דיון

Shiri from the block

Active member
אמממ../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif שאלה טובה../images/Emo3.gif כשהייתי בת 14 חשבתי ברצינות לעשות את זה, אבל עכשיו כבר לא.. כי הבנתי שאני פשוט לא רוצה להאמין בשום דת. אני רוצה להיות חופשייה ולעשות מה שבא לי מבלי שאיזה ספר אחד יכתיב לי את החיים../images/Emo3.gif (זה קצת יותר מורכב ממה שרשמתי פה אבל זה בערך..) אבל בלי קשר, פשוט לא מפריע לי לשמוע שירים על הנצרות.. למרות ששם גם מחרבשים המון על ה'../images/Emo122.gif אבל למשל השיר של בריאן In christ alone היה ממש ממש יפה, אז גם אם אני לא אוהב את המילים- הקול של בריאן מספיק../images/Emo99.gif

Skullie Roze

New member
../images/Emo45.gif בקשר לבריאן. ../images/Emo14.gif

לגבי השאר את יודעת שאנחנו לא מסכימות

candyheart

New member
אוקיי../images/Emo9.gif

אני אישית,למרות שאני לא דתיה בכלל,מאוד קשורה ליהדות ואני לעולם לא אחשוב לעזוב את הדת לטובת דת אחרת.אם כבר לעזוב,אז כמו שאת אומרת,לא להאמין בשום דת. ואממממ... הקול של בריאן יפה,בזה את צודקת,אבל לא מספיק בשביל שאני אקנה אלבום גוספל(או אלבום סולו בכלל
) כל אחד ודעתו הוא(או משהו כזה
)

אביבא

New member
דיברנו על חלק בדיון הקודם.../images/Emo103.gif

אבל בכל מקרה:: אף אחד לא יודע איך יילך להם,כי ראיתם את ניק בתור זמר סולו + האלבום הכושל.אני חושבת שגם הפעם לא ממש יצליח לו,מה גם זאת [חחחח מזה "מה גם זאת"?
] שרוב המעריצות של הבויז [אני בטוחה] שרוצות אותם ביחד,ולא "בהפסקה". מממממ...לדעתי של ניק יהיה קצת על ההתבגרות שלא [את האמת אין לדעת על מה הוא יהיה אני משערת.] בריאן עם האלבום הנוצרי שלו. קווין והאווי יסתדרו בכל מיני הופעות ודברים כאלה[ככה אני חושבת],וזהו בעיקרון. אני ממש עצובה שהם יפרדו
אבל אני מאחלת בהצלחה לכל אחד מהם
.אבל אני עדיין מעדיפה אותם ביחד

chenwest

New member
אמ

אני לא ד'עת מה יהיה אני רק יודעת שמגיע לכל אחד מהם להצליח
קחו את זה כאיחול

ChOcOlAtE gIrL2

New member
הומממ..

באיחור קצת אבל לא נורא..
אני חושבת שלא ממש ילך להם באלבומים כי אני די בטוחה שהרוב רוצים אותם ביחד ולא לחוד.. ואני לא חושבת שהאלבום שניק יוציא ייזכה להצלחה רבה כי גם הקודם שהוא הוציא נכשל.. אני חושבת שיהיה הכי טוב ושהם יזכו להצלחה הרבה יותר גדולה אם הם יעבדו יחד.. בכל זאת.. זה די מפגר ולא נכון דווקא עכשיו אחרי שהם חזרו מהפסקה של 5 שנים לצאת שוב להפסקה שמי יודע כמה זמן היא תימשך.. אני רוצה אותם יחד..
אבל.. אם זה מה שהם בוחרים.. אז אני מאחלת להם בהצלחה

למעלה