דיון

דיון../images/Emo88.gif

בגלל שחלק מהבויז עומדים להוציא אלבומי סולו.(
) החלטתי לפתוח דיון. הביעו את דעתכן איך אתן חושבות שילך להם? ניק יצליח? אלכס יצליח? באיזה סיגנון האלבום של כל אחד מהם יהיה? וכ'ו
שתפו אותנו בכל מה שעולה לכן בראש

עטר9

New member
נמממ

לא שאלו אתזה כבר?
ובכל זאת אני חושבת שהם לא יצליחו, ניק זה ברור הוא כבר ניסה, בראין לא פונה לקהל יעד גדול, בעצם הוא פונה רק לנוצרים קתולים. ואיי ג'יי יכול להצליח אולי אבל אני לא יודעת..
אני חוושבת שזו טעות. אבל באמת שיצליחו כמה שרק אפשר....

עטר9

New member
חחח עזבי אני

לא זוכרת מה דיברנו איפה. למדתי יותר מדי והראש שלי כבר מת מרוב חומר
לאביוו!!

Skullie Roze

New member
המפ. ../images/Emo14.gif

ברחבי ארה"ב, בריאן יצליח. [השיר שלו ממש הצליח במצעדים הנוצריים] אמ ניק לא נראה לי בכלל יוציא אלבום סולו, יש לו טראומה מזה.
ואם הוא כן יוציא- זה באמת יהיה משו טוב. הוא למד מהטעויות שלו ואני בטוחה שהוא ייחצ"ן את עצמו ממש טוב הפעם. אלכס? מממ.. יכול להיות שהאלבום שלו יצליח במידה מסוימת, כי הוא גם פונה לרוק ורוק מאוד מצליח עכשיו בלה בלה.
הלוואי והוא יוציא אלבום בתור ג'וני!
וזהו. שוב, אלבומים ממש מיותרים לדעתי.

elena20

New member
לא חושבת שיצליחו אולי

בריאן רק במצעדים של גוספל וזהו כל השאר לא נראה לי....

candyheart

New member
בלה בלה בלה

הממממ...אז ככה: ניק לא נראה לי יצליח.אני פשוט לא חושבת שהוא מישהו שיכול לפנות לקהל לבד.באיזשהו מקום הוא לא מעניין מספיק,השירים שלו לא מסוגלים למשוך קהל,וזה פשוט לא ילך.כמובן מתווסף לזה גם הקטע עם האלבום הראשון,חוסר ההצלחה שלו. עכשיו בריאן.בקרב הקהל הנוצרי,הוא יכול להצליח,אבל הקהל הזה ממש אבל ממש מינורי.מתי הפעם האחרונה שראיתם אלבום גוספל נכנס לבילבורד? וכמובן,כמו שאמרתי קודם,בעשיית אלבום גוספל הוא מוריד הרבה מאוד קהל פותנציאלי.בינהם היהודים,בודהיסטים,מוסלמים,אטאיסטים ועוד הרבה. ואלכס...עליו קשה לי להגיד,כי אין לי מושג מה הוא מתכוון לעשות,אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא יצליח.רוב הסיכויים שהוא לא ילך על מוזיקת מיינסטרים,והקהל שהוא אולי ירצה לפנות אליו לא ירצה לקנות אלבום של "בקסטריט בוי".ושוב,אני לא בטוחה שהוא יצליח לסחוף קהל. ובכלל,הם קצת יותר מדי מבוגרים בשביל לפתול בקריירת סולו. בכל מקרה,מה שבטוח,את הרכישה שלי,הם לא יקבלו. ואני עדיין חושבת שזה כל-כך מיותר...

Shiri from the block

Active member
ממ בקשר לבריאן../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אל תיהיי בטוחה../images/Emo3.gif אני אשמח לקנות את האלבום שלו.../images/Emo13.gif

candyheart

New member
אבל זה באמת מעניין אותך?

כאילו,הוא שר שם על נצרות.זה לא בזבוז כסף? האלבום גם בטוח לא יגיע לישראל.

Shiri from the block

Active member
חחחח|../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif את עוד לא מכירה אותי חח, דווקא זה יותר טוב שזה על הנצרות../images/Emo3.gif ואם זה לא יגיע אז אני אזמין אותו מאמזון או Ebay..

candyheart

New member
עכשיו אני סקרנית../images/Emo9.gif

למה עדיף נצרות? את לא תתנצרי לנו פתאום נכון?

למעלה