דיון ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

CarolineKinney

New member
דיון ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

אין לדעתכם החברים של אמט (בריי, ג´סט, מייקי, טדי, וכל השאר, נו ברור...) צריכים להתייחס לג´ורג´ הנלווה החדש שלו. האם הם צריכים לשנות התנהגות? איך אמט צריך להתנהג? מה זה מלמד אותנו? האם יחסים בין אנשים שהפרש הגילאים שלהם גדול מחזיק לרוב זמן ארוך ואיך החברה רואה את זה?

אני17

New member
לפי דעתי

באהבה הגיל בכלל לא קובע!!! אם את/ה אוהב/ת מישהו אז זה ממש לא צריך לשנות הגיל של אותו בן אדם ובקשר לאמיט הוא זה שהוא יותר גדול ממנו לא צריך לשנות לא כלום הוא צריך לאהוב בדיוק כמו שהוא היה אוהב מישהו בגילו או יותר צעיר!! לחברים זה בכלל לא צריך להפריע!! גסטין לא יותר קטן מבריאן??? נכון שהפרש הגילאים הוא יותר קטן אבל זה בכלל לא צריך לשנות וגם הם צריכים להתייחס אליו בדיוק כמו שהם היו מתייחסים לחברים אחרים של אמט!! ולדעתי הגיל לא משנה והקשר יכול להחזיק מעמד להרבה הרבה זמן!!! (עד שהמוות יפריד בינהם...)

2שוש

New member
הדעה שלי פחות נלהבת

לדעתי יש בעייה של פער דורות. אמט אוהב לבלות בבבילון עם החבר´ה שלו ולפלרטט עם חתיכים, ג´ורג´ אוהב ללכת לאופרה ולנוח בבית. אז נכון שהוא "נותן ראש" טוב, אבל הוא ואמט מאד שונים. אולי במשך כמה זמן הם יתלהבו אחד מהשני אבל בסופו של דבר זה ימאס, או שג´ורג´ ימות מהתקף לב בזמן ריקוד סוער (או סקס סוער). מה שיבוא קודם.

גם שלי לא יותר מדי נבהלת...

אמט באמת נראה מאושר כמו שהוא לא נראה הרבה זמן, אבל למשל שהם רקדו בבבילון, הזקן לא נראה הכי טוב, כאילו הוא הולך לקבל התקף לב או משהו... והוא באמת מ-א-ו-ד זקן, וזה ישבור את אמט אם הוא ימות...בגלל זה לא רציתי שהם יהיו ביחד. אבל הזכרתן גם את בריאן וג´סטין.לא משנה כ"כ פער הגילאים שלהם, כל החיים שלהם עוד לפניהם, לעומת ג´ורג.

נכון, ולא נכון...

כי אמנם ג´סטין קטן מבריאן (ג´סטין: מה הם ממש עושים את זה...? בריאן: למה, יש לך בעיה עם מבוגרים ילד...? בריאן וג´סטין בפרק האחרון...) אבל הם דומים אחד לשני. הם אמנם טיפוסים שונים לגמרי, אבל בתכלס שניהם משיגים מה שהם רוצים, בעלי אישיות כובשת, משהו מסתורי במראה שגורם לך לרצות לדעת יותר על הבנאדם... אמט וג´ורג´ פשוט לא כאלה... כמה שאני אוהבת את אמט והכל, משהו לא מסתדר לי לראות אותם ביחד... אבל אם הם מאוהבים, סבבה, כמו שמישהי אמרה כאן, שיחכו עד שהמוות יפריד ביניהם (לפי איך שג´ורג´ נראה, זה לא ייקח הרבה זמן...)

סילביא

New member
הם מקסימים

והכל טוב ויפה ובאמת המוון זמן לא ראינו את אמט מאושר כ"כ. אבל אני חושבת שבמקרה הזה פעם הדורו יגבר על האהבה... הזקן ימות לו באמצע האקט!!!

סילביא

New member
ההודעה הקודמת היא ספויילר

מצטערת ... סתם כתבתי משהו , כי לא ראיתי את המשך הפרקים. סתם ניחשתי ופנו אליי ואמרו לי שזה ספויילר....אז סליחה אם הרסתי למישהו .. מסתבר שהרסתי גם לי

GO QUEER

New member
דעתי

לפי דעתי באהבה הגיל לא משנה.. למרות שלא נראה לי שיש שם אהבה בין אמט לג´ורג´.. אני חושבת שזה רק מן פנטזיה קטנה של אמט.. שלא התגשמה בדיוק כמו שרצה והוא מנסה להנות מהצד הטוב שיצא.. והוא נורא שמח שהוא עם ג´ורג´.. כל עוד טוב לו אני לא חושבת שמישהו צריך להתערב.. ועדיין אני לא חושבת שזאת אהבה מה שיש שם..:) love,hila

שניש

New member
לדעתי- ../images/Emo56.gif

הם לא צריכים לא לקבל אותו רק בגלל הגיל אם יש להם סיבה טובה אז כן אבל סתם ככה זאת- אפלית זקנים מסכנים וחמודים! איך אמט צריך להתנהג?, כמו שהוא תמיד מתנהג ! אם הוא אוהב את ג´ורג´ הוא יגיד -"פאק ת´ם אול" (מה זה אין לי כוח לכתוב באנגלית) ואם לא הוא יפרד ממנו! שניש

רינת4

New member
יש הבדל גילאים ו

ישהבדל גילאים! ג´ורג´ יותר מדי זקן! אבל אם לאמט זה לא משנה,אז לי זה ישנה??? בכל מקרה-לא כל כך מסתדר לי הצמד הזה. ואין מה לדבר על בריאן וג´סטין-כמו שג´סטין תמיד אומר לבריאן-מבחינה נפשית,הם נמצאים פחות או יותר באותו מקום.

בקשר לבריאן וג´סטין...

האמת היא קרוה הרבה פעמים שבריאן יותר קליל ממנו ומתנהג כמו איזה בן 17...

למעלה