דיון.../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif
כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.
- תודה לאדווה על הרעיון המקסים לפינה. ____________________ הוא כיבב ב'המלצת השבוע' של 'סטימצקי', עשה באזז מטורף בקרב הילדים והנוער בישראל, הוא זה שנותן לכם להרגיש 'סופרסטאר' אפילו שאתם סתם נמצאים בסלון. כן, אני מדברת על 'על קצות האצבעות', ה-DVD של רוני, שיצא השבוע בגרסא חדשה.
____________________ אמנם לא הרבה, או אפילו אף אחד מהפורום עדיין לא קנה את הגרסא החדשה, אבל מה דעתם~ האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD? האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה? ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף?
אני אישית חושבת שזה נפלא להוציא עוד גרסא לDVD, במיוחד אחרי שיודעים שהיו הרבה מאוד מכירות, אבל מצד שני זה צעד שגוי. מאות ילדים כבר הוציאו כסף וקנו את הגרסא הראשונה, בשביל סה"כ עוד קליפ אחד, שניתן לראותו גם בערוץ 24 ורק בשביל עוד ריקוד אחד, אותם ילדים לא יוציאו שוב את דמי הכיס שלהם ויקנו עוד גרסא, שבערך יש בה את אותו הדבר, רק עם התוספות. עוד שיקול אם לקנות או לא לקנות את הגרסא השניה היא שאף פעם לא יודעים כמה הריקוד החדש ילהיב אתכם לרקוד, אם בכלל תצליחו. התנועות בריקודים הן נורא קשות (לפחות לי...) ואני, אחרי שהצלחתי לרקוד רק את 'סוכריה', התייאשתי מיד והDVD משמש כעת בעיקר לצילום תמונות מתוכו וכאלה.
בכל מקרה, אני מאחלת לרוני, שכמו הגרסא הראשונה, גם הגרסא השניה תביא להרבה מכירות והצלחה ותפתח לעוד ועוד מעריצים, ואפילו סתם בני נוער וילדים את העיינים לעולם הריקוד בכלל, ושלה בפרט.
עוד שבועיים, יום חמישי, דיון חדש בנושא חדש, נתראה.
כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.