דיון:

רינת4

New member
דיון:

בן- מה אתם חושבים עליו? אני,למשל,עדיין לא גיבשתי דעה. כלומר:הוא נחמד והכל, אבל אני לא ממש מתחברת אליו. כמובן שאני רוצה שהוא יישאר,ולו רק כדי להןציא ממייקי את התלות בבריאן. לעומת דיויד,שקינא ביחסים של מייקל ובריאןבאופן תמידי, פרק שעבר הוכיח לנו בן שהוא לא מהסוג הקנאי. הוא מבין שהם חברים מילדות ושלמייקל יש רגשות לבריאן, והוא לא כועס.הוא אפילו מבין את זה. הוא לא מקנא. מה שכן-אהבתי שבסוף הוא נתן לבריי ומייקל לרקוד יחד,ולהשלים. בן הוא כמו מייקי,אבל עם ביטחון:אוהב,מוכן לעזור. בואו נתעלם מהעובדה שהוא חולה איידס-האם הוא מתאים למייקי שלנו? מה אתם אומרים?

netaK

New member
אני חולה על בן

בנאדם מדהים לדעתי לא מגיע לו אחד כמו מייקל

netaK

New member
לדעתי אם

מייקל בכלל היסס לא להיות איתו בגלל האיידס, הוא לא שווה את זה

רינת4

New member
בזה אני לא מסכימה איתך-

אני חושבת שבגלל שהוא חולה,מייקי לא צריך להיות איתו. אבל בואו לא נתחשב בעובדה שהוא חולה איידס,נתעלם מזה.

maayan15

New member
אני לא יכולה להתעלם לגמרי מהאיידס..

אני חושבת שבן מתאים למייקי ואני שמחה שהוא איתו... אבל אני גם מבינה למה למייקי היו חששות... אני חושבת שהוא צריך להיות איתו איידס או לא איידס אבל אי אפשר לכעוס כי הוא חשב פעמיים...

rAnDuSh

New member
אני חושבת

שהוא מדהים וחמוד הוא חושב וחכם והוא לא מתגונן עליו כמו דיויד הוא לוקח הכל באיזי וחושב לפני שהוא מתפרץ חוצמזה הוא יפה ושווה בטירוף והוא עוזר למייקי להתמודד עם בריאן מה שדיויד הקשה עליו

מור 007

New member
גם אני חושבת....

שהוא מתוק וחמוד ומקסים והכל.... אבל.......לא יודעת......משהו חסר בו.............

meirav1

New member
אין לי

עוד דעה מגובשת עליו בנתיים הוא עושה רושם נחמד- אבל עוד לא ראו אותו בכל מיני קטעים תתגובות שלו כאילו. בקטע שהוא קיבל תחברות בין מייקל וברייאן הוא יצא ממש מלך, שהוא לא התחיל לעשות פרצופים וכל זה

אני חושבת...

ומסכימה עם כל מה שאמרתן עליו... ורציתי להוסיף שאני מניחה שכל ה"רגיעה", נקרא לזה, ביחסים של מייקי ובריאן נובעים אצלו מביטחון עצמי שנראה שלא חסר לו בכלל. ראיתם איך הוא רוקד בבילון? ואיך שהוא מגיע לשם הוא ישר מוריד את החולצה בלי לחשוב פעמיים... כל זה נובע מהביטחון העצמי שלו!

למעלה