דיון: RPFs. (חצי-אוף).

HimXAndXHer

New member
../images/Emo45.gif. צודקת ^^

בקשר למיתר קרוע: אולי, כשיתפנה לי זמן. אדבר עם מור.

Blade Of Fire

New member
האמת?

שלב בהתבגרות, ולא יותר מזה. הרי מהם אותם RPF? פנטזיות מיניות, ולא משנה בין מי למי או איך זה כתוב או כמה מפורט, של ילדות (בד"כ... עוד לא נתקלתי בזכר סטרייט שכתב RPF) בגיל ההתבגרות שחולמות על מושא ההערה שלהן במיטה עם מישהו\י אחרת. את חייבת להודות שזה בדיוק מה שאת עושה כשאת כותבת RPF ולא משנה בכמה כישרון, את פשוט מזילה ריר בדמיון כשאת חושבת על וילה ולאורי במיטה והRPF זו בעצם איזושהי הוצאת תיסכול מיני. קצת פתטי אבל היי-מי כמוני יודע שכל גיל ההתבגרות הוא פתטי. בקשר האם לסיים את אותו RPF-אני בדעתן של קארין ודנה.. קודם כל לכתוב לעצמך (וכמבר אמרתי לך את זה פעם), אחרי זה לכתוב לאחרים.

HimXAndXHer

New member
הממ. בקשר לשלב בהתבגרות:

אתה צודק. RPF-ים הם, בבסיסים, הפנטזיות של מעריצות. בתכלס, אתה פשוט צודק. אבל... הוצאת תסכול מיני?? מה??????? אתה לא יכול לקרוא לי- מישהי שעשתה לחבר שלה ביד בחופש הגדול שבין ז' לח'- מתוסכלת מינית! אתה לא. אררר. רק רציתי להבהיר את זה X: *בורחת*

bitter end

New member
אני ממש ממש ממש לא באה לתקוף

או שום דבר דומה לזה, סתם תהייה- זה שעשית לו ביד זה אומר שאת לא יכולה להיות מתוסכלת מינית?

HimXAndXHer

New member
לא, זו מישהי שלא חווה אורגזמה

הרבה פעמים, אבל זה לא שולל התמזמזויות אחרות. לעומת זאת, מישהי שלא עושה ביד גרועה הרבה יותר ממתוסכלת מינית, כיוון שהיא בכלל לא חוותה אורגזמה פעם בחיים שלה. בחיי, לפעמים אני מופתעת מהעובדה שכבר התנשקת בלי להיגעל ולומר "אייככסססססססס בנייייםםם!!!1111" ~__________~;

הו, באמת?

מישהי שאף פעם לא חוותה אורגזמה, קרוב לוודאי לא מרגישה מתוסכלת מינית רק בגלל העובדה שהיא אף פעם לא חוותה אורזגמה, היא לא יודעת מה היא מפסידה אז גם לא אכפת לה. ^_^;

HimXAndXHer

New member
*מגלגלת עיניים*

א. באסה לה. ב. הפסקנו בדיון כי עינלירון ביקשה והכל, אז למה את/ה ממשיכ/ה אותו? ג. איך את/ה קשור/ה בכל מקרה?

../images/Emo9.gif

א. כן אה. ב. כי שמתי לב שתמיד לך חייבת להיות המילה האחרונה בכל דיון ונושא שמדברים עליו, אז רציתי להצחיק את עצמי עם הידיעה שאת בטוח תגיבי לי, איך לא
ג.ג'ייז, nice attitude. אם את חייבת לדעת, אני קוראת את הפורום הזה כבר כמה זמן ואני מגיבה פה ושם כשמשהו מעניין / מעצבן אותי. ו..אני צריכה להיות "קשורה" כדי להגיב לך? ^^; האמת כשאני חושבת על זה, דווקא יותר קל לי לתת קצת ביקורת בונה בגלל שאני לא כותבת פה הרבה. אני לא באה ממקום רע, אני אפילו לא מכירה אותך. רק ממה שקראתי בפורום ואין לי שום דבר נגדך. אז...תעשי עם זה מה שאת רוצה. ממה שכבר ראיתי, את יכולה להמשיך איתי ככה עד אור הבוקר, ואין לי כוח לוויכוחים חסרי טעם. אמרתי את מה שיש לי להגיד, מרגישה משוחררת ושמחה etc. זהו זה
אם את רוצה את המילה האחרונה כמו תמיד - be my guest. את יכולה לתהות מה תהיה התגובה שלי כי היא לא תבוא XD אה דרך אגב...הדיון הזה הוא לא חצי אוף, הוא אוף-אוף. well done. Peace out.

HimXAndXHer

New member
שוב-

טעות שלי. מסתבר שאחרי הכל זה לא המקום הנכון לדבר בו על דברים כאלו, אוף או לא.

Blade Of Fire

New member
זה פשוט לא הפורום לדבר עליו

את חושבת שאני מתרגש מלעשות למישו ביד בגיל 13? בגילי (הלא מופלג, אבל הבהחלט מכובד) ראיתי כבר דיי הרבה וזה לא מפתיע אותי, אבל זה בהחלט לא הפורום לחלוק דברים כאלו, ובטח שלא כזאת גאווה וסתם לצאת כזה "אני עשיתי ביד למישו בין כיתה ז' ל-ח'"... לכל אימרה הזמן והמקום שלה:)

HimXAndXHer

New member
../images/Emo45.gif.

(אתה רוצה שאחזור ואומר שזו הייתה טעות שלי למרות שאני שונאת להודות בטעויות? למה אתה חופר בזה כל כך הרבה? >.> ) (... אל אלוהים, אני נהיית מאיה! *מתאבדת* )

למעלה