דיון

JULI4561

New member
דיון ../images/Emo88.gif

בריטני או אווה
מה יורת כבש אתכם
האישיות התוססת או התמונות המדהימות
האם לדעתם הגיע לבריטני לעלות ולהגיע למקום הראשון או שמה מקום 4 זה מה שמתאים לה
עם בריטני ואווה היו מתחרות אחת מול השנייה מי לדעתכן היתה לוקחת
למי יותר התחברת
למי לדעתך יש תמונות יותר יפות
איזה ריב אהבתם יותר קייניה/בריטני או אווה/אן
אני רוצה חפייייירות אנשים
זהו זה=]

lior1521

New member
אווה, ללא ספק ../images/Emo99.gif

אצל אווה יש גם אישיות, וגם תמונות מדהימות. היא לוקחת מבחינתי. אף פעם לא אהבתי את בריטני, חשבתי שהיא לא יותר מבלאגינסטית שמראה את התחת שלה. מקום רביעי זה בדיוק מה שמתאים לבריטני לדעתי. אווה הייתה מנצחת. יותר התחברתי לאווה, כמו שאמרתי כבר- אף פעם לא התחברתי לבריטני. לאווה יש תמונות יותר יפות. אהבתי יותר את הריב של אן/אווה, כי של קיניה ובריטני נמשך לא יותר מפרק וחצי
וגם כי אווה ואן התחברו בצורה הרבה יותר עמוקה, שלא כמו בריטני וקיניה שהתחברו רק בגלל הצחוקים וזה. זהוXD

randu

New member
חפירות זה אני.../images/Emo3.gif

בריטני! רק בריטני!! את אווה לא ממש אהבתי. נכון,היו לה תמונות יפות,והיא חמודה כזאת. אבל בריטני הייתה מדהימה,בלעדייה הייתה עונה משעממת. יותר אהבתי את בריטני, גם בגלל שהיו לה תמונות לא פחות מוצלחות משל אווה, והאישיות שלה הייתה ה-קש ששבר אתגב הגמל,רק במקרה הטוב.
לא,לדתי בריטני לא הייתה צריכה לזכות. היא הייתה צריכה לקחתת מקום שני, כי היא לא יותר טובה מקיילן.
לדעתי אווה הייתה לוקחת למרות הכל. כי היא..לא יודע... יש לה יותר את -זה-. קשה להסביר. כמו שאמרתי,התחברתי לבריטני הרבה יותר. לבריטני היו תמונות כמו של אווה,אולי אווה טיפ-טיפ-טיפטיפה יותר. שזה סותר את מה שכתבתי למעלה ("גם בגלל שהיו לה תמונות לא פחות מוצלחות משל אווה") אבל הבנתם אותי,נכון?
ו-הריב של כל ה-עונות- או של קיניה ובריטני, זה היה כזה ענק איך שבירטני ירדה עלייה שכהיא דיברה למצלמה לבד... וה"שתקיייייייייייייייייייייייייייייייייי" המופרסם,זה היה קטע ענקקקקקק!!
חפרתי ג'ול,אבל זה בסדר,נכון?

Fergie7

New member
בריטני../images/Emo99.gif

בריטני או אווה
שאלה רטורית. בריטני. מה יותר כבש אתכם האישיות התוססת או התמונות המדהימות
לבריטני יש גם וגם, אבל תמונות יותר חשוב. האם לדעתם הגיע לבריטני לעלות ולהגיע למקום הראשון או שמה מקום 4 זה מה שמתאים לה
לדעתי מגיע לה מקום שני, וקיילן מקום ראשון. עם בריטני ואווה היו מתחרות אחת מול השנייה מי לדעתכן היתה לוקחת
אם אני הייתי קובעת אז בריטני, אבל אם זה תלוי בשופטים אז אווה. למי יותר התחברת
בריטני. למי לדעתך יש תמונות יותר יפות
שתיהן. איזה ריב אהבתם יותר קייניה/בריטני או אווה/אן
קיניה-בריטני.

Sahar 11

New member
שאלה קשה ../images/Emo67.gif

שתיהן בעלות אישיות בולטות ודורשת צומי
שתיהן היו האהובות עליי בכל עונה, קשה לי להחליט אבל נראה לי אני יותר בכיוון של בריטני. כי בתכלס, היא גם יותר כוסית לדעתי ויש לה נתונים יותר מרשימים. מקום רביעי לבריטני? השוק של העונה! חח איך לעזאזל היא עפה לפני קנייה?
הריב של קינייה ובריטני היה יותר מעניין זה מה שעשה את העונה קצת יותר מעניינת. גם הריב היה יותר מצחיק

SummerNightCity

New member
אחלה דיון

אבל ג'ולי אמרתי לך כבר בבקשה די עם הסימני שאלה האלו ): הם הרי לא נכללים בהעתק הדבק והם סתם מציקים, עכשיו זה בסדר אבל אם יהיה משהו ממש ארוך, לאף אחד אין כח להתחיל לעשות סימני שאלה אחד אחד... בריטני או אווה? קשה, אבל בריטני מה יותר כבש אתכם האישיות התוססת או התמונות המדהימות? לשתיהן יש את זה לא?
אז האישיות האם לדעתם הגיע לבריטני לעלות ולהגיע למקום הראשון או שמה מקום 4 זה מה שמתאים לה מה שבטוח זה שיותר הגיע לה מנאימה.. אבל 4 גם התאים לה :) אם בריטני ואווה היו מתחרות אחת מול השנייה מי לדעתכן היתה לוקחת אני חושבת שאווה למי יותר התחברת? לבריטני, כי לאווה היה את זה מהתחלה, ובריטני התקדמה בשלבים למי לדעתך יש תמונות יותר יפות? בריטני איזה ריב אהבתם יותר קייניה/בריטני או אווה/אן אווה\אן, כי קיניה לא מעניינת אף אחד

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אווה אווה אווה אוווה ../images/Emo99.gif

בריטני או אווה? ברור שאווה מה יורת כבש אתכם האישיות התוססת או התמונות המדהימות? חחחח סליחה אבל האישיות של אווה הרבה יותר בהגדרה של תוסספת משל בריטני בריטני היא יותר פחית קולה שנפלה על הרצפה ועומדת להתפוצץ האם לדעתם הגיע לבריטני לעלות ולהגיע למקום הראשון או שמה מקום 4 זה מה שמתאים לה? מקום 2 זה מה שמתאים לה אווה היא מקום 1 בואו לא נשכח שאווה היא גם יוצאת הטופ מודל הכי מצליחה אוור :) עם בריטני ואווה היו מתחרות אחת מול השנייה מי לדעתכן היתה לוקחת למי יותר התחברת? התחברתי יותר לאווה בריטני לא הייתה מנצחת בשום מקרה אני חושב שזה תלוי בעונה ואם כושית הייתה זוכהנגיד בעונה ה3 ואווה הייתה מתחרה בעונה ה4 היא לא הייתה זוכה אבל בכ"א אם זה היה בריטני ואווה בסוף,אווה הייתה זוכה. למי לדעתך יש תמונות יותר יפות? אווה.אבל אני מאוהב בתמונה של בריטני ביער
. איזה ריב אהבתם יותר קייניה/בריטני או אווה/אן? שנאתי את ריב אווה אן כי אן עלתה לי עלהעצבים אם תשאלו אותי איזה חברות יותר אהבתי אז כמובן של אווה ואן אין כמו זה שהם עבדו עליהם עם הטיסה XD

למעלה