דיון

Eti No Name

New member
הוווו../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

אני ממש ממש ממש אוהבת אותו. אני מעריכה אותו בטירוף,אני חושבת שהוא אמן דגול. [אז מה אם יש לו רק אלבום אחד.
] הממ,אני מאוד מתחברת לאלבום שלו ויש לו שירים פשוט מעולים אחד אחד.
אני חושבת [ומחכה לזה!!] שהוא יתפתח עוד ויגדל עוד. כבר לא יכולה לחכות לאלבום הבא!!

psychoit

New member
לא מתחברת אליו

השירים שלו לא מעבירים בי שום רגש ואני חושבת שיש לו קול צפצפני מידי.

DesertRose7

New member
../images/Emo99.gif ג'יימס... ../images/Emo99.gif

אוי אני פשוט מאוהבת בבן אדם הזה. תגידו מה שאתם רוצים.. אבל הוא פשוט מוכשר ברמות מטורפות והקול שלו ממש לא מפריע לי, בדיוק להפך
שמעתי גם כמה שירים לא מהאלבום שהם קצת יותר.. קצביים, משהו שונה לגמרי מכל השירים באלבום שלו. הוא ה-תגלית של 2005 ואני מקווה מאוד שהוא לא יעלם לנו ב2006. האלבום שלו מדהים. מלא רגש ומאוד שונה מכל מה שהתרגלנו אליו בזמן האחרון במוזיקה. אין לו מראה של דוגמן והקול שלו די צפצפני ברגעים מסוימים אבל הוא עדין ולמרות הכל הצליח להשתלט על העולם.
אני רק מקווה שהוא לא יפול בתסמונת האלבום השני. נ.ב - אם מישהו מתכוון לפתוח לו פורום.. כי אני כבר לא יכולה.. אני אוהב אותו עד סוף ימי

Eti No Name

New member
אניארוצהאנירוצהאנירוצה ../images/Emo14.gif

אבל תפוזונה לא רוצים לעזור בזה
.

jenngirl

New member
המ../images/Emo82.gif

אני לא יכולה להגיד הרבה עליו מכיוון שיצאו לו רק שלושה להיטים ומתוכם אני אוהבת רק אחד[Goodbye My Lover]. בקיצור,נחיה ונראה:p

The Bitch Gang

New member
הדעה שלי על ג'יימס בלאנט

סתם כי אין לי מה לעשות... הקליפ של ג'יימס בלאנט לא עשה עליי רושם אז לא הסתכלתי מההתחלה ועד הסוף, אז בגלל זה גם לא ממש הכרתי את השיר ביוטיפול, אבל כשראיתי אותו בערוץ בי.בי.סי ב"טופ אוף דה פופס" שר בהופעה חיה אז ממש חשבתי שזה שיר טוב, ואני לא מעריצה של ג'יימס, אבל ממש אהבתי איך שהוא הופיע, ואני חושבת שהוא דווקא זמר טוב, אבל עדיין לא אהבתי את הקליפ שלו... וגם כשריפרפתי בערוצים ראיתי עוד קליפ שלו - לא אהבתי... ואני בסך הכל חושבת שהוא זמר טוב אבל אני לא הייתי יכולה להקשיב לו תמיד...

The Bitch Gang

New member
אפשר להגיד

שג'יימס ריגש אותי כששר בהופעה חיה, יכולתי להתחבר אל השיר... ובקליפ זה פשוט לא עשה לי את זה

למעלה