דיון

דיון

על איזה סוס את/ה הי אוב/ת לרכב ולמה? ומה האופי שלו? ואיזה סוס/ה את/ה בדרך כלל רוכבים עליו בשיעורים?

Shai Felton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אני הכי אוהבת לרכב על כפיר - כי הוא נשמה! ועל אוטי - כי פשוט כייף לרכב עליה... בקפיצות בעיקר ועל גיל כי הוא נוח אבל הוא מאנייק כרגע אני רוכבת בעיקר על אוטי...

TauraMan

New member
תשובות../images/Emo20.gif

ברור שטאורה! כי יש לו נשמה... ומרגישים את זה. הוא נותן את כל מה שהוא יכול לתת לרוכב והוא הסוס הכי טוב בעולם(כמעט כמו שלג
) אבל אני בדרך כלל רוכבת על דיזל כי טאורה בשיעורים. דיזל הוא גם מתוק ונעשה הרבה יותר כיף לרכב עליו והקפיצות איתו זה תענוג, אבל הוא בן זונה רציני ויכול לתקוע ברקס בשניה שאני אפסיק לעבוד מרגל אל יד...

אני

כמובן על מיסי אבל אני ממש נהנית לרכב על קרמבו אזארו ג'ינג'ר (בזמן האחרון ממש ממש כיף לי עליה!) וטקילה הכי הרבה קיסר גם ממש חמוד ואלאדין גם נחמד אבל אני מנרגישה עליו כמו סבתא...... קיץ קוץ בשיעורים אני רוכבת על מיסי ומחוץ לשיעורים על כל השאר!........ האופי של מיסי- היא תנסה לעשות כל מה שמבקשים ממנה.....כל עוד היא מבינה מה מבקשים ממנה היא נשמה אמיתית היא שונאת שנוגעים בה (כמוני!) ואדישה בטירוף!...... קרמבו- הוא פחדני כזה מתוק! הוא לגמרי מרגיש את הרוכב אם אתה פחדן גם הוא ואם אתה אדיש אז גם הוא! זה כיף! (בדרך כלל!) ג'ינג'ר-נשמה אמיתית וטהורה סוסה נדירה-כמו שאנחנוו קוראים לה יש לה אופי מדהים מתוקי כזה בוגר ומבין כזה! אפשר לדבר איתה והיא תעמוד ותקשיב ותעשה כאילו היא מבינה הכל חחחח טקילה-אין הוא הכי הכי בעולם גם כן מרגיש את הרוכב ולמרות שהוא קטני כזה הוא מתנהג כאילו הוא איזה בטאליון ומנסה לשחק אותה גבר חח זה חמוד אלללה! הוא ילד קטן וכל הזמן מנסה ללמוד הוא תחמן לאללה והוא וקיסר ביחד בחברת "פושטקים בע"מ!" שניהם בורחים מהתאים שלהם בחופשיות קיסר למד לפתוח את התא (אפילו אם זה קשור או נעול! הוא פשוט קורע ת זה או שובר ופותח תתא!) טקילה מחכה מאחוריו כדי שיפתח תתא ובשניה שהדלת נפתחת ניהם יוצאים החוצה ומתחילים להשתולל אזארו- כל מה שתבקשו אני יעשה! ככה הוא! בובי אמיתי אין לי מה להוסיף חוץ מזה שהוא קת פחדני! קיסר- במילה אחת-ת-ח-מ-ן והוא חכם לאללה כל דבר הוא מצליח לפתוח או לפרום את אלאדין אני לא כל כך מכירה בישביל האופי שלו אבל הוא מתנהג כמו תינוק הוא "בכיין" כזה... אני יודעת שהרוכבים שלו והילדים הקטנים ממש אוהבים אוטתו אז אני מתארת לעצמי שהוא מתוק

©oliv©

New member
תשובות!../images/Emo141.gif

אני הכי אוהבת לרכב על שון בגלל שהוא כזה מתוק וצייתן והוא גם מאתגר אותי בגלל שהוא סייח שלא יודע כמעט כלום. הוא מאמי, סקרן, מסורבל. ואני משתדלת לרכב על שון או שחר.

טוי בוי

New member
לי יש שלוש סוסים

עיקריים שאני אוהבת לרכב עליהם: קלייד- הוא סוס חמוד גדול וחזק והוא יודע את זה ומשתמש בזה נגדי בשטיפה כי הוא "מתאבד" נעמד על שתיים והולך אחורה והכול והוא נוח ממש בקפיצות יש לו קאנטר מוזר והוא צולע אם עובדים איתו לא חבוש...אני קופצת איתו כי בדרסאג' אוה ממש קשה לי כי הוא חזק ולא מרגיש אותי וגם הוא יותר אוהב לקפוץ.. טוי בוי- זה ה-"מחבל" [לפי דבריה של שירית הוא הפתאח] של החווה הוא לילדים קטנים נותן באקים ועומד על 2 ומשתולל ולא זז רק הולך אחורנית וממש ניג'ס ומסרב ופתאום עוצר מתגרד או שפשוט לא זז אבל לא זז פסל גם שוט לא עוזר כי הוא יתן באק וימשיך לעמוד....חחחח....הוא גם מסרב ומפיל כל הזמן את כולם!!!! חיבים לרכב אותו עד השניה האחרונה לפני המיכשול כי אם לא הלך עילך! אבל לי הוא לא מעז לעשות כאלו דברים חוץ מלסרב אני לא צריכה שוט איתו כמאת אפילו לא והוא הולך אקטיבי ועל המתג ושירית תמיד אותרת לי שאני יכולה לסתדר עם כל הסוסוים כי טוי בוי הוא לא בעיה בשבילי...חחח... הוא ה-פשוש שלי!הוא בן 20-21 כך והוא עדיין עובד כמו מלך!!!! הוא נוח בטיפול ונותן לי המון נשיקות! ג'רי- הסוס שנותן את כל הלב והנשמה שלו לדרסאג' ועם רוכב טוב יכול להגיע ל-ד לדעתי אפילו יותר! הוא ממי והוא יודע את העבודה! הוא נוח בטיפול ואוהב שמפנקים אותו ולא נותן לך ללכת אם התחלתה לפנק אותו!!

GrEeNwOmAn

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo39.gif

הסמל שלי הוא פרח! אני אוהבת לרכב על פוצ'יני, רוז, בוטן ועוד... וזה ממש תלוי קפיצות או דראסז', כי יש סוסים יותר שאני אוהבת לזה ויותר לזה... לפוצ' יש אופי שובב ופרוע אך מאמי לרוז יש אופי מהיר שקט לבוטן יש אופי נחמד, לפעמים מסרב, בדראסז' טוב אני רוכבת על המון סוסים אז אני לא יודעת

למעלה