דיון

דיון ../images/Emo88.gif

בימים האחרונים ישבתי וחשבתי מה החברות שלי עושות בשביל שאני ארגיש טוב או שאני אקבל תחושה של חשובה.. את האמת? אני מרגישה לאחרונה ממש טוב בגלל החברות שלי... אפשר להגיד שאני לא בתקופה קלה וגם לא בתקופה קשה.. כשאני חושבת על זה, חברות שלי עשו הרבה במשך חצי שנה האחרונה. אני סוף סוף מרגישה שיש לי חברות אמיתיות כאן בקנדה. הן מגינות עליי מפני אחרות, מתחשבות בי ומכבדות אותי. הן אוהבות אותי כמו שאני וככה אני חושבת שצריך להיות. אני יכולה לתת דוגמא של אירוע שבו אחת מהן עשתה לי טוב בלב ברגע שהיא סיפרה לי את זה באחת השיחות שלה. היא סיפרה לי שמישהי אחרת (לא משנה כרגע מי זו) דיברה איתה על זה שאותה מישהי לא אוהבת את איך שאני מתלבשת. אותה חברה שלי פשוט אמרה לה שהיא לא מעוניינת לדבר על זה. זה עשה לי הרגשה טובה. ולמה? כי א) אני לא אוהבת שמדברים עלי מאחורי הגב ואני אישית נמנעת מלדבר על אנשים מאחורי הגב ב) אם מישהו יש לו בעיות עם איך שאני מתלבשת אז שיבוא ויגיד לי את האמת בפנים או שישמור את זה לעצמו. אם אני לא אוהבת את סגנון הלבוש של מישהו, אני פשוט שומרת את זה לעצמי. הרי לכל אחד יש זכות להתלבש איך שבא לו. אני חושבת שחברות זה לא רק בשביל ללמוד איתן אלא זה גם בשביל צחוקים ובילויים. אז מספיק לדבר על עצמי ועכשיו תורכם. מה החברים/ות שלכם/ן עושים/ות למענכם/ן? כלומר, אילו אירועים שאתם זוכרים משנים קודמות גרמו לכם/ן להרגשה טובה, להרגשה שזה כיף שיש חברים? ואני רוצה להוסיף עוד טיפ קטן שלקוח מתוך שיר שלפני כמה שנים, בשיעור מוסיקה ביסודי, היינו שרים. "אתה לא יכול לבחור את הוריך לא את אחיך ולא את אחותך אבל, אתה כן יכול לבחור את חבריך והם יכולים לבחור אותך. .... מי שיש לו חבר לא מרגיש לבד..." קרן=]

sh53

New member
כל הכבוד לחברה שלך

לא תמיד אנשים יעצרו את הרכילות מבעוד מועד, חלק דווקא יסתקרנו מה חושבים האחרים, אפילו אם הם לא מסכימים לזה, אבל הסקרנות תגרום להם להמשיך את השיחה.

אממ אני אישית

נמנעת מלרכל על אחרים אני אמינה שאם למישהו יש בעיה עם מישהו אחר אכן הוא כן צריך להגיד לו את זה בפנים....ולא מאוחרי הגב אפילו אם זה מסקרן לשמוע את דעתם של אחרים..אני אישית במקרה האחרון עם אותה ילדה לא ממש עמדתי בכך אבל לא סיפרתי את הסיפור האחרון כי אז שנינו נצא רעות...המצאתי סתם סיפור כיסויי.....אבל לרכל בדרכ לא עושה טוב מהסיבה הפשוטה ביותר שאתה לא יודע מה יקרה היום מחר ואם רבים עם חברה ואחר כך מרכלים עלייה מאחורי הגב יכול להיות שעקב הריכולים לא תהייה הזדמנות להתפייס מה שאצלי לא יקרה אפ פעם...אממ אני מכירה חברה אחת שלי שיש לה עוד חברה אחת שהיא בעצם הכי טובה שלה היא איתה כמעט כל הזמן וכמו כל אחד הם רבות לפעמים אבל אותה ילדה פשוט מיד אחכ הולכת ומלכלכת עלייה כמו שאפ אחד לא יכול לעשות אבל עד עכשיו תמיד הם השלימו...

pistachio38

New member
אני שמח שיש לך חברות טובות בקנדה.

הם שאלו אותך משהו על ישראל ?

אני תמיד מספרת על ישראל..../images/Emo9.gif

אפילו מביאה להם לטעום מאכלים ישראלים... למשל בפורים, הבאתי להן לטעום אוזני המן..^^ והבאתי גם פעם אחת חומוס והבאתי להן לטעום.. הן די אהבו את זה...
אפילו הבאתי מקופלת לחברה אחרת...^^

למעלה