הדיסק הקודם של טליה - Thalia 2002, הוא בכלל לא פופ לטיני יש בו רוק, דאנס,מוזיקה אורבנית, בלדות אמריקאיות והוא התבסס על מוזיקה יותר אקוסטית.רק ל- no me ensenate יצאה גירסת סלסה,ול TU Y YO גירסת קומביה. הדיסק הזה גם הצליח במערב אירופה מה אתה מנסה להגיד בזה טליה היא הזמרת היחידה שאני מכיר ששרה את כל הסגנונות בקיצר היא פצצתית מדהימה ואין עליה.

...

בריטני וכריסטינה אולי לא בטוח אמינם ישאר עוד הרבה זמן גם אם זה לא יהיה בהצואת דיסקים חדשים הוא יהיה משהו כמו ד"ר דרה מדונה תעלם לדעתי ותשאר קלאסיקה ככה יקרה גם לסאלין ומאריה

neta 7

New member
ככררייייססטטיינה../images/Emo70.gif

ברור שכריסטינה
וגם ג'סטין...

לדעתי.....

ביונסה הולכת להיות משו גדול..ולהיות בסופו של דבר משו סטייל- ג'נט-וויטני...... ג'סטין הולך להישאר ולייצג את הזן הגברי בעולם המוזיקה..... כריסטינה הולכת להיות אחת הבולטות ותחליף הולם למריה קארי.... אני מאוד מקווה שאלישיה קיז גם תצליח להשתחל לאמנים הבולטים..כי בהחלט יש לה את זה! לאלה שאמרו- ווסטלייף.......ממש לא נראה לי..... בריטני?....כבר לאט לאט התהילה תרד עם השנים........ואמינם.??? כולנו ראינו מה קרה לבקסטריט בוייז, מייקל ג'קסון, בוייזון, ספייס גירלז.......ואמינם הולך להתבסווף לרשימה הזאת......

ומה גורם לך לחשוב

בכריטסטינה לא הולכת להתווסף גם לרשימה הזאת? וגם ביונסה... אני בכלל לא בטוח בקשר לכריסטינה, אתם מודדים את ההצלחה שלה רק מכמה שירים. צריך לראות מה יהיה בדיסק השלישי. ביונסה תהיה להיט זמני, אני בטוח. ואני מאמין שבריטני תעשה קאמבק גדול. ובקשר לספייסגירלז, הם לא דאכו- אם ג'רי לא הייתה עוזבת תאמין לי הם היו נשארים עד היום

i love gina

New member
דווקא לי ממש לא נראה....

יש לביונסה את כל מה שצריך כדי להשאר בתעשייה הזאת- קול, סגנון, מראה, גישה, הכל. וכבר היא די הרבה שנים בתעשייה, גם בלהקה וגם בהופעות אורח כאלה ואחרות והיא מאד מצליחה , ועכשיו עם הקריירת סולו הזמנית היא ממש לא מראה סימני חולשה.... לדעתי, כמו שמישהו אמר, היא באמת עוד תגיע הרבה הרבה יותר רחוק, ותהיה משו ממש ממש גדול... עוד תראו.

אייליי

New member
נלי פורטדו!!! כריסטינה,מישל בראנץ,ו

מאריה קארי , קיילי מינוג,הולי וולאנס,נטלי אימברוגליה , אוונסנס

למעלה