דיון

משי22

New member
סוג-של דיון ../images/Emo3.gif

רציתי לשאול אתכם מה דעתם על זה שהכניסו מעריצים לסדרה- הדמות של בקי, האתרי מעריצים כביכול, הכנס שהם עשו ב5X09- אתם אוהבים את זה? שונאים? זה מצחיק אתכם? זה הורס לכם את ההנאה? אתם מזדהים עם המעריצים שמוצגים שם, או שהם מוקצנים מידי מבחינתכם? הייתם רוצים שיעשו כאלה דברים בסדרות אחרות שאתם אוהבים? אתם חושבים שהרעיון מיצה את עצמו או שהייתם שמחים שזה יהיה בעוד פרקים?

to the end1

New member
אז ככה ../images/Emo132.gif...

הדמות של בקי מאוד מצחיקה אותי אבל אי אפשר להכחיש שהחצינו את הדמות שלה לרמות מגוחכות, היא לא צריכה להיות חכמה במיוחד כדי להבין שסאם רוב הזמן היה מבוהל ממנה. ואני חושבת שמיצו את הדמות של בקי, היה מצחיק אבל להמשיך למשוך את הדמות שלה לעוד פרקים יהיה מתיש ופחות מצחיק. הכנס שהיה בפרק 9 היה מאוד מצחיק ומעניין וכול הבנים שהתלבשו כמו סאם ודין, היו מצחיקים נורא נהניתי מהכנס שהיה וכן אני הייתי רוצה שיחזרו על הכנס הזה שוב. בסה"כ עד עכשיו אני מאוד מרוצה מכול הפרקים שראיתי.

mor1450

New member
לדעתי.. ../images/Emo153.gif

אני לא אוהבת את זה, אבל גם לא שונאת את זה.. זה לא מפריע.. זו סדרת טלוויזיה, אז זה די ברור שיעשו את הכל בהקצנה, וזה די משעשע.. אין לי בעיה שהקטע של המעריצים יכנס מדי פעם כסצנה פעם בכמה פרקים, שידעו לעשות את זה במינון הנכון אחרת זה באמת יתחיל למצות את עצמו

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ההקצנה הזאת כלכך משעשעת ../images/Emo6.gif

אין לי בעיה עם זה, להפך, זה כיף שהסדרה לא הולכת בכיוון אחד ויש לה כל מיני עלילות. אני לא מזדהה עם ההערצה הזאת אבל זה משעשע אותי מאוד
לדעתי העניין הקיצוני עם בקי מיצה את עצמו ואם זה ימשיך ככה לעוד כמה פרקים ברצף זה כבר ישעמם - שלא כמו שהיה שהיא הופיעה פעם ב.. וזה הופך את הסיפור ליותר מעניין לדעתי.
הקיצר אני משועממת רצח בלי על טבעי ואני לא יודעת איך אני אעבור את החודש וחצי הבאים.

קרניjack

New member
לא יודעת להגיד אם ההפסקה הזאת שווה

מבחינתינו, אבל יש משהו כייף בציפיה....אני איישת ממש מחכה לפרק הבא של "יומני הערפד"!

קרניjack

New member
אני מחפשת את הגירסא העברית הינה של הספרים

ממש מחפשת בנרות לקנות, יש בטח רק יד שנייה...אבל אני ממש רוצה לקנות את הגירסא העברית הישנה! אם מישהו יודע על חנויות שמוכרות...

משי22

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

~הזהרת חפירה!~ בהתחלה, בפרק 4X18, הפרק בו הם מגלים על הספרים, ממש אהבתי. באמת, התלהבתי כל הפרק, הרגשתי כאילו היוצרים של הסדרה עשו את הפרק הזה במתנה בשבילי. זה היה מצחיק, זה היה מגניב (פעם ראשונה שראיתי שעושים דבר כזה בסדרה), וזה גם התקשר אחלה לעלילה והתאים באותו זמן. אבל אחר כך, שהם הביאו את בקי בפרק הראשון של העונה הזאת, זה קצת עיצבן אותי, כי הם הקצינו אותה בצורה מגוחכת, וזה קצת הרגיש לי כאילו הם צוחקים על המעריצים המוזרים שלהם. כן, אני יודעת שזה נעשה בכוונה להצחיק, וגם אני צחקתי ממנה, אבל לא יודעת... חבל לי שלא עשה אותה דמות קצת יותר רצינית ופחות קומית. (כל הקטע שהיא נמרחת על סאם... טוב שהם לא הגזימו. ומזל שהם עשו אותה סאם-גירל ולא דין-גירל, אחרת הייתי ממש מתעצבנת) בפרק של הכנס (5X09) ממש נהנתי, בעיקר כי זה היה פשוט פרק טוב, שהזכיר לי את העונות הראשונות בסגנון שלו, ולאו דווקא בגלל כל המעריצים. (אם כי, אני מודה, הקטע עם הארבע אימפליות חונות בחוץ היה גדול
) בקיצור, עכשיו אני חושבת שהדמות של בקי ובכלל כל הקטע הזה של הכנסת מעריצים לסדרה מיצה את עצמו, ואם הם לא מתכוונים להפוך אותם למשהו יותר רציני זה ישעמם. לצ'אק לעומת זאת יכול להיות דווקא תפקיד משמעותי בתור נביא, ואני אשמח לראות אותו בפרקים הבאים
~סוף חפירה~

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo18.gifראו הוזהרתם: חפירה לפניכם!../images/Emo88.gif

אני אישית ממש אהבתי את כל הרעיון של להכניס את הספרים וההערצה לעל טבעי אל תוך קו העלילה. אהבתי מאוד גם את זה שהם הכניסו את זה שיש מעריצים שמקווים שסאם ודין יהיו יחד. (איכס! איכס! איכס!
) לא יודעת אם זה כי הייתי בכנס או כי זה פשוט משעשע, אבל אני לא רואה בהקמנה הזו של בקי משהו רע. להיפך, היא מראה את המעריצות על כל גווניהם. ואני אסביר: נכון שברוב הפרק היא מתעלקת על סאם, אל יש מעריצות בכנסים שממש מתעלקות על הבנים... בכנס שאני הייתי בו מישהי עוד רגע הייתה אונסת את מישה אם היו נותנים לה! תתארו לעצמכם שמישהו שאתם לא מכירות יבוא ויחבק אתכן ולא ירצה לעזוב.. או יגע בבטן שלכם או כל דבר אחר. (גם מה שאני עשיתי למישה זה סוג של הטרדה נראה לי... להסניף אותו ולהגיד לו שהוא מריח ממש טוב
חחח בכל מקרה, היה טוב וטוב שהיה, אבל אני מקווה שלא ימאיסו את קו העלילה הזה, כי בסך הכל לכל דבר יש את הגבול שלו, ואם יחרשו על זה יותר מדי זה יאבד את היופי שבו.

קרניjack

New member
נראה לי הם ממש סובלים ממעריצות כמוך../images/Emo6.gif

יותר נכון כמו המשוגעת ההיא, אבל ברגע האמת כשרוצים לתת מחמאה תמיד יוצא משהו הזוי מרוב מבוכה

קרניjack

New member
משום שאני לא מתה כ"כ על סיפור המסגרת

לדעתי הפרקים האלה אדירים...קצת ממוחזרים, אבל מצחיקים בטירוף וה"קארמה" הטובה והישנה של האחים חוזרת, פשוט כייף לצפות. הפרקים האלה מזכירים לנו שלמרות כל הבכי והמבטים האומללים של האחים בחלק מן הפרקים- הסידרה עדיין סידרה "קלילה" שיודעת לצחוק על עצמה.

משי22

New member
אני אוהבת שהסדרה מצחיקה ../images/Emo13.gif

אבל במידה... אני יותר אוהבת שמתייחסים לדמויות ברצינות, כמו שאני מתייחסת אליהם, ולא כאל בדיחה. (למשל, בזמן האחרון [חוץ מ5X10] הם מגחיכים את הדמות של קסטיאל לרמות קיצוניות, וזה מעצבן אותי, כי יש לו אחלה פוטנציאל בתור דמות חשובה, כמלאך שבחר למרוד וליפול כדי לעזור לבני אדם נגד תוכנית של מלאכים, אז למה להשתמש בו כדמות קומית?)

קרניjack

New member
למה את מתכוונת?../images/Emo58.gif

כאילו הופכים אותו לאנושי, למשל אז עם ה"שפנפנות" או מה שזה לא יהיה? תיראי, אני לא דיברתי עליו, אבל משהו מהכייף של האחים שהיה בשלשת העונות הראשונות- חסר. כאילו לדין, מלך השטויות, הבנות, האוכל והמשפטים המצחיקים אין כמעט יציאות מצחיקות שאנחנו מכירים מפעם, ואם מנסים לדחוף בתסריט איזה משפט כזה הוא יוצר לא טוב. לדעתי פשוט משום שמנסים ליצור אובר-דרמה בעלילה. כן, אנחנו מדברים על סוף העולם, כן יהיה נורא- אבל רוח הסידרה קצת נהייתה עכורה מאז שדין היה בגינהום. זה התחיל שמאז שהוא חזר כל פרק הוא היה מתבכיין על זה, עד שזה עבר למבטים הדרמתיים (שנראים כמו משחק גרוע) של סאם. משהו פה חסר! משהו בשטויות שבפי הרשע- וזה למה ממש אהבתי את העונות הראשונות- הם התעסקו בשדים וברוחות אבל עם הרבה פאן קומי וחמוד. בינתיים העונה הזאת נראת יותר טובה מתחילת העונה הרביעית, אבל אני חושבת שהרבה בזכות הפרקים המשעשעים האלה שמזכירים נלו (ולדעתי גם יוצר הסידרה רוצה להזכיר ) בעצם מה מהות הסידרה. הפרק האחרון למשל, לא היה מצחיק- אבל מסכימה- מצויין שלא היה הרבה זמן....הרבה זמן לא סיימתי לראות פרק של על טביע ולאמר לעצמי שהוא היה ממש ממש טוב.

משי22

New member
אני מסכימה חלקית

(
?) אהבתי מאוד את המשפטים המצחיקים של דין, אני מסכימה שזה הוסיף המון לסדרה. בכלל, זה לא מפריע לדמות שלו אלא מוסיף לו אופי, העובדה שהוא צוחק כמעט בכל מצב, וזה גם כייף לראות את זה. אני התכוונתי שמה שמציק לי זה שהם לוקחים דמות והופכים את עצם היותה לאתנחתא קומית. התחלתי עם זה כשדברתי על בקי, אמרתי שעצבן אותי שעשו אותה עד כדי כך מעריצה, כי זה הופך אותה לדמות-קרטון לא מעניינת שלא אכפת לך מה קורה איתה. ואחר כך בלי קשר אמרתי שזה מה שהם עושים גם לקסטיאל בזמן אחרון, במיוחד בפרקים 5X03, 5X04, 5X05- כשהוא מופיע זה רק בסצנות שנועדו להצחיק, אין לו שום תפקיד משמעותי, לא נותנים לנו להכיר אותו כמו שצריך. אני אוהבת שהסדרה מצחיקה, אבל הדמויות, לפחות הראשיות, צריכות להיות בנויות כמו שצריך, עמוקות ולא קריקטוריסטיות, כי לפחות בשבילי זה מה שחשוב שאני רואה סדרה (או קוראת ספר או משהו...). זה מה שגורם לי להתעניין בהם. זה נכון שהסדרה נהייתה קודרת מאז העונה הרביעית, וגם אני מתגעגעת לאווירה הפשוטה והקלילה של העונות הראשונות, אבל בסך הכל- דין באמת מת ועבר גיהנום, זה באמת סוף העולם, האחריות עליהם לעצור את זה- זה ירגיש מוזר אם הדמויות שלהם לא יקבלו מימד אפל יותר. מה שאני אומרת זה שלמרות שהפרקים המצחיקים הם- טוב, מצחיקים, וכייפים- הסדרה תהייה פחות אמינה כרגע אם זה יהיה הקו המכריע שלה. לפחות לדעתי
(וזה בכלל לא קשור לדיון שהתחלתי איתו. איך הגעתי לכאן?
)

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif

בקי היא דמות קרטון כי המטרה שלה להיות כזאת- להראות הערצה מטורפת לבנים ולהצחיק אותנו בעיוורון שלה. לגבי קסטיאל- הדמות שלו לא ברורה בעליל בעיניי, כאילו הוא גם כבר לא סגור על עצמו והתסריטאים לא סגורים עליו. פעם הוא כזה, פעם הוא כזה, פעם הוא בצד הזה, פעם הוא חושב ככה ופעם ככה ואין לו ממש "אופי" לדמות אלא יותר ייצוג- הוא מהווה את מה שהוא אומר, שזאת גם לא ממש דעתו, הוא פועל מתוך מעשים באופן הגיוני ורציף- אבל אני לא מרגישה שיש לו "בשר" לאופי, אולי כי ככה רוצים להציג דמות של מלאך (למרות שקוי האופי שלו ממש מתאימים לדמות ערפד). אז קסטיאל הוא אפל וקודר- ונכון שגם הסידרה כזאת, ואני לא אומרת שכל פרק יהיה על איזה ליצן מפחיד שהם רודפים אחריו בדיאלוגים רצופי בדיחות ושטויות- אבל אני לא חושבת ששילבו נכון את האופי של הבנים, יותר נכון העלימו או הטביעו אותו ב"קדרות" שיש בסידרה. בהרבה פרקים מהעונה הרביעי הרגשתי פשוט מירמור, כאילו הדמויות ממש משכנעות אותי שלא בא לי לראות את הסידרה כי גם להם לא בא לצוד שדים וכי יש להם ריבים ובעיות בינהם. זה הגיע לשלב כלשהו שמבחינתי- זה כבר לא היה מעניין אלא מעייף ונדוש וחופר.

למעלה