דיון

אם אנשים יאהבו את השירים והאלבום

ויאהבו, זה בטוח- לערוצים לא כל כך תהיה ברירה אם בא להם או לא בא להם...

למרות שלא נראה לי שתהיה בעיה....

MTV חייבים למייקל הרבה מאד, בלעדיו הם לא היו היום מה שהם היום. וברדיו לא תהיה בעיה... שמים גם ככה שירים שלו כמו שאמרתי..

pulpula

New member
דעתי

לא קראתי כל מה שכתבו לפני מחוסר זמן.. לדעתי מייקל ג'קסון הוא המאסאטר של המוסיקה והריקוד. הוא מגדיר את עצמו כבדרן, לאו דווקא זמר או רקדן, אבל כולנו ערים לכישרונות המדהימים שלו; ריקוד שירה, הלחנה, כיאורוגרפיה, כתיבה (שירים מולחנים וPOEMS, כמו כן סיפורים קצרים), ביטבוקס ואפילו ציור. כשהוא עולה על הבמה כולם מרגישים את החשמל בהופעתו, הוא חית במה וכל העיניים נישאות אליו מיידית בין אם מדובר במעריץ או לא. הוא מדבר לכל הגילאים ויש לו מסרים נהדרים בשירים שלו. כמו שמייקל אומר THE BIGGER THE STAR THE BIGGEST THE TARGET ובמילים אחרות הוא התכוון שהוא מטרה להתפלות של כתבים צהובים\שמועות. מעבר לכל הכישרונות שלו חלק בלתי נפרד ממנו הוא האופי המדהים שלו - העזרה שלו לזולת (תרומות , מימוני ניתוחים וכדומה - כמו גם אין ספור ביקורים שלו בבתי חולים במחלקות הילדים השונות מסביב לעולם). מדובר באדם שעם כל התהילה והכישרון, נשאר צנוע מכף רגל ועד ראש ומעולם לא הפסיק להיות ביישן. לצערי הרב הרבה אנשים מנצלים את האופי הטוב שלו ואת הנדיבות ועל ידי כך גורמים לנדיבותו של מייקל לפגוע בו. בקשר לקריירה, לדעתי הוא יחזור ובגדול אחרי שיתאושש מכל הרוע שהנחיתו עליו בשנתיים האחרונות. תנו לו זמן...

שיר 100

New member
נראה לי שאני לא כל כך קשורה

כי לא כתבתי פה כמעט... אז נעים מאוד להכיר
אני מתה על מייקל ! זמר מעולה, רקדן מדהים למרות שכל קליפ שלו הוא סרט שלם
לפני כמה זמן קניתי את הדיסק שלו "מסוכן". כוכב אמיתי !!!! אני חושבת שמה שגרם לו להדרדר בכמה ?? חמש שנים אחרונות ??... זה הבדידות... הוא הפך ממש למטורף. אבל היה אגדה ויישאר אגדה למרות שסיים את הקריירה שלו

g a g a

New member
אממממ../images/Emo40.gif

...רקדן מדהים למרות שכל קליפ שלו הוא סרט שלם
מה רע בזה? מדובר בבנאדם שהוא אבי הוידאוקליפים
הוא עושה דברים מדהימים בקליפים/סרטים האלה... ובקשר לבדידות/מטורף... ספוקלציה ותו לא
מייקל מוקף באנשים נון סטופ ויש לו שלושה ילדים. "מטורף" זה עניין של השקפה
אם לגור בחוות נוורלנד זה נחשב ללהיות מטורף, אז גם אני ועוד מיליונים מטורפים, כי אם הייתי עשירה כמו מייקל, הייתי בונה לי נוורלנד משלי, עם גן חיות, אולם קולנוע, מתקני שעשועים וכיו"ב... ונכון - הוא באמת אגדה
לגבי "סיים את הקריירה" - only time well tell. כרגע מוקדם להסיק מסקנות

סבבה.

אבל זה שהוא לא בודד זה עובדה... חחח חפשי סיבה אחרת לטירוף
חוץ מזה- כולם מטורפים

Eti No Name

New member
ה-זמר, ה-אמן, ה-מלך. ../images/Emo14.gif

בדיוק היום חשבתי על זה.. איך היה עולם המוזיקה בלי מייקל? כותב מדהים, זמר מוכשר, רקדן מעולה, בנאדם כ"כ טוב, ופשוט- מלך.
לא היה ולא יהיה בנאדם שיעשה מה שהוא עשה בעולם המוזיקה. וזהו, לא יודעת מה עוד לפרט.

g a g a

New member
הודעות כאלה עושות לי כ"כ טוב על הלב

חבל על הזמן
טו בשבט שמח אנשים

aMJel

New member
לא היה ולא יקום עוד בן אדם ואמן כמו

מייקל ג'קסון

למה הגזים?

הוא פגש אותו אישית ואתה לא... השיפוט שלו יותר נחשב
חוץ מזה- תראה לי בנאדם שתורם כמוהו לעולם, לילדים רעבים וחולים, שכותב שירים עם כאלה מסרים מדהימים (סתם בנאדם או בנאדם רע לא יכול לכתוב דברים כאלה)ושמתייחס ככה למעריצים שלו ואני אתן לך במבה XD

למעלה