דיון.

Eti No Name

New member
דיון. ../images/Emo88.gif ../images/Emo14.gif

טוב נמ. זה לא בדיוק דיון.. יותר שאלה.
איזה זיכרון הכי חזק [טוב או רע] יש לכם משיר/ים של בונג'? אם זה שיר חתונה, שיר הפעם הראשונה, וכו' וכו' שקרה לכם. אם זה מתכונן [אתם שמתם אותו] או אפילו גורל [רדיו וכו'] ספרו חוויות משירים של בון ג'ובי, אפילו שירים שעזרו לכם ברגעים הכי קשים. אתם כמובן לא חייבים אם אתם לא רוצים, אבל זה יהיה נורא מעניין, לדעתי.
הבנתם? אם לא הבנתם תגידו ואני אנסה להסביר את עצמי, שוב. חג שמח.

corala

New member
../images/Emo103.gif אוקיי ../images/Emo3.gif

בהתחלה בכלל אחותי שמעה אותו, בכל כך הרבה ווליום שידעתי בע"פ המון שירים שלו
אז התחלתי לשמוע אותו גם. שיר שממשממש עזר לי, הוא welcome to wherever you are מהדיסק החדש
, וגם בכללי, כל הדיסק הזה הוא חתיכת דיסק מצוין
. זיכרון ממשי אני לא ממש זוכרת
, אבל אני זוכרת שנורא אהבתי אותו כשאחותי שמעה, אבל רק אחרי שהיא דיי הפסיקה לשמוע אני התחלתי, ולא הפסקתי
.

LIADSES

New member
לא יודע

מה שכן welcome to wherever you are עזר לי באיזה קטע שהיה לי.. אה והשיר always לפני שאהבתי אותו כמו היום הושמע יום אחד בהיכל התרבות באיזה מערכון של עוזרת בית, לא משנה.. בקצר משם התחלתי לאהוב אותו.

crzy4u

New member
הממ...

"Without Love". אני זוכרת שהיה לי ממש רע, ופשוט הקשבתי לשיר הזה, השיר גרם לי לבכות וגרם לי גם להרגיש טוב יותר
גם Have A Nice Day העלה לי את מצב הרוח אינספור פעמים בחצי השנה האחרונה. פשוט שיר עם attitude

loving angel

New member
../images/Emo23.gif

איזו שאלה....כל דיסק שיך לתקופה מסויימת... אבל הזיכרון הכי חזק שיש לי הוא מהשיר this ain't a love song פעם הראשונה שנשבר לי הלב...

fashasha

New member
וואי הקשבתי להם כל כך הרבה

אני זוכרת את עצמי בפריז בטיול בת מצווה מתחננת לאמא שתקנה לי חולצה שלהם. מקשיבה בווקמן (!!
) ל-these days. מטיילת בין mtv לאיזה ערוץ מוזיקה הודי/ של אסיה ישן כדי לראות את הקליפים שלהם. מי זוכר שהיו שני קליפים לשיר always? אני!
פעם ראשונה ששמעתי את it's my life היה בהתכוננות לליל הסדר לפני כמה שנים טובות. אני רק שומעת מוזיקה מרחוק ורצה לטלוויזיה כי אני יודעת מי זה. אני לא צריכה שיגידו לי, אני רק שמעתי את הסגנון מוזיקה והקול מרחוק ומיד ידעתי, יש להם דיסק חדש. אההה good times, good times

msh196

New member
מממממממ

טוב אצלי השיר hey God היה השיר ,הוא בא לי בתקופה כזו,שהוא התאים בול והשאר היסטוריה

מי../images/Emo23.gif

Welcome To Wherever You Are השיר הזה גרם לי לעמוד על שלי, להיות מי שאני ולא להתבייש בזה! השיר הזה חיזק אותי נפשית בצורה מדהימה, לדעתי הוא אחד ה-שירים של בונג' ואני חושבת שהוא ראוי להיזזכר לנצח!

Bad Medicine

New member
אווו!

השנה, לפני היומולדת, ידעתי שחברה שלי מתכננת לי משהו וממש לא היה לי כוח להגיע. לא רציתי...הרגשתי חרא ברמות שקשה לתאר (זה היה ממש אחרי שדוד שלי מת בתאונה..מצטערת שאני מכניסה ככה למצברוח חרא..) ופתאום היה ברדיו שיר שהשדרן הגדיר כ"השיר שתמיד גורם להרגיש טוב" כן. זה היה KTF. אחריו הרגשתי כל כך טוב... וזו רק פעם אחת. בון ג'ובי תמיד עזרו לי להתגבר על דברים. תמיד.

Eti No Name

New member
הממ. עכשיו אני? ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

פולין, מרץ 2006.
יום ראשוטן בבוקר, קמתי לארוחת בוקר בחדר הפרטי של המשלחת. עד אז לא שמתי לב שיש רדיו ברקע באותו החדר. מסתבר שיש, ודווקא באותו הבוקר, אותו הרגע, התנגן Bed Of Roses. לא יודעת אם זה גורל, שלילה לפני היה אחד הלילות הכי מושלמים שלי.
אבל זה בהחלט עשה לי את כל היום.
עוד קטע שקשור לפולין.. כשיצאתי מהמקום הארור עלי אדמות, מיידאנק, כולי בוכה והמומה, הדלקתי את הנגן שלי.. ואיזה שיר צץ משומקום? Dry Country. פשוט.. אין לי מילים. אה! וכמובן ש-WTWYA, כמו הרוב פה, עזר לי. מאווד! וזהו נראה לי.
חח.

keroit

New member
הומ.../images/Emo109.gif

פעם (לפני הרבה מאוד זמן
) הדלקתי את הטלוויזיה על ערוץ Star World, וראיתי פרומו לתוכנית "אופרה", שבה היא עומדת לארח את בון ג'ובי. השמיעו קטע ממש קטן מהשיר You give love a bad name, וממש התאהבתי בשבע שניות ששמעתי מהשיר (
). משם התחלתי לחפש איך קוראים לשיר. ואז גיליתי את פורום "זיהוי שירים" בתפוז (שאגב, הם מדהימים!) והם עזרו לי למצוא את השיר. הורדתי את השיר (רע רע רע שחר!
), ואחריו עוד כמה שירים של בון ג'ובי, וגיליתי שאני מאוד אוהבת את השירים שלהם. ואחרי הגילוי המדהים הזה (נו, מה
), קניתי דיסק שלהם, ואחיו עוד כמה... וגם הכנתי חולצה ממש יפה
תזכורת חשובה:
ביום ראשון, בון ג'ובי אצל "אופרה" בתוכנית בערוץ Star world, זה שידור חוזר.. זה בשעות 10 בבוקר ו8 בערב (נדמה לי).

hila133

New member
always

אולוויז- השמיע לי אותו חבר ילדות. תמיד אני נזכרת בו כשאני שומעת את אולוויז.

למעלה