דיון.

Safiaa

New member
דיון.../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif

כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.
שתי גרסאות לDVD- נחוץ או לא? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=107961460 מופעי חנוכה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=108673264 ____________________ קמפיינים.
מה דעתכם~ איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם? האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים? באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא). אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא.
- הקמפיין שאני הכי התחברתי אליו הוא הקמפיין נגד עישון לפני שלוש שנים, שנעשה בשיתוף ערוץ "Fox Kids". לדעתי זה גם נושא חשוב, אך גם העובדה שהתשדיר שודר בעיקר בערוץ שמיועד לילדים תרם לזה המון, ואפילו תרם לרוני המון באותה תקופה. הסלוגן שבחרו לקטע של רוני ("בשביל להיות 'קול'~לא צריך סיגריה ביד!"), הותאם ממש בול בגלל המראה והגיל הצעיר, וזה ללא ספק העביר את המסר הכי טוב שיש. - את זוג האולסטאר הראשון שלי בהחלט קניתי בעקבות הקמפיין את השאר כבר קניתי כי די גדלתי והבנתי כמה זה יפה וכמה זה יכול להתאים לכל בגד, אותו סיפור לגבי בגדי הים וכל שאר המוצרים, חוץ מ"סטאר פארטי", שאותם לא רכשתי כלל. - לדעתי רוני תתאים להשתתף בכל קמפיין שדורש מישהי שמחה, שתדע להעביר את המסר מנקודת המבט שלה, ברורה, וגם שתיראה טוב.|בלונדה| עוד שבועיים, יום חמישי, דיון חדש בנושא חדש, נתראה.

OK../images/Emo13.gif

איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם?אני הכי אהבתי את הקמפיין לאולסטאר יו גירל וסטאר פארטי...התמונות ייצאו ממש ממש יפה,הנעליים יושבות על רוני פשוט בול ורוני נראית שם צעירה יפה ושובבה מתמיד כמו שצריך
האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים?אממ אני מודה מודה שכן...את האולסטאר הראשון באמת קניתי בעקבות בקמפיין אבל אז הבנתי שזה נעליים נוחות ומדהימות ושבזכותי נכנסו לטרנד בבצפר שלי חח...את מוצרי יו גירל קניתי גם כן,את המוצרי שיער(שמפו מרכך)את ערכת האיפור כולה ועוד ליפסטיק ומסקרה P: וכשהייתי קטנה יותר ממש התלהבתי מהמיקרופון ראש וקניתי גם כן אותו חח וכן קניתי גם בגד ים של בננה השנה לפני שרוני עוזבת את בננה
באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא).אממ לצבע שיער חח
אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא.יש לי ט אולסטאר כולל כפכפים מחו"ל
יש לי בגד ים אחד ואת כל הערכה של יו גירל+ליפסטיק+ומסקרה נוספים ושמפו ומרכך
זהו חפרתי P: וספיר שוב כל הכבוד על הכל!

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifאני :)

איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם?כמו שאת הזכרת-הקמפיין נגד עישון, אולסטאר בננה..ותכל'ס? כולם. האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים?קניתי את המוצרים של בננה ויוגירל בעיקר בגלל רוני, אבל גם בגלל שהייתי צריכה בגד ים ואיפור. אולסטאר קניתי כי זו נעל יפה
באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא).לא יודעת..היא עוד יכולה להפתיע. XD ניראלי שהכל מתאים לה חחחח
אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא.יש לי 3 בגדי ים של בננה, את תיק האיפור + קרם נצנצים של יוגירל, 4 אולסטאר..:)

x טלטול x

New member
../images/Emo13.gif

איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם? אהבתי את הקמפיין של "יו גירל" כי רוני נראתה שם בוגרת. אבל בתכלס אהבתי את כל הקמפיינים שהיא עשתה. האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים? כן קניתי ליפ גלוס של יו גירל ונעלי אולסטאר. באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא) לא יודעת חח תאמת לא חשבתי על זה בכלל
אבל אני חושבת שהקמפיינים שהיא עשתה מאוד מתאימים לה. אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא.קניתי ליפ גלוס וורוד של "יו גירל", אולסטאר ורודות, ובגד ים של בננה מהעונה השניה.

X SapSap X

New member
מממ...

איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם? זה די קשה לענות על זה. כל קמפיין שלה היה עשוי בצורה מדהימה, וכל אחד באופן שונה. אבל אני חושבת של'יו גירל' אני יכולה מאוד להתחבר, כי בעצם הוא קמפיין שמפרסם מוצרים של נערות ושל בנות גילי. חוץ מזה גם רוני נראתה שם נהדר [כמו תמיד
] וגם לדעתי מאוד התאים לה להשתתף בקמפיין כזה - כי אומנם רוני כבר לא נערה אבל תמיד יהיה לה את המראה השובב והקופצני של בת עשרה.
האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים? לא, לא ממש. אולי בעצם באיזשהי מידה כן... למשל את מוצרי 'סטאר פארטי'- כן. כן קניתי בגלל שזה 'מוצר של רוני'. פשוט הרגשתי שבתור מעריצה של רוני אני חייבת את המוצר, אבל עכשיו אני מבינה שזה היה די טיפשי - ואני יודעת שלא אקנה יותר מוצרים או דברים שלא יהיה לי בהם שימוש. למשל מוצרי 'יו גירל'.. אני מאניה שאחרי הכל יש לרוני איזשהו חלק בקנייה שלי של המוצר. כי אם רוני לא הייתה מפרסמת אותו לא בטוח שהייתי מכירה בכלל את המוצר. בזכות רוני בעצם למדתי מה זה אומר 'יו גירל' ומה זה בעצם כולל אבל את זה למשל לא קניתי בגלל ש'רוני מפרסמת את זה' אלא בגלל שבאמת המוצרים האלה היו נראים לי איכותיים ומותאמים במיוחד לבנות גילי. כנ"ל לגבי בננה... לא קניתי בגלל שרוני פירסמה את בגדי הים האלו. להפך, בהתחלה הלכתי לכיוון אחר בכלל של בגדי ים ואז מצאתי בגד ים של בננה שמצא חן בעייני ושהיה טוב עליי - אז קניתי אותו. ו... גם אולסטאר. נכון לעכשיו יש לי 5 זוגות אולסטאר - אבל אין לזה ממש קשר לרוני. בהתחלה שהיו תמיד אומרים 'אולסטאר, אולסטאר, אולסטאר' לא כל כך ידעתי מה זה ואיך הן נראות, ואז כשראיתי את רוני מפרסמת אותן אמרתי "ואללה, הן ממש יפות" וממש לא בגלל שרוני פירסמה אותן. אני אוהבת אותן מאוד כי הן יפות לדעתי, ונוחות מאוד.
באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא). אממ... לא יודעת בדיוק. אני חושבת שהסטייל של הדוגמנות מתאים לה, כמו שהיא עשתה למשל ב'אולסטאר' או ב'בננה' כי.. כולנו יודעים שהיא נראית טוב.
אני חושבת שגם קמפיין כמו שהיא עשתה נגד העישון בקרב צעירים יכול להתאים לה מאוד, בגלל שרוני באמת נוגעת בקהל היעד הצעיר ויכולה להשפיע עליו לטובה. אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא. מממ... יש לי : -שטיח ריקוד של 'סטאר פארטי' -גלוס של 'יו גירל' -הייתי משתמשת גם בשמפו + מרכך של 'יו גירל' -5 זוגות אולסטאר -בגד ים של בננה מהעונה האחרונה ו..זהו אני חושבת.
וגם הייתי באירוע חתימות על 'סטאר פארטי' בנשר, ובאירוע חתימות על 'יוגירל' בכרמיאל.
---------------- וזהו, חפרתי D: ספיר.. שוב כל הכבוד וישר כוח.

Henush Duani

New member
../images/Emo41.gif

איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם?
אממ בעיקרון את כל הקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק אהבתי. אבל הכי התחברתי ל'אולסטאר' ו'יוגירל'. לאולסטר בגלל שאני מטורפת על הנעליים האלו
והם מתאימות מאוד לבנות גילי. וליוגירל בגלל שאני אוהבת לשים קצת איפור..ממש קצת. רק גלוס.
ואני מאוד אוהבת את שני הגלוסים של יוגירל,בדיוק מתאים לי.
האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים?
"בננה"-כן. את האמת בגלל שרוני דיגמנה לשם קניתי את הבגד ים. אבל כמובן שאם לא הייתי אוהבת אותו והוא לא היה מתאים לי לא הייתי קונה. אבל רציתי מההתחלה,ואהבתי מאוד את הדגמים שלהם..
"אולסטאר"-לא. את נעלי אולסטאר קניתי לפני שרוני דיגמנה לשם. יש לי כמה זוגות.
באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא).
אממ.. אולי לאיזשהיא חברת בגדים לנערות. הייתי שמחה גם
אבל כל הקמפיינים שרוני השתתפה בהם התאימו לה,והיא התחברה אליהם.
אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא.
נעלי אולסטאר
בגד ים של בננה 2007 [+קטלוגים של בננה 2006,2007]
שני גלוסים+קרם גוף+שמפו ומרכך של Ugirl.
מוצרים ממופעי חנוכה..
:
DVD+דיסק של פסטיגל 2005.
DVD+דיסק+תוכנייה+חוברת של הקוסם 2006.

mikey girl

New member
דעתי.

קמפיינים. מה דעתכם~ איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם? אממ,התחברתי יותר לסטאר פארטי ואולסטאר האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים? כן,קניתי אולסטאר,1 בלבד והיום הן כבר קטנות עלי.. באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא). אממ..כרגע לא עולה לי בראש משהו ספציפי אבל אני חושבת שלמה שהיא תתקבל יהיה נחמד אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא. אממ.. אולסטאר ורודות גבוהות[הן כבר קטנות עליי.
] שטיח ריקוד אינטרקטיבי ענק. ו U girl לא קניתי כי יש לי איפור של חברה אחרת,ואני גם לא משתמשת בזה כ"כ.

x Marina x

New member
לדעתי.

איזה מהקמפיינים שרוני לקחה בהם חלק הכי אהבתם או התחברתם? התחברתי די לכולם.בננה 04-05 רוני החייכנית שצחקה ועשתה פוזות מצחיקות.
בננה 06-07 רוני ה"אשה" עם תמונות בוגרות. אולסטאר.
אהבתי די את כולם. האם בעקבות הקמפיין לבגדי הים של "בננה" או נעלי "אולסטאר" קניתם את המוצרים? כן קניתי זוג אולסטאר.
באיזה קמפיין לדעתכם מתאים לרוני להשתתף? (אפשר גם להמציא). TNT בסגנון של חורף שחור לבן כזה עם גשם ומעילים.
אתם מוזמנים לשתף אילו מהמוצרים (כולל המוצרים של רוני עצמה, "Ugirl" ו"Star Party") רכשתם ועוד שטויות שעולות לכם בראש, שקשורות לנושא. לא רכשתי מוצרים.

איך את יודעת להסתיר את מה שאמרנו כ"כ טוב..../images/Emo3.gif

עכשיו כשאמרת על הקמפיין נגד עישון-זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי שהיא בכלל השתתפה בקטע כזה. עכשיו,כשאני יודעת-זה ברור מה הוא הקמפיין המועדף שלי. אני קניתי את בגד הים היחיד שיש לי של בננה ממש לא בגלל שרוני פרסמה אותו, אלא בגלל שהוא היה יחסית זול מהאחרים- אבל כשראיתי את השם "בננה" נזכרתי שרוני מפרסמת אותו והבנתי שאפשר לסמוך על זה. לדעתי לרוני יתאים להשתתף,כמו שאמרת, בקמפיין שמציג אותה ושהיא תוכל להעביר את המסר מהצד שלה ומנקודת המבט שלה. לי באופן אישי יש רק בגד ים אחד של בננה, ואין לי אולסטאר מקוריות[וכפי שהבנתם,אני לא חושבת שזה מאוד נחוץ] או מוצרי סטאר פרטי. יוגירל יש לי רק שני ליפגלוסים, שאני לא משתמשת בהם בכלל-אני לא מתאפרת.

x Marina x

New member
זוכרים את הבערך קמפיין לקרוא ספרים בערוץ ניק?

זה לא ממש קמפיין אבל שיהיה .

Titush Black

New member
היי אני זוכרת את הקמפיין לעישון

למדתי אותו בע"פ בזמנו. אהבתי את הפרסומת לספרים שהייתה בג'טיקס (פוקס קידס של זמנו). זה עשה לי ממש חשק לקרוא את צ'ארלי בממלכת השוקולד. אני חושבת שכל קמפיין שהיא לוקחת לידיים היא עושה אותו בצורה מעולה. בנינו, אין משהו בעל מסר ענק שבנאדם יכול להעביר בקמפיין. עישון , בגד ים או נעלים- יש לה את זה.

Titush Black

New member
נופ

לא היה אז ניקולודיאון לכל הערוצים. רק ליס. ולי תמיד היה הוט.

Titush Black

New member
אין מצב

לא היה לי ניק בתקופה הזאת, ואני ראיתי את הפרסומת טריליארד פעמים.

Titush Black

New member
בעצם

טיפשה שכמותי חשבתי שהתכוונתם לפרסומת לעישון. למרות שאני בטוחה במיליון אחוז שהספריים הייתה בפוקס קידס, כי היה תמיד לפני זה\אחרי זה אונץ' פונץ' והתלהבתי מהשיר נושא שלהם.

למעלה