דיון- Lemar

ronaldiniho3

New member
דיון- Lemar

הוא לא מוכר בארץ, ולא מדברים עליו בכלל, ורציתי לשאול- מה דעתכם על זמר הR&B הבריטי למר? הוא יוצא הפיים אקדמי, הוציא עד היום 3 אלבומים, עם כמה סינגלים שכיכבו בצמרת מצעד הסינגלים הבריטי (וביניהם שירים מדהימים כמו- If Thers Any Justice, Its Not That Easy, 50:50) ובימים אלה הוא עובד במיאמי על אלבום רביעי. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם יש פה כאלה שאוהבים אותו (או שאני היחיד..) או שומעים אותו?

Mrs Brightside

New member
אני ממש אהבתי אותו בפיים אקדמי

היה אחד האהובים עלי
. אני גם נורא אוהבת את If Thers Any Justice. מה איתו,הוא מוציא אלבום חדש בקרוב?

mc lyte

New member
כן אני נורא אוהבת אותו ../images/Emo99.gif

זמר נהדר! יש לו גם שירים מאוד יפים
אני נורא אוהבת במיוחד את: Its Not That Easy If Thers Any Justice Dance With U Another Day

Smelly

New member
היה אחד מהפחות מועדפים שלי ב-FA...

אני הייתי מאחורי שינייד לאורך כל הדרך... היה איזשהו פספוס בתחום שלה ושל דיוויד.. דיוויד הצליח להחזיק אלבום אחד, והצליח אפילו יותר מזה להעלם מיד אחריו... אצל הבריטים יש מכה של מנהלים וחברות תקליטים שלא מבינות שכדי שאמן יצליחל לחיות אחרי אלבום אחד הן חייבות לדחוף אותו חזק במעלה המדרגות. אז אולי זה יסתיים בנפילה מאוד כואבת, אבל זה גם יכול להביא לתוצאות טובות.

ronaldiniho3

New member
Lemar הוא הזמר הכי מצליח שיצא מהפיים אקדמי...

ואני שמח לדעת שיש פה עוד אנשים שאוהבים אותו... כן, בימים אלה הוא עובד על אלבומו הרביעי במיאמי... אני מצפה לזה מאוד...

הסיפור של למר מעניין מאוד

היה לו חוזה הקלטה ביד והוא בוטל ברגע האחרון,היום שהוא בוטל היה היום האחרון שבו אפשר היה לגשת לתכנית,הוא ניגש והשאר הסטוריה. אני מאוד אוהב את השירים שלו,יש לו קלאסה,זמר נהדר
.

ronaldiniho3

New member
אגב, החוזה הקלטות שלו בוטל בגלל

שהוא הוציא סינגל "Got Me Saying Ooh" שנכשל ואף לא נכנס למצעד הבריטי... אח"כ הוא, כמו שאמרת, ניגש לפיים אקדמי והשאר אכן היסטוריה... זמר נהדר, שלא זוכה למספיק חשיפה מחוץ לבריטניה.

למעלה