דיון

גליזה

New member
דיון../images/Emo88.gif

מה דעתכם על אפשרות ההצבעה העונה? ניתן להצביע עד 5 פעמים במקום פעם אחת בלבד. טוב? לא טוב? עוזר? הורס? שוט

טוב. נותן אפשרויות לחלק את ההצבעה.

טוב
5 הצבעות: טוב
במקום לבקש טובות מאנשים עם פלפון יכולים לחלק את ההצבעה בין שניים או שלושה שרוצים שיעלו לגמר. אינטרנט: טוב
לא ניסיתי באינטרנט אבל נראה בסדר שנותנים להרשם פעם אחת ולשלוח חופשי 5 הצבעות. אני לא מבין למה הרבה לא משתמשים בהצבעות באינטרנט בחינם. לא בסדר:
שהם לא מודיעים מראש על החוקים ומשנים כל פעם.
החסינות וקולות השופטים הם אחרי ההצבעה. החסינות וקולות השופטים צריכים להיות לפני ההצבעה.
לא מודיעים את המקום של כל מועמד ושומרים בסוד ולא מודיעים כמה קולות היו לכל מועמד.

Hypnotize

New member
החסינות אחרי ההצבעה בשביל לא "להשפיע"

על ההצבעות של האנשים בבית. אבל זה ממש לא בסדר מבחינת בזבוז הכסף של המצביעים במתמודד שבכלל לא צריך את ההצבעות בגלל החסינות

o pie

New member
טוב לקשת, לא טוב לנו.

הרבה בלאגן - למשל פורומים של מעריצים מגייסים לעצמם סיסמאות לאתר קשת, שבאמצעות כל קוד הם יכולים להצביע 5 פעמים למתמודד שלהם... חוסר שוויון - אני למשל לא מוכן לממן את הפסל החדש של טמירה ירדני וחברות הפלאפון בטירה, אז אני מצביע רק 5 פעמים דרך האתר, כשהמון מעריצים מצביעים עשרות פעמים מכל הפלאפונים של קרוביהם.

purple rain2

New member
טוב ליהודים

ועכשיו באמת- כביכול יש להם קייס, באמת רחמים על גולשים בעונה הקודמת שרצו להצביע ליותר ממישהו אחר. מזל שטוב ליבם מאפשר לנו עכשיו להצביע לכמה. למרות שבהשוואה ל-250 פעם זה באמת בטל בשישים אז על מה אנחנו מתלוננים...

זה הרבה יותר טוב מפעמים קודמות

בעונות הראשונות, כשהיה אפשר להצביע 250 פעם וזה גם מאפשר להצביע לכמה מועמדים , למרות שאני מאמינה שהרוב מצביעים רק למתמודד אחד.

לא יעזור. אנשים יקחו טלפונים מחברים

או מקרובים. ככה מרגישים שיכולים להשפיע. כמה עולה כל סמס?

talytal

New member
רע מאוד

אני לא אגיד ששינוי שיטת ההצבעה אחראי לכל הבעיות בעונה הזו, אבל הוא בטח לא עוזר... בעונה הקודמת היה אפשר להצביע פעם אחת מכל אמצעי הצבעה. פעם אחת. זה יצר מצב שבו כל אדם סביר שלא סובל מקמצנות כרונית יכל להשקיע את השקל בשבוע ולהצביע למי שהוא הכי אהב. אותם האנשים עדיין מצביעים פעם אחת היום. הפורומים והמעריצות, לעומת זאת, מצביעים את כל ה-15. ככה מגיעים למצב שעונה שהתחילה מרוב לבנות מסתיימת עם שתי בנות שנאבקות כל שבוע מחדש. אל תגידו לי שהבנות היו פחות טובות. אפשר לחשוב איזה פאר היצירה כמה מהבנים שעדיין איתנו... כבר עדיף שיחזירו ל-250 ואז לפחות יהיה ברור שהשיטה לא פיירית כלפיי אלו שלא מתחזקים מועדוני מעריצות צווחות...

NP16

New member
../images/Emo45.gif סבתא שלי לא בדיוק תשלח יותר מאסאמאס 1

גליזה

New member
לדעתי? לא טוב../images/Emo31.gif

לא ריאלי בכלל. מה גם שנניח .. (אני סתם זורקת שמות, לא חייב להיות לזה איזשהו קשר למציאות) אם לשלומי יש מעריצות שהן צעירות (לחילופין - צעירים. בני נוער, באופן כללי) הסיכוי שכל אחד יצביע לו 5 פעמים גבוה יותר מהסיכוי שזה יקרה אם האוהדים או המעריצים שלו בני 30. גם פעם היה אפשר להצביע, עם עוד פלאפונים, אבל הצבעה אחת מכל פלאפון נראית לי מספיק הוגנת מאשר לקחת 5 פלאפונים ובתור בן אדם אחד להצביע 25 הצבעות.

Yarinv

New member
טוב (לחברות הסלולריות)

העונה החברות הסלולריות החליטו שהרווחים משיטת ההצבעה של העונה הרביעית (שהייתה הצבעה אחת בלבד מכל אמצעי) לא מספקות אותן והחליטו להרוויח פי חמישה מהעונה הרביעית כי עם כל הכבוד לשיטת הצבעה הגונה, מנכ"ל סלקום צריך לחזור הביתה עם הכסף בארנק ובחשבון הבנק. חוץ מזה ששיטת ה-5 הצבעות מכל אמצעי מיותרת בהחלט, אפשר להסתדר טוב מאוד עם הצבעה יחידה - מה גם שהצבעה יחידה תשקף יותר את דעת הקהל מאשר חמש הצבעות.

talytal

New member
בעניין ייצוג דעת הקהל

מסכימה לגמרי. אני אפילו ארחיק לכת ואומר שאני לא בטוחה שהגמר של העונה הקודמת היה נראה אותו דבר אם היו נותנים 5 הצבעות. מה אומר לכם השם "מאור פיניה"????

Yarinv

New member
עזבי מאור פיניה

אוהד אלישע הגיע לחצי גמר של כוכב נולד...

talytal

New member
אכן תמונות קשות.

לא שהשנה המצב טוב יותר...
גם במהלך העונה השלישית אף אחד לא אמר "העונה הזו תיזכר בתור הדבר הכי גרוע מאז קולה וניל"... ואם אני אגיד שלעומת דורון רוקח, אפילו אוהד אלישע נראה לי כמו זמר חביב, מה זה אומר על הסטנדרטים שלי? בעונה שבה חצי מאלה שהגיעו לחצי הגמר הגיעו אליו כי הם היו מספיק בינוניים כדי לא ליפול בדרך, באמת שאין לי שאיפות גבוהות מההמשך.

למעלה