דיון NCIS - מה עדיף?

Dark Storm

New member
דיון NCIS - מה עדיף?

טוב, עכשיו שהתחילה העונה השלישית של NCIS ראינו את סופו של מעיין סיפור ראשי בעלילת הסידרה. ל- NCIS בדר"כ אין סיפור ראשי וכל פרק הוא סיפור בפני עצמו אז אני אשאל אתכם, מה אתם מעדיפים בכללי - שלסידרה יהיה סיפור ראשי שמקשר בין כל הפרקים, או אולי עדיף שכל פרק יהיה סיפור בפני עצמו? לכל סגנון יש את היתרונות והחסרונות שלו, אז מה אתם הייתם מעדיפים?

LS Girl

New member
../images/Emo41.gifאני מעדיפה../images/Emo26.gif

שכל פרק יהיה סיפור בפני עצמו.. והנה רקע 1

Hieros Gamos

New member
הממ.. זה תלוי. תמיד צריך משהו שיקשר

בין פרק לפרק כדי שזה לא יראה לחלוטין כמשהו חדש אבל לא חובה שזה יהיה משהו כל כך ראשי כמו הסיפור של ארי...יכולים להיות דברים קטנים כמו הערות שחוזרות או כל מיני איזכורים כאלה...לא כל כך משנה לי למען האמת

נכון......

אבל לדעתי אפשר להסתפק בדמות שהופיעה פעם וחוזרת רק פעם בעונה.....שרודפים אחריה כל הזמן רק באיזכורים ורמיזות......

טולי 17

New member
דעתי:

שלכל פרק יהיה את הסיפור שלו אבל שיהיה משהו (כל שהו סיפור או פרט) שלאורך כל התוכנית נמשך (אבל לא כמו מסטיק כי אז זה נהיה מגעיל) כמו לדוגמה הסיפור בין מאק להארם בג'אג או הסיפור עם ארי היה מאוד נחמד

Hieros Gamos

New member
איזה מסונכרנים ומשעממים אנחנו../images/Emo3.gif

אני רציתי דיון, מכות, משיכות בשיער

פגית

New member
חחחחחחחחחחח

לא היה לי כוח להגיב כי אני חושבת כמוכם.. ויש איאר היום..וראיתי האוס..סתם כייף לי ואני כותבת מתוך כמעט שינה..

Hieros Gamos

New member
יש אי.אר. כל יום...אה, את מתכוונת ב

ערוץ 10? יש כל יום בהולמארק שני פרקים

Dark Storm

New member
האוס היה פרק טוב

זו באמת סידרה מעולה, יו לאורי הזה התקדם לא רע מאז ימיו עם מיסטר בין ב"בלאקאדר"
ראיתי גם איזה סרט איתו - משהו "טיסת הפיניקס" לא זוכר את השם זה על מטוס שמתרסק במדבר והניצולים צרכים לבנות אותו מחדש...

Hieros Gamos

New member
אהההההההה איפה הוא שודר?!

מתי ולמה לא ידעתי על זה? LOL את האודישן שלו להאוס הוא עשה בשירותים של המלון שהם היו בו כשהם צילמו את הסרט הזה
יו לורי גאון =) (יו משאית, כן אני יודעת שלא ככה כותבים את זה, זה עדיין מצחיק אותי
)

Dark Storm

New member
ראיתי את זה ב DVD

אבל נראה לי את עדיין יכולה לראות אותו ב"בלאקאדר" בערוץ BBC PRIME אני לא בטוח אם זה העונות שהוא נמצא בהן או לא אבל שווה לבדוק

Dark Storm

New member
מגניב! ../images/Emo13.gif

נשמח לשמוע מה דעתך עליו כשיהיה לך אותו
אני מחכה שירד קצת המחיר ואז אקנה.

למעלה