*דיון*

cedir

New member
*דיון*

למה לדעתכם משמשים מעגלי הגנה? האם בכלל צריך אותם? האם הם באמת מגינים? מה הדרך האישית שלכם לעשות מעגל הגנה? (אם אפשר בבקשה לפרט)

gwizard

New member
מעגלים

הגדרה ויעוד המעגל מאוד תלויים במסורת לפיה עובד כל אחד מאיתנו. לפי איך שאני עובד (וויקה) המעגל קודם כל משמש לא להגנה אלא דווקא לריכוז הכוח המועלה. הגנה היא פונקציה משנית. האם צריך ? לא תמיד. לפעמים כאשר אני רוצה לבצע משהו מהיר ולא "מסוכן" אז אני לא אטיל מעגל. האם הם מגינים ? ועוד איך ! סיפרתי כבר על המקרה שהיה לנו באחד הטקסים כאשר מכונית משטרה הסתובבה לידנו באמצע טקס ולא ראתה אותנו אבל רק כאשר סיימנו ופיזרנו את המעגל רק אז הם באו לברר מה הרבה נרות דולקים עושים באמצע יער חשוך
יש לי הרבה דרכים להקים מעגל. התבנית לכולם היא: מעלה אנרגיה, מדמיין מעגל תלת מימדי בגודל הרצוי ואז מקבע. יותר בפרטים יש מאמר שנקרא מעגל באתר שלי. תקרא. דרך אגב, הידעתם כי כל אחד מאיתנו יוצר את המעגל בצורה שונה ? יש כאלה שהאנרגיה זורמת מבפנים החוצה ויש כאלה שמקימים את המעגל כבר במקומו ויש כאלה שלאט לאט מרחיבים בועה קטנה עד שהיא גודלת לגודל הרצוי. זה מרתק לראות אנשים אחרים עובדים עם אנרגיה. אפשר ללמוד המון על הבן אדם לפי הצורה בה הוא מקים מעגל.

charlila

New member
אני מוצאת אותם סטאטיים מדי, ונוטים

לקבע אנרגייה, לאו דווקא את זו שאני רוצה לקבע. מעדיפה שיטות דינאמיות יותר. אם מעגל - בכל זאת - כדאי להשאיר שלושה פתחים, בכיווני השערים. זה ישמור על הנקיון. הגנה חביבה עלי היא להקיף, בספיראלה, את ההילה באור לבן (משיא הקרקפת, לגובה זרוע, ומשם בספיראלה נגד כיוון השעון) לנעול מתחת לאדמה, לחזור עם צבעים נוספים (מלבד שחור ואפור) ואז לשאוף תוך ניפוח ה"בלון", לנשוף תוך ריפויו - ואז הצבעים מתערבבים, לפעמים תוך יצירת דגמים.

למעלה