דיון

דיון ../images/Emo88.gif

מה היתה ההופעה האהובה עליכם עד כה מכל מתמודד שהיה בטופ 13?
המתמודדים: 1-אדם למברט 2-דני גוקי 3-ג'זמין 4-אנופ 5-מאט ג' 6-קריס 7-חורחה 8-מייגן 9-מייקל סרבר 10-ליל 11-סקוט 12-אלכסיס 13-אליסון יאללה שתפו פעולה...

עונה :]

1-אדם למברט - האמת שאהבתי עד עכשיו את כל ההופעות שלו, אבל הכי הכי? Black Or White
הופעה וביצוע פשוט פנטסטיים. ואני חייב לציין בנוסף את Ring Of Fire שגם מאוד אהבתי (אחרי שנרגעתי מהזעזוע הראשוני מהופעה
) 2-דני גוקי - לא התעלפתי מאף הופעה שלו, אבל Jesus Take The Wheel היה טוב מאוד במיוחד בקטעים העוצמתיים. 3-ג'זמין - גם כן לא היתה לה הופעה מפילה ממש אבל כולן היו סבבה. את Love Song הכי אהבתי אני חושב. 4-אנופ - את רוב ההופעות שלו אהבתי, בעיקר Angel Of Mine 5-מאט ג' - Human Nature היה הכי טוב שלו עד עכשיו... במיוחד הסטודיו. מדהים 6-קריס - אני פשוט חולה על Man In The Miror
7-חורחה - חבל ששמענו ממנו כל כך מעט.. Never Can Say Goodbye 8-מייגן - לא אהבתי שום הופעה שלה, הסיגנון שלה לא מדבר אליי.. אבל נראית בחורה מגניבה וכמובן יפיפיה אמיתית.. 9-מייקל סרבר - קול מצויין אבל גם כן לא אהבתי במיוחד הופעה ספיציפית שלו.. אם כבר אז Youre Not Alone כי זה שיר מהמם.. 10-ליל - לא אהבתי אף ביצוע. היא די משעממת אותי. :| למרות שאין ספק שהיא זמרת אדירה... 11-סקוט - משעמם ברמות... 12-אלכסיס - Dirty Diana היה אדיר! 13-אליסון - Alone כמובן וכמובן----- טטיאנה, I STILL LOVE & MISS YOU !

יאללה ../images/Emo13.gif (ואוי איזו תמונה מזעזעת)

אדם - Ring of Fire. וגם האחרון היה מצוין. אנופ - Always on my mind. מאט - לא יכולה להכחיש שהוא זמר טוב, אבל הסגנון שהוא שר כל כך לא מדבר אלי שאני לא זוכרת אף הופעה שלו, חוץ מאיך שהוא שחט בשבוע הראשון את Viva la vida (דווקא אחד השירים האהובים עלי). מייגן - אהבתי את כל ההופעות שלה חוץ מהאחרונה (מוטאון). הכי נראה לי את הראשונה. אליסון - שבוע שעבר היה הכי מוצלח, אבל גם האחרון היה טוב. דני, ג'זמין, קריס, חורחה, מייקל, ליל, סקוט, אלכסיס - לא יכולה לבחור, לא התלהבתי מאף הופעה שלהם עד עכשיו.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif שלי.בלי הרבה זיוני שכל.

1-אדם למברט-Black Or White 2-דני גוקי-P.Y.T 3-ג'זמין-ILL Be There 4-אנופ-Youre Always On My Mind 5-מאט ג'-Let's Get It On 6-קריס -Man In The Mirror 7-חורחה-שום הופעה 8-מייגן-כמובן שכל ההופעות שלה מושלמות.אני חושב שהכי אהבתי את Walking After Midnight 9-מייקל סרבר-כל ההופעות שלו אותו דבר מבחינתי.בינוניות שכאלה. 10-ליל-Be Without You 11-סקוט-שום הופעה.סורי. 12-אלכסיס-Dirrty Diana 13-אליסון-Papa Was A Rolling Stone

NP16

New member
לא הכי זוכר את השירים עצמם רק מתי ../images/Emo122.gif

טוב נזכרתי ממכם ובכל מקרה, אדם- בלאק אור וואייט
אליסון- פאפא וואז אה רולינג סטון
כמובן שגם ALONE נסגד! דני- האמת שהירו :O ליל- BE WITHOUT YOU סקוט- יש מצב שהאחרון
כי לפחות זכרתי משם משהו ג'סמין-באמת שכלום חורחה- נו, מהטופ 36 מייגן- קאנטרי כריס- גם קאנטרי אנופ- אולוויז און מיי מיינד מאט ג'- האמת שההופעה בווילד קארד..מלבד זה, בערב מייקל ג'קסון מייקל- גם בערב מייקל ג'קסון אלכסיס- ננננננננברררררר לאבד אה-מאאןן

LeAnnDylan

Well-known member
עונה:):

1-אדם למברט Black Or White במיוחד הגרסת אולפן
2-דני גוקי I Hope You Dance בשבוע הוליווד 3-ג'זמין היו לה רק שתי הופעות ושתיהן היו לא משהו אז אני אלך על I'll Be There כי הוא היה פחות צורמני 4-אנופ My Prerogative 5-מאט ג' Viva La Vida
נשבעת לכם שאני אוהבת את ההופעה הזאת
6-קריס Remember The Time 7-חורחה Don't Let The Sun Go Down On Me 8-מייגן Rockin' Robin 9-מייקל סרבר You Are Not Alone 10-ליל Be Without You 11-סקוט באמת אבל באמת שכלום
12-אלכסיס Dirty Diana 13-אליסון Blame It On Your Lying Cheating Heart כל כך

בוא ננסה....

1. אדם - Ring Of Fire - ממש אהבתי את זה! 2. דני - Hero - מושלם. 3. ג'זמין - לא היה משהו שממש אהבתי. 4. אנופ - Always On My Mind - חמוד.... 5. מאט ג' - ההופעה האחרונה (טופ 10) 6. קריס - To Make You Feel My Love 7. חורחה - Dont let the sun go down on me 8. מייגן - תאמת לא התחברתי לאף הופעה שלה. Waiking after midnight הכי נורמלי... 9. מייקל סרבר - מה ששר בטופ 13, לא זוכרת את השם של השיר... 10. ליל - The way you make me feel 11. סקוט - אף הופעה! 12. אלכסיס - ההופעה של הטופ 36. 13. אליסון - alone של heart - מהממת הילדה הזאת.

SHTRUDIDI

New member
אוי, מעולה!

אדם- Tracks of my tears, למרות שעליי להודות שאני אוהבת את כל ההופעות שלו. דני-לא אהבתי אף הופעה שלו עד כה, הכי פחות שנאתי את HERO בגלל שהוא נשמע שם טוב ולא רקד, אבל לא אהבתי את בחירת השיר. אותה האמירה גם לגביי השיר של קרי בשבוע קאנטרי. העדפתי אותו בהרבה באודישנים. ג'זמין-אהבתי את I'll Be There, גם הגרסת אולפן לא הייתה רעה בכלל. אנופ-אהבתי את Always On My Mind. הוא נשמע שם ממש טוב. מאט-יש לי התלבטות בין Let's Get It On לבין Who's Loving You. שניהם היו מאט במיטבו בעייני. ולמרות שלא שאלת, בגרסאות אולפן Humen Nature שלו פשוט מעולה. קריס-Man In The Mirror בגלל גורם ההפתעה או בעצם To Make You Feel My Love. חורחה-אהבתי את Don't Let The Sun Go Down On Me וגם מאוד אהבתי את גרסת האולפן של Never Can Say Goodbye. מייגן-Walkin' After Midinight. מייקל-נראה לי ש-You Are Not Alone, אבל אהבתי גם את Ain't Too Proud Too Bag שהוא גם אחלה בגרסת אולפן. ליל-Be Without You סקוט-לא היה משהו שממש אהבתי. אלכסיס-I Never Loved A Man אליסון-Papa Was A Rolling Stone ללא ספק.

AgAm S

New member
שלי ../images/Emo27.gif

1. אדם למברט - black or white, אבל גם הביצוע האחרון היה פשוט מדהים.. 2. דני גוקי - P.Y.T 3. אנופ - Always on my mind 4. מאט ג' - הכל ! אני אלך על So Small כי הגירסת סטודיו מושלמת.. 5. קריס - To Make You Feel My Love 6. מייגן - הביצוע מהווילד קארד 7. אליסון - Alone היה מושלם.. וגם הביצוע האחרון. השאר לא אהבתי אף ביצוע שלהם..

shesek17

New member
עונה

1-אדם למברט-מה שהוא שר בטופ 13 שכחתי איך קוראים לשיר הזה 2-דני גוקי-אין משהו שממש אהבתי ואני גם בקושי זוכרת מה שהוא שר לאורך התוכנית 3-ג'זמין-reflection 4-אנופ-my prerogative 5-מאט ג'-לא זוכרת את ההופעות שלו בכלל 6-קריס-man in the mirror 7-חורחה-לא זוכרת 8-מייגן-rockin robin, זה היה ביצוע ממש חמוד 9-מייקל סרבר-כל הביצועים שלו היו מזוויעים 10-ליל-לא זוכרת 11-סקוט-home של דוטרי שהוא שר בשבוע הוליווד אם זה נחשב 12-אלכסיס-לא אהבתי אותה 13-אליסון-קשה לי להחליט, אהבתי את כל ההופעות שלה עד עכשיו

shesek17

New member
אוייי אני רוצה לשנות משהו

מייגן-walking after midnight. שכחתי את ההופעה הזאת משום מה קודם אבל היא הייתה האהובה עלי שלה

jess r

New member
האהובות עלי

1-אדם למברט: "Black or White" 2-דני גוקי - שום דבר באמת. ג'יזס טייק דה וויל שיר בסדר כזה, אז אני אלך על זה. 3-ג'זמין - כלום. באמת שום דבר. לא אהבתי אף שיר שהיא שרה ולא אהבתי אף ביצוע. 4-אנופ - השיר של בריטני בווילד קארד. 5-מאט ג' - "Human Nature" פשוט ביצוע נהדר. הפסנתר, הקול, השיר המדהים. הכל מצויין. 6-קריס - "Remember the time" - זה פשוט שיר שאני כל כך אוהבת, וזאת היתה הופעה טובה. הסטודיו יותר טוב. 7-חורחה - וואו, כלום. הראשונה יותר טובה מהשניה אבל. 8-מייגן - הווילד קארד היה הכי טוב. פשוט שמעתי והרצתי בערך 70 פעמים את ההופעה הזאת ביס מקס. גם "פוט יור רקורס און" היה ממש טוב. השאר היו בסדר, גירסת הסטודיו של ההופעה האחרונה ממש טובה, "רוקינג רובין" חמוד, ואני לא אוהבת את השיר בשבוע קאנטרי. הוא לא משהו. אה והאודישן הראשון שלה פשוט נתקע לי בראש, הוא היה כל כך טוב. 9-מייקל סרבר - כלום, אפילו כשהוא שר שירים שאני אוהבת הוא הרס אותם. 10-ליל - ההופעה הראשונה, ללא ספק. פשוט הופעה מצויינת. השאר לא מתקרב לזה. 11-סקוט - "ווילד אנג'לס" בשבוע קאנטרי. זה שיר יפה, והוא פחות זייף מבדרך כלל. או שסתם נדמה לי. 12-אלכסיס - "דירטי דיאנה". גירסת הסטודיו אדירה. 13-אליסון - שמעתי שוב את "Alone" ושמעתי ממש רגעים שהקול שלה לא הגיע לאן שהיא ניסתה להרים אותו וזה נשמע לא משהו. אבל זה עדיין היה ממש טוב. גם השיר בשבוע קאנטרי, למרות שאני לא מתה על השיר עצמו.

משתפת פעולה../images/Emo13.gif

אדם- לא אהבתי אף הופעה שלו עד עכשיו. דני-HERO.מעלף. ג'זמין-I'll Be There(אין ממש הרבה ממה לבחור....) אנופ-Always on my mind מאט (מה הקטע עם מאט ג'? יש 2 מאט בתחרות כרגע שצריך להוסיף שמות משפחה, או שזה מין קטע ?)- לא אהבתי אף הופעה שלו עדיין. קריס-Remember The Time חורחה- לא ממש זוכרת ת'הופעות שלו... גם אומר משהו... מייגן- Walking After Midnight\Rockin' Robin, אבל לא היתה אף הופעה שלה שלא אהבתי.:) מייקל-You Are Not Alone ליל-The way you make me feel, אבל גם היא לא משהו. יש לה קול טוב, אבל ביצועים לא משהו.... סקוט-לא אהבתי אף הופעה שלו. אלכסיס-ג'ולין.{ההופעה הראשונה, לא החוזרת בפני השופטים שהיתה מזעזעת) אליסון- Give In To Me ולביצוע שהכי אהבתי השנה: קארי אנדרווד- I TOLD YOU SO - ביצוע פשוט מדהים.

always be me mc

New member
מנסה לענות:

1-אדם למברט
Black Or White 2-דני גוקי
Hero(ההופעה היחידה שלו שבאמת ריגשה ונגעה בי{אולי כי אני חולה על השיר?! חח}) 3-ג'זמין
Reflection 4-אנופ
Always On My Mind
5-מאט ג'
Let's Get It On 6-קריס
קריסי נשמע מעולה בהופעה ל-How Sweet It Is (To Be Loved By You) 7-חורחה
Don't Let The Sun Go Down On Me 8-מייגן
Put Your Records On(קצת אהבתי ומאז לא אהבתי כלום
גם דוגרי יותר אהבתי את הטון שלה מאשר תשירה עצמה
) 9-מייקל סרבר
You're Not Alone
10-ליל
ההופעה הכי טובה שלה הייתה עם השיר Be Without You אבל גם כשהיא הופיעה בשבוע הקאנטרי אהבתי משום מה
11-סקוט
Home(בקרוב אצלך חח סתם סתם
) 12-אלכסיס
ההופעות שלה היו כולן אותו הדבר מבחינתי
13-אליסון
Papa Was a Rolling Stone(ואו!) פי מה יהיה? קודם אני אוהבת את ג'ורדין ואז את ארצ'י ועכשיו את אליסון נראה לי יש לי איזה משהו עם קטינים

למעלה