דיון

dearanita

New member
דיון

מהו סגנון הרכיבה שלכם? מה מיוחד בו? ולמה אתם כך כך אוהבים אותו(או לא אוהבים)?

tal65

New member
אני בתור... |:)|

סגנון הרכיבה שלי הוא ווסטרן. מה מיוחד בו? החופש העוצמה של הסוס היכולת לעבוד בחופשיות. מה עושה אותו מיוחד ולמה אני אוהב אותו? כי זה מאד חופשי ומאד אתגרי ולכן הוא מתאים לי ואני אוהב אותו

אני רוכבת ../images/Emo80.gif

אני רוכבת דרסז' המיוחד בו שבענף זה יש המון שיתוף פעולה בין הרוכב לסוס, והשימוש בעזרים מבלי שהם נראים לעין.
אני אוהבת אותו מכיוון שכאשר הסוס נמצא בטבע הוא מבצע פעולות אלו בזמן ריגוש.
זה קשה אבל שמגיעים להשג כל שהוא מרגישים הכי טוב שבעולם תמיד יש משהוא חדש ללמוד

אני רוכבת

אינגליש-קפיצות בקפיצות אני מתה על האנדרנלין ועל הרצף שיש בקפיצות אני מתה על זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם אחרי לרכב זה לקפוץ! פשוט חוויה מדהימה!

shaililo

New member
אני../images/Emo25.gif../images/Emo142.gif

איגליש
אני אישית מ-א-ד אוהבת קפיצות, אבל בעיקרון אני לומדת גם דראסז'... בקפיצות זה יותר כייף לדעתי, אני מרגישה הרבה יותר טוב אחרי הצלחה בקפיצות, לבין הצלחה בדרסאז'.
אולי זה גם העניין שדראסז' זה הרבה יותר קשה ודורש הרבה יותר סבלנות, ולי כנראה אין את מה שצריך... אבל אני ממש אוהבת קפיצות!

שלי... ../images/Emo6.gif...

אני רוכבת אינגליש ואני מתה על זה!!! מה שמיוחד בו זה ההרגשה של הריחוף באוויר וזו הרגשה ממש כייפית...אני אוהבת את הרכיבה הזאתי.. ואני במיוחד אוהבת שהולך לי האימון כמו שצריך ושאני קופצת גובה שבחיים עוד לא קפצתי.. וזה נותן הרגשה מעווולה!! של התגברות על פחד מסויים ועל התקדמות ברכיבה...

אני....../images/Emo28.gif

אני רוכבת אינגליש, בגלל כמה סיבות. 1) זה קרוב לי ונוח לי להגיע לאורווה 2) אני חולה על קפיצות! 3) אני מרגישה הרבה יותר שולטת בעצמי שאני רוכבת אינגליש. באינגליש אני אוהבת את התחושה של... אי אפשר להסביר את זה.. צריך לרכב כדי להבין...

AnGeL DeViL

New member
עונה../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

אני רוכבת אינגליש מה שמיוחד בו וגם בגלל זה אני אוהבת אותו כי זה כאילו שמתחברים עם הסוס ונהיים גוף אחד ולא שניים... חושבים אותו דבר, רואים אותו דבר ויודעים אותו דבר... לא יודעת איך להסביר

למעלה