האהובות עלי
1-אדם למברט: "Black or White" 2-דני גוקי - שום דבר באמת. ג'יזס טייק דה וויל שיר בסדר כזה, אז אני אלך על זה. 3-ג'זמין - כלום. באמת שום דבר. לא אהבתי אף שיר שהיא שרה ולא אהבתי אף ביצוע. 4-אנופ - השיר של בריטני בווילד קארד. 5-מאט ג' - "Human Nature" פשוט ביצוע נהדר. הפסנתר, הקול, השיר המדהים. הכל מצויין. 6-קריס - "Remember the time" - זה פשוט שיר שאני כל כך אוהבת, וזאת היתה הופעה טובה. הסטודיו יותר טוב. 7-חורחה - וואו, כלום. הראשונה יותר טובה מהשניה אבל. 8-מייגן - הווילד קארד היה הכי טוב. פשוט שמעתי והרצתי בערך 70 פעמים את ההופעה הזאת ביס מקס. גם "פוט יור רקורס און" היה ממש טוב. השאר היו בסדר, גירסת הסטודיו של ההופעה האחרונה ממש טובה, "רוקינג רובין" חמוד, ואני לא אוהבת את השיר בשבוע קאנטרי. הוא לא משהו. אה והאודישן הראשון שלה פשוט נתקע לי בראש, הוא היה כל כך טוב. 9-מייקל סרבר - כלום, אפילו כשהוא שר שירים שאני אוהבת הוא הרס אותם. 10-ליל - ההופעה הראשונה, ללא ספק. פשוט הופעה מצויינת. השאר לא מתקרב לזה. 11-סקוט - "ווילד אנג'לס" בשבוע קאנטרי. זה שיר יפה, והוא פחות זייף מבדרך כלל. או שסתם נדמה לי. 12-אלכסיס - "דירטי דיאנה". גירסת הסטודיו אדירה. 13-אליסון - שמעתי שוב את "Alone" ושמעתי ממש רגעים שהקול שלה לא הגיע לאן שהיא ניסתה להרים אותו וזה נשמע לא משהו. אבל זה עדיין היה ממש טוב. גם השיר בשבוע קאנטרי, למרות שאני לא מתה על השיר עצמו.