דיון: LEGEND?

PinkHippo

New member
דיון: LEGEND?../images/Emo106.gif

השרשור שדניאל פתח, תמונות הדיווה של כריסטינה, גרם לי לתהות. [
] האם כריסטינה באמת כזו אגדתית? האם כריסטינה באמת תחשב לקלאסיקת פופ נצחית? lets face it, בריטני ספירס לדוגמא תחשב בעוד 20,30 שנה להרבה יותר קלאסיקת teen pop של סוף ה90'. להיטים שלה כמו BOMT יהיו הרבה יותר קלאסיקות מאשר ג'יני [כן כן, ג'יני, עם כל ההצלחה שלו האדירה שלו] ANOM או דירטי. אני לא אומרת שכריסטינה לא תחשב אחת הזמרות המשפיעות של העשור, עם העובדה הזו אי אפשר להתווכח, אבל כמה באמת אגדתית כריסטינה? האם היא באמת תיזכר כאחת הקלאסיקות הגדולות, המשפיעות והמצליחות של השנים האחרונות? תגיבו

TheImpactBoy

New member
לא כתבתי פה הרבה זמן,

בכל מקרה, כמו שזה נראה לי, היא לא תחשב. איך שהוא אצל כריסטינה היא תמיד נדחקתלצד ע"י אמנים אחרים וזה לא משנה איזה שנה\תקופה. היא אולי תחזור לעשות מוזיקה טובה כמו בתקופת סטריפד (לא אותו דיסק בהעתק, אבל מוזיקה טובה בכללי לא כמו B2B). וזה בתכלס מה שחשוב. אבל כשאתה אומר "יש לי את החדש של כריסטינה", אין התלהבות. כאילו העולם אדיש כלפיה.. (זה גם המוניטין שלה בארה"ב, וזה מנסיון עם קהילות אמריקאיות שפגשתי בפרוייקט מהצבא. ההפסקות היותר-מידי-ארוכות, הצרחות המרגיזות, והפוזה הסנובית מרחיקות אנשים ממנה. אם כבר ,אני רואה את ביונסה הולכת רחוק רחוק... העולם פשוט אוהב אותה (לא שהמוזיקה שלה יותר טובה). מה שכן, בנתיים, כריסטינה היא ממש ממש לא LEGENT.למרות שהיא בטוחה שהיא כן.. יאללה, קטלו אותי.

PinkHippo

New member
עצוב עצוב

אני מסכימה איתך. וזה לא הקטע של כמה שנים את בתעשייה. בריטני וכריסטינה, שתיהן התחילו איפשהו ב98-99'. שתיהן כמעט אותו גיל. שתיהן הוציאו כמעט אותו מספר אלבומים. ולגבי ביונסה אתה לגמרי צודק, הבחורה סולו בתעשייה כמה, 4 שנים? 5 שנים? הוציאה בסה"כ 2 אלבומים, אבל החותם שהיא משאירה על עולם המוסיקה... זה לא מדד של כמה. זה מדד של מה שאתה עושה והחותם, הניוטון שאתה משאיר בעולם. כריסטינה באמת עושה הפסקות ארוכות מידי בין דיסק לדיסק. איכותי ככל שיהיה, הקריירה של כריסטינה בנויה משנה וחצי של עשייה ממשית ו3 שנים [ולפעמים יותר] של שתיקה. ואני עדיין אוהבת אותה, היא הזמרת האהובה עלי והזמרת שאני הכי מעריכה בעולם. אני אוהבת אותה ככריסטינה שלי, שאני אוהבת לשמוע. אני לא בטוחה עד כמה העולם אוהב לשמוע, ועד כמה הוא יאהב בעוד כמה שנים...

NoWords

New member
אממ,

אני חושבת שאגדה אי אפשר לקבוע מעכשיו. זה עניין של שנים וניסיון. אגדה אפשר לקבוע לאנשים ברמת מייקל ג'קסון, מדונה, ג'יימס בראון - אנשים שעשו קברת דרך בתעשיית המוזיקה, השאירו את חותמם, הקליטו הרבה אלבומים ויצרו לעצמם מעמד מוביל ומכובד עם השנים. עכשיו בפירוש אי אפשר להגיד עליה שהיא "אגדה" כי היא לא עשתה מספיק בשביל להיכלל בקטגורייה. כריסטינה צעירה. תנו לה זמן להוכיח את עצמה, עושה רושם שהיא דווקא מאד בקטע של ריצת מרתון ולא ריצה למרחקים קצרים. כלומר - היא עוד נשארת פה להרבה זמן. יהיה לה מספיק זמן לבנות את עצמה ואת המעמד 0שלה בעולם המוזיקה ובכלל בעולם הבידור. מוקדם מדי לקבוע החלטות נחרצות כאלה לטעמי. ובכלל יש לה את הקטע הזה של תדמיות, היא נורא חזקה, היא בטוחה בעצמה, היא מקורית ויצירתית, היא אמן שמתייחס למה שהוא עושה ברצינות, וזה באמת חשוב לה. לדעתי יש לה את הקסם הזה של לג'נד אבל זה יכול להגיע רק אחרי שניםםםם של ניסיון. החיים מפתיעים, אתם יודעים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אני חושב שיש לה את היכולת

היא איכותית. דברים איכותיים נשארים עם הזמן. לא עניין כמו בריטני ספירס ופאריס הילטון שזה תקופה של לרדת לאט לאט האלבומים של בריטני כל שנה רק ירדו וירדו,אז איך אפשר לקבוע שהיא תצליח עוד 20-30 שנה?! אני חושב שכריסטינה יכולה להמשיך בגדול,כי אנשים שהם אפילו לא חובבי פופ מנייסטרי כזה,כן שם לב ואוהב אותה.כי היא פשוט זמרת!אני חושב שאם היא תלך לפי הלב שלה ותעשה מה שהיא חושבת לנכון,היא תצליח ויכולה להצליח בתעשייה להרבה הרבה הרבה מאוד שנים.

NoWords

New member
לא רציתי להיכנס לדיבורים על בריטני בכלל,

אבל לפני שמישהו אחר יעלה עליך - העניין בבריטני זה שאפילו אם היא לא מקליטה אלבום, יש סביבה הייפ תמידי. מתעניינים בה. ואני מניחה שהמסכנה הזאת תזכה בתשומת לב הזאת לעד בערך כי היא 'בריטני'. וזה מותג וזה מעניין אנשים. כלומר ידברו על בריטני בפאפרצי ומה לא גם כשהיא תהיה בת 100 מקומטת שעדיין הולכת עם גרביוני רשת... זה מעניין אנשים, אתה מבין? אני גם חושבת שכריסטינה איכותית, כשאמרתי שהיא אמיתית התכוונתי שהיא יודעת להשתמש במה שיש לה, בקול שלה. והיא לא שרה פלייבקים, ולא מוכרת חארטה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אין סיבה שיעלו עליי

הפורום דמוקרטי,נתתי דעה. אני חושב שאיכות נשארת עם השנים וכל השאר נעלם. אני חושב שגם יימאס עוד כמה שנים לדעת על הצלוליטיס,סמים,וואטאבר של בריטני.עם הזמן רק נדע.

DirrtyGirl

New member
חחח

בקישור ששמת היא שרה לייב ואפשר להבחין בזה כבר בשנייה הראשונה שנכנסים, אז מה?! חח

NoWords

New member
יש לה כמה פלייבקים,

אחת להמוןהמון זמן אבל. היא לא נוהגת בכלל להשתמש בזה. כאילו, אם מחפשים ברור שאפשר למצוא, אני יכולה לחשוב כבר על איזה שתי הופעות של דירטי בפלייבק, וביוטיפול גם. אבל כזמרת בכלליות היא שרה בעיקר לייב...

Invisible Boy

New member
אני יודע שהיא לא נוהגת להשתמש בזה.

אבל למשל דירטי ומה שאני שמתי היא דיי רוקדת שם אז היה צריך פלייבק. אגב, תראו מה מצאתי ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=4cwAtkSLGy4 וידאו שמראה קטעים של כריסטינה עם קול גבוהה.
זה בלתי יאומן מה שהיא עשתה ב2:58 עד 3:17

xtina 4 ever

New member
שאלה קשה.../images/Emo210.gif

מצד אחד, יש לה את כל הנתונים המתאימים לבנאדם שאת יכולה לומר עליו "וואו, הוא אגדה." אבל מצד שני, היא הורסת את רוב הנתונים האלה. יש לה קול מדהים, והיא משתמשת בו. סבבה. יש לה קהל מעריצים ענק, אבל היא דואגת לצמצם אותו מאלבום לאלבום בגלל שינוי הסגנונות וגם בגלל הזמן שהיא נותנת לנו לחכות. יש לה כשרון כתיבה. יש לה שירים ממש יפים, אבל יכולת ורצון קידום ששואפים לאפס עגול ושמן. אם היא לא תתחיל לעשות את מה שהיא באמת צריכה לעשות כדי להישאר בתודעה (מול כל הזמרות שממש מצליחות עכשיו), היא צריכה להתחיל להזיז ת'תחת שלה ולהתחיל לקדם. היא יותר מדיי בטוחה שהיא כבר עכשיו אגדה וכולם אוהבים אותה, ושוכחת שבעצם...לא. בכל מקרה, אני ממש אוהבת אותה, לא משנה מה. נ.ב- אני שומעת עכשיו את סטריפד אחרי הרבה מאוד זמן שלא נגעתי בו, ואני מבינה כמה שהיא הייתה מעולה פעם, וכמה שהיום, איך לומר- היא לא כריסטינה אגילרה שאהבתי. היא פשוט..התדרדרה. סטריפד גאוני. B2B פחות. הוא גאוני ומדהים ומקסים רק לדעתה, וזה עצוב.

PinkHippo

New member
כמה שאת צודקת.

בסטריפד רואים מי היא באמת. רואים אותה כל כך אמיתית. אולי זה כל האושר מג'ורדן [שובאמת תהיה מאושרת ושתהיה לה אהבה] שגורם לה להסתנוור.

PinkHippo

New member
באמת, לא יודעתי. תודה על המידע ../images/Emo140.gif

*נא להתעלם מהתגובה הקודמת שלי:p*

למעלה