דיון....

דיון....

אוקיי.. אז אני מדברת במסנג'ר עם ילד מאוד נחמד שרוצה לקנות סוס בשנה הבאה, עכשיו, הוא לא רוכב מסודר הוא יוצא רק מדיי פעם לטיול על הסוס של איזה בדואי שמה בלי אוכף בלי כלום, אני הצעתי לו ללכת ללמוד מסודר כמה שנים קודם.. מה דעתכם?

טוי בוי

New member
נכון

אבל הוא יכול לקנות סוס ורק לצאת לטיולים אבל תמיד רצוי לקחת שיעורים לפני שקונים סוס אפילו אם הוא לטיולים בגלל הבטיחות

הוא...

הוא לא ממש יודע איך לטפל בסוס.... כאילו הוא יחכול לדע שמשהו לא בסדר איתו אבל הוא לא ידע איך לטפל בזה....אז הצעתי לו לללכת ללמוד כי בחוות רכיבה לא לומדים רק לרכב... יש גם שיעורחים תאורטיים וגם תוך כדי הרכיבה לומדים המון על מבנה הסוס...

לחשוב גם על הסוס.

הרי רוכב לא מנוסה, שלא רוכב מסודר, לא יכול לאמן סוס, ובטח שלא לקנות אחד. הוא פשוט יזיק לסוס. אם הסוס שלו יפצע, הוא ידע איך לטפל בו? אם הסוס יתפרע לו? הוא ידע לשלוט עליו? אני לא חושבת... אני מציעה שהוא יתחיל ללמוד רכיבה ושיעורים טאורטיים... אחרת הוא סתם יזיק לסוס שלו.

אממ...

הוא רוכב על הסוס הזה מלא זמן.. מאז שהוא קטן.... והוא מכיר את הסוס.... לרכב ככה בטיולים הוא יסתדר איתו מצויין.... ונראה לי שזה כל מה שהוא רוצה.. בקשר לטיפול בפציעה /מחלה זאת הבעיה...

למעלה