דיון

I מ י ר ב I

New member
דיון../images/Emo88.gif

יצא לי לפני יומים לדבר עם מישהו בקשר לשירים שאריק כותב ומלחין לעצמו והשירים שאריק כותב ומלחין לאחרות(כרגע אלו רק נשים). אותו מישהו טוען שהשירים שאריק כתב והלחין למירי יותר יפים מהשירים שלו שהוא שר בעצמו. דעתכם

1shiran1

New member
אני לא חושבת ככה ..

שאריק כותב לזמרות אחרות הוא מביע את מה שעובר עליהן והשירים נכתבים דרכן .. [ככה בכל אופן הבנתי..] והשירים של אריק הם שלו, והם בעצם מביעים את העולם שלו ואת הרגש הפנימי שלו .. אני לא חושבת שאפשר לטעון ששירים שהוא כותב לנשים הרבה יותר יפים משלו .. יש לו דרך להביע את זה בצורה שלו וקשה להגיד על שירים של אריק שהם לא יפים .. :) למרות שבאמת הרבה אנשים אומרים ששירים שהוא כתב לזמרות אחרות הרבה יותר יפים משלו .. אבל אני חושבת שבשביל להבין את היופי של השיר, צריך להקשיב למילים וללחן שהם שני דברים בלתי נפרדים, ואני בטוחה שאחרי כמה שמיעות חוזרות של אותם שירים [ואני מדברת על השירים של אריק] אנשים יותר יבינו ויתחברו ..

ady18

Well-known member
תראי

דיון מאוד יפה שהוא כתב למירי ואיה הכתיבה מאוד נשית כאילו הוא נכנס לראש של אישה שזה דבר מאוד מיוחד . והלחנים של אריק הם יותר גברים לא תמיד הכי עדינים כתיבה מאוד מיוחדת שונה לא הכי רגילה. זה כול הכתיבה אריק מאוד מיוחדת . וזה תמיד נכון תמיד זמרים שכותבים לאחרים זה הכתיבה שלהם מתאימה לאחרים כי הם מתאימים לזמר וזה נכתב לזמר המסוים .

למעלה