דיון!

GrEeNwOmAn

New member
דיון!

אתם אישית רוכבים עם תכשיטים? (שרשראות, עגילים, טבעות וצמידים למינהם)? או בלי? אם כן אז עם מה? אם לא אז למה? קיצר נמקו את תשובתכם!

TauraMan

New member
רק שרשרת ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif

ולפעמים שעון... מוסיפה עוד שאלה- אתם רוכבים עם פלאפון??

GrEeNwOmAn

New member
לא... עם פלאפון לא...

בגלל שעם זה מצלצל נגיד אז זה יכול להבהיל את הסוס כי זה ממש קרוב אליו כלומר זה מעליו יושב משהו מצלצל! אבל לפעמים הוא על השולחן שהוא קרוב למנאז'! ולפעמים הוא נשאר בתיק! אתם רוכבים עם משקפי שמש? משקפי ראייה? וכדומה...

טוי בוי

New member
יש לי פלאפון עם כזה מחזיק שרשרת

אז לפאמים אני עולה על הסוס בחימום ושוכחת להוריד אבל בדרך כלל רק בחימום או שהוא לידי ליד מיכשול כידי לדעת מתי לרדת מהסוס כי אין לי שעון. גם זה מציק בטרוט ופעם קפצתי איתו והוא עף על הפרצוף שלי...אוץ... ואם אני בלי השרשרת שלו אז הוא לא עליי כי הוא נופל. פעם אחת רכבתי על ג'סיקה הפונית כי היא לא עבדה 3 ימים אז הוצאתי לה קצת מרץ וכל שניה נפל לי הפלא....

אני....

אממ.... אני רוכבת עם עגילים, שרשרת, צמידים,פלאפון, ובעקרון גם טבעת עד שהיא מתחילה להציק לי ואז אני מורידה ותוקעת לכיס....

אמממ

אני לא כזאתי שהולכת עם תכשיטים אניווי אז אני גם לא רוכבת איתם אני גם לא לובשת שעון כמעט אף פעם אז לא..... ובקשר לפאלפון רק בקירור אם שי לי טלפון אני עונה ומתחילה לדבר אבל אני לא רוכבת איתו פשוט כשהוא מצלצל מישהו מביא לי איתו.......

GrEeNwOmAn

New member
אוקיי אז זה ככה לגביי...../images/Emo15.gif

אני לא רוכבת עם תכשיטים חוץ משעון, כי שעון לא נופל לי ושרשראות וכאלה, תמיד חייבים ליפול לי! וזה גם חונק לפעמים השרשראות, במיוחד שנופלים זהיכול לגרום נזקים@

GrEeNwOmAn

New member
דורון ואני שולטות! ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

אנחנו קמות בבוקר כדי להחיות את הפורום! וכדי לדבר... נחשו מה? שוב התחרפנתי, אבל עדיין אני ודורון שולטות!

TauraMan

New member
ברור! ../images/Emo8.gif ../images/Emo20.gif

פרח אימפריה!!!!

אני רוכבת עם....

השרשרת שלי שלא ירדה ממני כבר שנתיים.. אני חושבת.. יש עליה סוס.. מזהב.. אני רוכבת גם עם שעון.. אני תמיד חייבת לדעת מה השעה.. לא יכולה בלי.. ורכבתי גם עם הצמיד שלי של דיזל אבל עד שצחי לקח לי אותו!!!!..
ואני רוכבת תמיד עם 4-5 קוביות סוכר בכיס של המכנסי רכיבה או עם חתיכות גזרים... כי אני תמיד מביאה לסוס שלי אחרי שאני מרוצה ממנו אז אני מביאה לו קוביית סוכר או חתיכת גזר.. הם מאוד אוהבים את זה.. והם מבינים שהם עשו משהו טוב וככה הם ינסו לרצות את הרוכב כמה שיותר.. ולפעמים אני רוכבת עם כמה צמידים.. אבל לא תמיד...

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo6.gif גם לשי יש צמיד כזה!!!!!

חחחחחח ואני רוכבת רק עם צמידים... זה גם התכשיטים היחידים שאני לובשת

GrEeNwOmAn

New member
מי שולטות?

דורון ואבישג! מי שענה ככה, ענה נכון! נכון דורוני?

©oliv©

New member
אני רוכבת רק

עם שעון. כי אני לא אוהבת שרשראות או דברים כאלה! וגם שעון לא יכול ליפול לי מהיד

טוי בוי

New member
אין לי כל כך הרבא רק שרשרת.

שכידי להוריד אותה אני צריכה לגזור אז אני לא מורידה אבל פעם אחת רכבתי עם שרשרת אחרת של סוס שקיבלתי באותו היום והסוס נפל.... אם דברים אחרים אני לא רוכבת טלוי מה...

shaililo

New member
אני לא הולכת עם תכשיטים!../images/Emo39.gif

אני מקווה שזה עונה לך על השאלה... עם פלאפון ממש לא! וגם עם שעון לא כי זה לא נוח... למרות שכשאני לא רוכבת יש לי שעון....

TiKi PooH

New member
אני לפעמים רוכבת עם ../images/Emo80.gif

שרשרת, אבל לא מזהב כאלו...כאלה אין לי...רק כאלו עם חוט שחור ותליון... (יש לי של דולפין) עגילים...אממ...לא יודעת..הרבה זמן לא היו לי עגילים, אבל בעקרון נראה לי שאם הייתי הולכת עם עגילים לחווה/לשיעור פשוט הייתי נשארת איתם ושוכחת להוריד...אבל זה כי אם אני עם עגילים אני כל הזמן עם עגילים.. בעצם זה ככה כמעט עם כל תכשיט אצלי..שעון יש לי תמיד, וזה לא מפריע לי ברכיבה, צמידים אין לי ממש, יש לי רק צמידים מחוטים שתמיד עליי, שרשראות אמממ...חוץ מזו של הדולפין אני לא הולכת עם שרשראות... וזהו..טבעות אין לי, את הסלולרי אני לוקחת לפעמים בטעות שאני שוכחת, אבל בעקרון זה לא מפריע לסוסים, כי אני שמה אותו על שקט, ומשאירה אותו אצל המדריך שלי עד סוף השיעור, שלא ייפול..זהו...

למעלה