דיון!

vashla

New member
דיון!../images/Emo88.gif

קודם כל לא הייתי בפורום מלאזמן(שבוע)ותודה רבה לקושקושית המתוקה שעזרה לי להכנס לפה. אז על מה הדיון? על שיר הסולו של ניק הראשון .i need you tonight מה אתם חושבות עליו?עד כמה שאני חולה,מתה,שרוטה,מטורפת ועוד כמה מילים אחרי ניק,השיר ממש הכעיס אותי! למה הוא צריך אותי רק הלילה? אני רוצה שהוא יגיד לי שהוא צריך אותי תמיד! תארי לך שהוא בא אלייך ואומר לך:אני צריך אותך הלילה. איך תרגישי? אני לפי דעתי ארגיש כמו זו**. לשיפותכן!

Nicks Wife

New member
חחח לאאאא../images/Emo6.gif

הוא שר: אני צריך אותך הלילה, אני צריך אותך עכשיו כי האהבה בליבי כה גדולה ואני לא יכול לחכות לא במילים האלה אבל זו הכוונה.. ניקי לא מתייחס לבנות כאל *****

vashla

New member
אולי את צודקת.../images/Emo4.gif

בעצם,לא הקשבתי לכל השיר,רק לשורה הזאת. טוב,רציתי לשמוע מה דעתכן............. קושקושית,שוב פעם תודה
ואה,עוד משהו,למה אתן מתחפשות? עוד 21 יום פורים! תייעצו לי פליז!אני אוהבת להתחפש למשהו מקורי,חשוב לי שאני אהיה היחידה בביצפר שנראת ככה.

mya 6

New member
אני לא יודעת מה איתכן..

אבל אני מתחפשת למצנע! חה חה!! וכן, גם אני בהתחלה הרמתי גבה ששמעתי את השורה וראשונה של השיר וכירסם הספק בליבי... ואז שמעתי את הכול! והגעתי למסקנה שניק הוא "אוול אמריקן בוי"!! מתוק כמו שוקולד, מקסים כמו חצבנית החורש, מלבלב כמו ציפור שיר, וחתיך כמו שרק ניק יכול להיות! ותסכימו איתי שככה צריך להיות!

mya 6

New member
או שאולי זה צריך להיות הפוך?

מקסים כמו ציפור שיר ומלבלב כמו חצבנית החורש?? לא משנה..

למעלה