דיון

הוא היה בעיקר כשהייתי ילד../images/Emo118.gif

ואחים שלי ממש אהבו אותו, הם קנו את האלבומים שלו ואפילו קלטת אחת שעדיין יש לנו
.. אז אני די מכיר שירים שלו, לא ממש מתמצא בשמות אבל מרוב שהם היו חורשים עליו אני מכיר הרבה.. ואחלה מוזיקה יש לו! והוא רוקד גם ממש מדהים, הוא נכנס למוזיקה- פעם הוא אמר שריקוד זה לא "אחד, שתיים שלוש", אלא זה משהו שמביע רגשות, וממש אהבתי את הדעה הזו
עכשיו עם כל השערוריות שהיו לא יודע כבר, מסכן |: היה גם בyes תוכנית אחת על מעריצים שמחכים ליד השער של נוורלנד [ככה קוראים לזה כה?] ותומכים בו בזמן שהוא היה במשפט, וזה היה ממש מרגש- הם אשכרה בכו.. נסו לדמיין את המוזיקה אם הוא לא היה זמר
הא ובע, הילדות שלו
.. מעניין אם מה שהוא סיפר על כל המכות של אבא שלו זה נכון, כי מסכן, מה זה

מלך../images/Emo47.gif אלוהים של המוזיקה והריקוד.

לא היה ולא יהיה עוד אומן כמוהו. לא ג'סטין, לא אשר ןלא שאר "מלכי הפופ" הזמניים האלה. בראסמי איך שאני רואה היום את המפורסמים- "כלבים" של התקשורת. ומייקל הוא אולי ה"כלב" היחיד שהתקשורת עוד לא הצליחה לאלף אחרי 4 עשורים שהי מנסה, והיא גם לא תצליח. וזה לא מונע ממנו להשאר האומן הכי מצליח
אני אישית מת על המוזיקה שלו, על הריקוד שלו ולדעתי ולדעת עוד רבים הוא הפרפורמר הכי גדול שקיים. ממציא את עצמו כל פעם מחדש ואף פעם לא משעמם. ועוד דבר- כל סלבריטי אחר היה יכול רק לחלום על מעריצים כאלה. בקיצור.. עם שיאים כמו *הכי הרבה פרסי גראמי בשנה אחת *האלבום הכי נמכר בהיסטוריה *הזמר השחור הראשון ששמו קליפ שלו ב MTV (שיא שלא יכול להשבר .. חחח) ברור לכולם מי המלך

may0rw

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל מילה!

אין מה להוסיף.. הוא פשוט ה-מלך!

תחשבו על כל מה ש...

בן אדם יכול לעבור, ודווקא כשהוא חושב שהנה, זהו הכל נגמר- מתחילים דברים חדשים שהיו ממוטטים כל אחד ממוצע, כמו פלישה לחדר הפרטי שלך ע"י התקשורת וכל עניין המשפט, ובכלל כל ההאשמות בלתי פוסקות נגדו... לפעמים זה מעבר להערצה בגלל היכולת המוסיקלית

MJFanatic

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מייקל הוא ה-מלך

joe jackson

New member
מלך מלך מלך!!../images/Emo47.gif

פשוט גאון!! בנאדם מדהים מכל הבחינות!

g a g a

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo17.gif../images/Emo40.gif../images/Emo17.gif../images/Emo40.gif

מעבר לעובדה שמדובר בזמר מוכשר ורקדן מחונן מאין כמוהו, מדובר באדם עם טוב-לב נדיר. רבים לא מודעים למאמצים ההומניטרים של מייקל ברחבי העולם, כיוון שהתקשורת עושה כל שביכולתה לא לדווח על הצדדים היפים של מייקל אלא לספק לקהל התמים "חדשות" צהובות שהן לא אמינות כלל. עולם המוזיקה לא היה נראה כפי שהוא נראה כיום ללא מייקל. אליזבת' טיילור כינתה אותו בשנת 1988 מלך הפופ, הרוק והסול, והיא ידעה בדיוק על מה היא מדברת
לאנשים המעוניינים להרחיב ידיעותיהם בנוגע למלך הפופ, אנא גשו ללינקים שבחתימתי
המשך שבוע נפלא לכולם

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא כתבתי על הטוב לב כי הדיון הוא יותר בקטע המוזיקלי. אבל אין ספק שהוא בנאדם מדהים עם רצון ענק לעזור. חבל שבתקשורת מנסים להפיל כל אחד שמצליח ומנסים להציג אותו בצורה רעה... עוד יותר חבל שיש אנשים שקונים את הזבל הצהוב.

g a g a

New member
כן אני יודעת ../images/Emo9.gif

רציתי לדבר רק על ההשיגים שלו מבחינה מוזיקלית, אבל הנחתי שאנשים יודעים כמה הוא מוכשר ומדהים, וכמה הוא מכר עד הים וכיו"ב. אני שיערתי שאנשים לא מודעים לטוב ליבו אז החלטתי להדגיש את העניין
אגב, גיליתי לתדהמתי, שגם אנשים משכילים (ואף אקדמאים!!!) קונים צהובונים
תגלית מאכזבת למדיי
לא הבנתי למה הם קונים ת'זבל הצהוב הזה מראש, כשהם יודעים שמדובר ב99% שקרים... OH WELL... כולי תקווה שמייקל יחזור בקאמבק באמת עצום, ויראה לכולם מי המלך [למרות שהרבה מעריצים חושבים שגם אם הוא לא יעשה קאמבק כולם יודעים מי המלך].

כולם באמת יודעים שהוא המלך...

אבל הוא צריך להתחיל לחנך את התקשורת XD האמת- הוא עושה את זה לא רע עכשיו... מתחבא מכולם... כל השמועות של התקשורת זה רק כי הם רוצים להוציא ממנו ראיונות, מסרים, מילים..... אז הוא שותק, חכם.

RedRecords

New member
לא מוצדק כל היחס השלילי שהוא קיבל

מהתקשורת. פשוט שכחו איך הוא שינה את עולם המוזיקה. אני מאוד מקווה שהוא יקח את עצמו בידיים ויעשה קאמבק עם אלבום חדש ועדכני שיחזיר לו קצת מתהילת העבר. סיבוב הופעות גדול בהחלט יוכל לעזור. השאלה היא האם עולם המוזיקה יהיה מוכן לקבל אותו.

אין סיבה שלא יקבלו אותו...

אם אתה מתכוון שלא יקבלו אותו בגלל מה שהתקשורת עשתה ממנו, אז לדעתי רק אנשים טיפשים לא ישמעו את המוזיקה שלא בגלל זה... אם אוהבים את המוזיקה מה זה משנה מה הבנאדם? אפילו שהוא ממש לא כמו שהתקשורת מציגה אותו... אבל נגיד.. חחח

RedRecords

New member
כן, אבל השאלה היא האם תחנות רדיו

וטלווויזיה יסכימו להשמיע אותו...

למעלה