דיון!

דיון!

יש לכם שיעור ואומרים לכם שהמדריך שלכם לא בא, ובמקומו יש לכם מדריך ברמה שהיא .... בוא נומר... מדריך ברמה קצת פחות גבוה. מה אתם עושים? מבטלים את השיעור... למה? ממשיכים כרגיל באים לחווה ורוכבים... למה? אחר... למה?

AlOnA FoR EvEr

New member
אני בעיקרון מנסה לסבול ../images/Emo15.gif

כי אצלנו יש מדריכה, היא מחייבת אותי לעשות דברים שאני לא רוצה, אם היא מבקשת לעושת תרגיל מסויים, היא מסבירה לחלק, ולי היא לא מסבירה. אני אישית, לא סובלת אותה. אני משתדלת.

shaililo

New member
יש לנו רק מדריך אחד...../images/Emo25.gif

אם הוא לא בא.... אין שיעור.

Pink Red

New member
אני הייתי

באה כי אני אוהבת את המדריכים שלי ולא ממש אכפת לי מי מהם יעשה לי שיעור...

Ryo oki

New member
ממממ...../images/Emo3.gif

לנו יש רק מדריכה אחת... שגם אליה אני וליאן "לא מתות"(במילים..ממ..עדינות..) ועם היא לא באה, אז מדריכה אותנו מישי מעצבנת שהיא כמעט בגיל שלנו (איזה שנתייפ בסך הכל מעל..אבל היא התחילה לרכב בכיתה ..ממ..ג´ נראה לי..) ואנחנו "מתות" אליה אפילו יותר מאשר על המדריכה הראשונה.. בקיצור, לא כדיי להיות מדריך שלנו..
סת-אםםםםםםם... עם הראשונה לא באה ממשיכים עם השניה ועם השניה לא באה אז אנחנו מפרקים ת´חווה... מממ..סתם..רוב הסיכויים שאנחנו נהיה שם שתי דקות ונלך...

אני חולה

על המדריכים שלי! ולא משנה אם אני לא חשובת שהם צודקים או שאני חושבת שזה שיעור מטופש אני מכבדת אותם! ועושה מה שהם אומרים לי לעשות לפעמים כשמשהו ממש לא רנאה לי אני עושה פרצוף
אבל בכל זאת מקשיבה ומבצעת הוראות!!

לנו

יש מגריך אחד ברמה מאוד גבוה שהוא מאמן אותו ועוד קבוצה של ילדים פחות מתקדמים. בגלל שאנחנו הכי מתקדמים ואנחנו אף פעם לא באותו הרכב בדיוק אז אם הוא לא יכול או שמתבטל ורוכבים חופשי או שמבקשים מהמדריכה של הילדים( שהיא לפעמים גם רוכבת איתנו) או שמבקשים מחבר שלה שהוא לא מדריך אבל הוא רוכב איתנו אבל הוא רוכב כבר המון המון זמן.

אמממ אצלנו יש מלא מלא מדריכים אז...

אם המדריך שלי לא בא(מה שעדיין לא קרה).. אז תמיד יש מדריך אחר... לפעמים מצרפים את הקבוצה שלי לקבוצה באותה שעה עם המדריכה שלהם... אין לי בעייה עם המדריכים אצלנו יש כאלו טובים ויש כאלה שהם מפגרים!!..

Ryo oki

New member
סתיו..יש לנו סיבות, באמת ../images/Emo4.gif

וחוץ מזה, אנחנו מכבדות אותה, ועם זאת, אנחנו לא סובלות אותה, ואנחנו ת-מ-י-ד עושות מה שהיא מבקשת.

למעלה