דיון.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאם תראה מעלייך...

"רעיון מקסים" "רעיון מצויין" "רעיון מעולה" "רעיון מעולה" "רעיון מצויין" "רעיון מגניב" "רעיון מקסים" "
אממ נחמד
" "רעיון נחמד"

mikey girl

New member
רעיון נחמד../images/Emo9.gif

אמנם לא הרבה, או אפילו אף אחד מהפורום עדיין לא קנה את הגרסא החדשה, אבל מה דעתם~ האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD? אממ, אני אישית חושבת שלא מיכוון ש: שהגרסה הראשונית יצאה עוד לא יצא צפוף,לכן בדוידי נכלל רק הצצות לקליפ ורוני מדברת על הכנת הדיוידי. ויצאה עוד גירסה חדשה של דיוידי שכוללת את אותם התכנים כמו בגרסה הראשונית ובונוס את צפוץ והריקוד שלו. אני אישית לא קניתי את הגרסה הראשונית וזכיתי בה בהגרלה,אבל אני לא חושבת שאני אקנה עוד גרסה חדשה בגלל הבונוס שהוא הריקוד + הקליפ "צפוף". האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה? אולי כאלה שלא קנו את הגרסה הראשונה יקנו בשביל שיהיה להם את המלא. ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף?הממ,למדתי את סוכריה ואת השאר ראיתי ולא ממש הצלחתי ללמוד..

Titush Black

New member
ח"ח על היוזמה

ובקשר לדיון, אני חושבת שכן- נחוצות שתי גרסאות לDVD. ברור לנו, שרוני לא משנה את קהל היעד שלה. אין ספק, שילדים הם קהל יעד מצויין. אבל אני מאמינה שעם צפוף, רוני שואפת להגיע גם למקומות אחרים. הגרסאה הרגילה של צפוף, שנרכשה כבר על ידי הרבה ילדים, יועדה להם. שירקדו, ויהנו מהמוצר שיועד להם. אבל עכשיו, יצאה גירסאה שמתאימה לבני נוער, ואולי אפילו לאנשים מבוגרים יותר. הרי ברור לנו שהם לא קנו את הDVD החדש, ואולי הגירסה הזאת תשנה את זה. כל זה אני אומרת בהתעלמות גמורה מילדי הפורום, כי בנינו אנחנו לא ממש נחשבים מהצורה הזאת שאנחנו רוכשים הרבה דברים שקשורים לרוני. לא כל ילד יקנה את הגירסה השנייה רק בגלל שהיא רוני. בכל מקרה, גם אם לא הבהרתי את עצמי טוב כל כך, לדעתי הגירסה הזאת נחוצה.

למעלה