דיון

משי22

New member
דיון ../images/Emo98.gif

כי מזמן לא היה...
לעונה החמישית!!!
אז ככה, אמנם עכשיו מסתמן שתהייה עונה שישית (אני לא בטוחה אם זה טוב או לא, אבל זה נושא לדיון אחר), אבל בהנחה שזה עוד לא סגור: איזה סוף הייתם רוצים שיהיה לסדרה? האם אתם רוצים הפי-אנד קלאסי, ניצחון מוחץ של הטובים, מיגור כוחות הרשע ורצוי חתונה כפולה של שני האחים עם איזה בנות זוג (כשהם ימצאו מישהי סוף סוף)? או שאולי אתם מעדיפים סוף רע ועצוב? אם אתם הייתם התסריטאים של הסדרה, איך הייתם מסיימים אותה? בא לכם לראות קרב לחיים ולמוות בין האחים, או שזה הדבר שיהיה הכי נורא בעינכם? אם על אחד משני האחים למות, מי הייתם מעדיפים שזה יהיה? האם הייתם גורמים לסאם ודין להגיד "כן" לאלה שרוצים אותם, או שהייתם משאירים אותם עצמם (או שרק אחד יסכים והשני לא?) בקיצור, איזה סוף יהיה המושלם בעינכם, ואיזה יגרום לכם לרצות להרביץ לטלוויזיה בתסכול?

YuvalSP

New member
סוף רע :)

אם יהיה סוף שמח אני אהיה מתוסכלת מזה שסיימו את הסדרה הקודרת הזאת באופטימיות משעממת XD לעומת זאת, אם יהיה סוף רע יהיה ממש מעניין לדבר על זה אחר כך ונוכל לשנוא כולנו את אריק קריפקי :)

to the end1

New member
אני לא חושבת שבאמת יכול להיות סוף טוב או רע

לסדרה. הרי תמיד יהיו שדים,ערפדים, עסקאות אם השטן.... אז גם אם יימצאו את הדרך להשאיר את האחים בחיים אחרי כול המלחמות שהם חווים על בשרם העל טבעי בחיים לא ייגמר תמיד זה יישאר, זה חלק מכול החיים שלהם. הדבר הכי חיובי שיקרה זה שהם לא ימותו חחח וזה אולי נראה הכי מינמליסטי אבל בעל טבעי זה בקשה גדולה... אז מה שאני מנסה להגיד שאני ממש לא רואה את סאם ודין יושבים על איזה אי באיביזה ושותים מקוקוס או שהם ממשיכים להתמודד אם כול הדברים המסתוריים שהם התמודדו בעונות האחרונות או שקריפקי מחפש להם מוצא מ"הייעוד" הזה שנכפה עליהם מגיל צעיר(מה שלא נראה אפשרות סבירה כ"כ).

משי22

New member
אמממ..

את צודקת כמובן, רק שכשחושבים על זה ככה, אף אגדה לא נגמרת מעולם בסוף באמת טוב. יופי, הנסיך והנסיכה התחתנו. מה עכשיו? תמיד יש עוד בעיות, עוד התמודדיות, עוד קשיים... אבל אנחנו מתייחסים לזה כסוף טוב כי הסיפור הספציפי שאותנו באנו לספר נגמר בצורה טובה. על אותו משקל, התכוונתי ל"סוף טוב" רק במובן של המלחמה הספציפית הזאת, ולא שהם ימותו מזקנה מאושרים שנכדיהם מקיפים אותם...

A m e l y

New member
אני רואה את הסוף ככה:

סאם נשבר ואומר כן ללוציפר,בעקבות כך דין מבין שהדרך היחידה להציל את העולם היא ע"י מייקל,אז הוא גם מסכים. יהיה קרב הוקוס פוקוס בין לוציפר למייקל ואז סאם ודין שבתוכם מתעוררים ומבינים שהכל יסתדר רק אם שניהם ימותו,הם עושים משהו,יש אור לבן גדול וכשהוא דועך גם סאם וגם דין מתים ואיתם גם לוציפר ומייקל. זה סוף על טבעי בהנחה שקאס לא מוצא את אלוהים. אבל אם הוא כן,אז אחרי שהם מתים,אלוהים מעניק להם חיים חדשים נורמליים בנפרד אחד מהשני-העבודה שלהם הסתיימה והם לא זוכרים את מה שקרה ולא יודעים אחד על השני.

משי22

New member
הסוף שלי..

*סוף טוב ומושלם לא בא בחשבון, לא מתאים לאווירה של הסדרה וגם לא ממש ריאליסטי. מצד שני, סוף רע לחלוטין (כולם מתים, מפסידים במלחמה) באמת יגרום לי לבעוט במסך ולתהות למה בזבזתי כל כך הרבה זמן בצפייה בשביל סוף כזה. ככה שאני מקווה שיהיה משהו באמצע. *אני ממש ממש לא רוצה שסאם ודין ישמשו כלים למלאכים בסוף הסדרה. אני רוצה שזה יהיה לגמרי הם, בלי עוד איזה אישיות ששולטת בהם. *אני מצפה לאיזה שהוא עימות בין האחים, בסגנון של מה שהיה ב4X21. אם על אחד משני האחים למות, בלי שום ספק אני מעדיפה שזה יהיה דין, כי זה נראה לי פי אלף יותר אכזרי לתת לו להמשיך לחיות בלי סאם, מאשר להפך. ובכל מקרה ובשום מצב- שהם לא יעזו לתת לדין להרוג את סאם או לסאם להרוג את דין. הלב שלי לא יעמוד בזה.
*הייתי מתה שתיכנס איזה בת רצינית לחיים שלהם, אבל בהתחשב בכך שנותרו עוד בערך עשרה פרקים לסוף העונה, כבר לא נראה לי שזה יקרה. *ואחרי כל מה שאמרתי, האמת היא שהסוף הבאמת מושלם בשבילי יהיה כזה שאני לא מסוגלת לעלות בדעתי. משהו שיפתיע אותי, שישאיר אותי עם פה פעור ויגרום לי להגיד: "וואו, גאונות".

mor1450

New member
אני בעד משהו באמצע

כי אם הסוף יהיה רע, אז יהיה לי ממש רע XD אני לפעמים לוקחת דברים יותר מידי ברצינות. למשל מי שראתה נמלטים, אז יבבתי כמו פאקצה בת 12 כשהיה את הקטע עם הקבר וזה XD אז מה יהיה פה??? ואם הסוף יהיה טוב. זה טו מאצ' קיצ' אז צריך אמצע, שיהיו את הצדדים הטובים ואת הרעים.. אבל גם להשאיר איזה קטע פתוח בסוף, אבל לא יותר מידי זה סתם מעצבן. אני מעדיפה לא לתת לכל סוג של סוף את הדוגמא שלו מהסדרה, כי אני מעדיפה לחשוב שהסדרה רק תמשיך להתפתח, עם עוד דמויות ועוד אלמנטים לעלילה המרכזית

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אם הסוף יהיה רע

אז זה כאילו הכל היה לשווא, ואם הסוף יהיה טוב זה ייצא קיטשי כזה.. אז אני רק מקווה שאהיה מרוצה מהעבודה של התסריטאים

alonback

New member
ההשערה שלי

לדעתי הסוף יהיה משהו בסגנון הסוף של באפי, בנימה אופטימית אבל כן עם דברים עצובים שיקרו (בבאפי הצילו את העולם אבל אניה וספייק מתו). אני משער שכן בסוף הם יעצרו את האפוקליפסה אבל יהיה מוות רציני שם, הכי טוב יהיה אם אחד מהאחים ימות אבל יכול להיות שיסתפקו בלהרוג את בובי/קסטיאל.

Anna Banana25

New member
לפי דעתי

אם זה ייגמר בסוף טוב כולם יחשבו "איזה צפוי וקיטשי" אבל גם אם זה ייגמר בסוף רע כולם יחשבו את אותו הדבר. ובכל זאת אני הייתי מעדיפה את הסוף הרע, כי סוף טוב באמת יהיה קיטשי מדי ולפי דעתי אפילו ברמה נמוכה- לעצור את האפוקליפסה נשמע לי קצת מצחיק. אני חושבת שני הסופים יגרמו לי לרצות להרביץ לטלוויזיה בתסכול, אף פעם לא חשבתי ש"על טבעי" תגיע לנושא של האפוקליפסה, הייתי מרוצה אם זה היה נשאר כמו העונות הראשונות.

למעלה