דיון!!

דיון!!

מה הדבר הכי קשה שעשיתם עם סוס? אם זה קפיצה מאוד גבוהה או איזה תרגיל קשה בדרסז' וכו'..........

dearanita

New member
תגובה

הדרסז' הוא ספורט מאוד סוגפני, כל היגש קטן ושיפור מזערי הוא הצלחה ענקית. עבודה נכונה עם סוס היא ללא ספק קשה לרוכב ולסוס גם יחד. בשבילי שכאני יורד מהסוסה שלי אחרי יום מוצלח זהו היגש, לעבוד עם סוס 20דקות בלבד בגלל שהוא עבד מעולה זהו הישג. אם הכוונה היא לתרגיל קשה עשיתי עם הסוסה שלי פירואטים בהליכה והאף פאס אך אלו לא היו ההצלחות הגדולות שלי אלא הדברים הקטנים שמצליחים לבצע בצורה מושלמת.

מסכימה בכל מילה עם דיר-אניטה.

הרי לא הרעיון הוא לעשות דברים "קשים" ולעבור אותם, אלה לעשות אותו בשלמות. רוכב יכול לעשות תרגילי דרסז' (סתם דוגמא) מתקדמים ביותר ולא לדעת לעשות טרוט על רגל נכונה, מה הרעיון? אין כזה. ככה שלא הקטע הוא לעשות דברים "קשים" אלה לעשות דברים בהרמוניה עם הסוס ולעשות אותם הכי טוב שאפשר. אינני יכולה להשוויץ בהיסטוריה של מעשי גבורה על מעל גבו של סוס, אולי מהסיבה הפשוטה שאין לי כזאת... אבל הנני יכולה להצהיר כי עשיתי דברים "מכובדים"...
פיצי.

אני...

עשיתי הארכת צעד בטרוט וקנטר... אני יודעת שזה לא קשה במיוחד אבל אני הייתי מאוד מרוצה מעצמי מכיוון שההארכות הצליחו לי במיוחד והסוס עבד הכי טוב שהוא יכל בשבילי...

למעלה