דיון: RPFs. (חצי-אוף).

Sakai Shana

New member
לאלא, לא נראה לי שזה כזה קשור

אבל אני יכולה לדמיין אותך צורחת את זה

inbal287

New member
אני מבקשת שתפסיקו עם זה../images/Emo18.gif.

שניכם. לפני שזה מגיע לשלב מחיקות וכדומה. זה למטה מכבודכם.

../images/Emo31.gif

לא חסרים RPF שאין בהם טיפת מין, רמזים או אפילו רומנס/אנג'סט. יש פאנפיקים שהם סיפורי מסעות ויש שהם קומדיות או סתם דברים הזויים. איך אתה יכול להגיד עליהם שזאת פנטזיה מינית? ברוב הפאנפיקים של RPF שיצא לי לקרוא (ודיי הרבה חייבת להודות) הפיירינג היה PG או PG13. בחלק מהאתרים גם הייתה הגבלה שאוסרת על הכותבים לכתוב משהו מעל PG13 (אפילו בפאנפיק נט אסור לפרסם דברים מעל R). סתם הכללה גסה. :/

HimXAndXHer

New member
אבל זה בכל זאת איזשהו סוג של

PWP, לדעתי. אני בכלל לא חושבת שפפ.נט יש RPF-ים ._. (בקשר לחיי המין שלי: טעיתי, מסתבר שאתם לא האנשים הנכונים לדבר איתם על דברים כאלו.)

שוב.. תלוי איזה

בשביל להיות PWP צריך שלא תהיה לך עלילה (הרי זה הרשי תיבות, פורן ויטאוט פלוט - פורנו ללא עלילה), בחיים שלי לא קראתי PWP, אלא אם כן את מחשיבה את הפאנפיקים שלך ככה, מה שלדעתי עושה להם עוול, בפאנפיקים שיצא לי לקרוא הייתה עלילה, והמין אם היה בכלל היה משני לחלוטין. הדגש תמיד על הרגשות, החוויות וכו'.

HimXAndXHer

New member
נכון,

ובתור מישהי שיצא לה לקרוא PWP (אל תסתכלי עליי ככה, זה היה בטעות. בערך) ולכתוב NC-17 אני מודעת להבדל. לא אמרתי שהפיקים שלי הם PWP טהור, אבל אני מודה שחלק מן הרצון לכתוב אותם נבע בגלל שרציתי לכתוב על ווילה ויונה מזדיינים (הממ. זה עבר בכל אופן. עכשיו אני כבר ממש שונאת לכתוב בתיאורים מפורטים כל כך, תודה לאל). בכל אופן: בעיניי, כל RPF שגדוש בסקס כמו שהיה באלו שלי (להוציא את The Moment Of Our Love ואת הלינדה/קריס שלי) נוטה לכיוון PWP, אפילו קצת. אבל, היי, מתי אמרנו שPWP זה כל כך נורא? ^.~

זה משהו אחד,

להגיד שכל מי שקוראת/כותבת RPF היא נערת טיפשעשרה חרמנית שרוצה להזיל ריר על מישהו, ושכל הפאנפיקים מתרכזים רק בסקס זה כבר בולשיט. :] לא חסרים אנשים מבוגרים שכותבים פאנפיקים, לא חסרים פאנפיקים שאין להם שום קשר לפנטזיות מיניות.

הו ובקשר לפפ.נט מסתבר שצדקת,

הייתי בטוחה שבמיסק היה RPF אבל יש שם רק קרוסאוורים ומחזות. אבל זאת הייתה רק דוגמא... מסתבר שלא מוצלחת. :X

HimXAndXHer

New member
נו, ברור שצדקתי.

*מרושעת* לא נורא, הבנתי למה התכוונת בכל אופן
.

Blade Of Fire

New member
אבל סתכלי על ההודעה הראשית

בפירוש היא מתייחסת לRPF של סקס (בין אם מרומז ובין אם לא) ולא אחרים, ולכן הכללתי, אז אל תכנסי לקטנות וחפשי איפה לשלול אותי:)

הממ הדיון הוא על RPF,

היא מתייחסת במיוחד לכאלו שמכילים סקס. מה הקשר בין זה לבין להכליל את כל מי שקורא RPF לנערה מטופשת וחרמנית? תקרא לזה "להיכנס לקטנות" אבל הטענה הזאת מהווה 90% מההודעה שלך. בתור אחת שקוראת וכותבת RPF ולא רואה את עצמי כנערה מטופשת וחרמנית הייתי צריכה להגיב, חוץ מזה שלא מעט בנות פה קראו את הפיקים שלי, של מור והלן אז כשאתה אומר משהו כזה אתה בעצם מכליל לא מעט בנות מפה. *חוזרת ללמוד להיסטוריה*

../images/Emo6.gif טוב לדעת!!!

טוב אז כבר דיברנו על זה... אני מסכימה לחלוטין עם נועה.. כלומר מאחר שזו ספרות מעריצים את לא באמת חייבת לאף אחד שום דבר, ואני משערת שגם אף אחד לא יתרגם להם את זה לאנגלית, או בטח ובטח הם לא יכנסו לתפוז ככה שאף אחד לא נפגע.. (?) בכל אופן, את משתמשת בדמות שלהם אבל מלבישה להם אופי אחר ומעצבת את ההתנהגות שלהם כמו שמתאים למה שאת רוצה להעביר וכו'.. ככה שמכאן זה כבר לא כ"כ הם- שינית אותם. דבר שני, לא חסר יצירות ספרותיות שנכנס בתוכן פתאום דמות של מישהו מפורסם (קראתי משהו כזה אפילו עם אדגר אלן פו@!).. טוב די לחפור, ודיברנו על זה כבר.. ושוב כבר אמרתי לך, אני לא ממשיכה את הפיק הזה אפילו עוד מילה אחת בלעדייך
XD בהצלחה עם ההחלטה...(?) ודברי איתי מתישהו........

HimXAndXHer

New member
אדבר איתך הכי מוקדם שאוכל.

אבל, בעצם, אם את משתמשת רק בשמות ובמראה החיצוני שלהם (ואולי גם באיפה הם עומדים מבחינת העולם. נגיד, ווילה הוא הסולן של להקת HIM מבחינת העולם, אבל מבחינת יונה הוא החבר שלה. גוט איט?) אז זה דיי AU, לדעתי. בכל אופן, אם הם לא מתנהגים כמו שהם מתנהגים בדרך כלל וכל השטויות האלו אז זה לא שווה את זה. אני לא רוצה לכתוב פיק בו הדמויות לא מתנהגות כמו שמצפים מהם להתנהג, זה OOC והמטרה שלי, בעת כתיבה, היא שהפיק יהיה דומה לפאנדום ככל שאפשר- מה שמחייב IC. וזה לא שהם נפגעים (אני גם לא חושבת שהם יפגעו אם יצא להם לראות את זה אי פעם. או שהם יצחקו על זה או שזה יחמיא להם. או שזה יוריד לווילה כמו אסימונים בראש והוא יהיה עם יונה, כמו שצריך להיות), זה שמבחינה מוסרית, אני לא מרגישה בנוח לכתוב על זה. זאת אומרת, אני יכולה לכתוב על הסקס של שואיצ'י ויוקי עד מחר כי הם לא אמיתיים, אבל כשזה נוגע לאנשים אמיתיים זה שונה לגמרי. את יודעת, ברמה הבסיסית, הם יכולים לתבוע אותך על הוצאת דיבה. אם זה מפריע להם וכאלו. הממ.

HimXAndXHer

New member
RPF= פיקים על אנשים אמיתיים.

וכתבתי את זה גם בתחילת ההודעה הפותחת של הדיון. (...למה יש לי תחושה שאני צריכה לכתוב הודעה עם מושגים בפאנפיקשן באוף שוב? ^-^ )

למעלה