דיון.

Safiaa

New member
דיון.../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif

כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.
- תודה לאדווה על הרעיון המקסים לפינה. ____________________ הוא כיבב ב'המלצת השבוע' של 'סטימצקי', עשה באזז מטורף בקרב הילדים והנוער בישראל, הוא זה שנותן לכם להרגיש 'סופרסטאר' אפילו שאתם סתם נמצאים בסלון. כן, אני מדברת על 'על קצות האצבעות', ה-DVD של רוני, שיצא השבוע בגרסא חדשה.
____________________ אמנם לא הרבה, או אפילו אף אחד מהפורום עדיין לא קנה את הגרסא החדשה, אבל מה דעתם~ האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD? האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה? ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף?
אני אישית חושבת שזה נפלא להוציא עוד גרסא לDVD, במיוחד אחרי שיודעים שהיו הרבה מאוד מכירות, אבל מצד שני זה צעד שגוי. מאות ילדים כבר הוציאו כסף וקנו את הגרסא הראשונה, בשביל סה"כ עוד קליפ אחד, שניתן לראותו גם בערוץ 24 ורק בשביל עוד ריקוד אחד, אותם ילדים לא יוציאו שוב את דמי הכיס שלהם ויקנו עוד גרסא, שבערך יש בה את אותו הדבר, רק עם התוספות. עוד שיקול אם לקנות או לא לקנות את הגרסא השניה היא שאף פעם לא יודעים כמה הריקוד החדש ילהיב אתכם לרקוד, אם בכלל תצליחו. התנועות בריקודים הן נורא קשות (לפחות לי...) ואני, אחרי שהצלחתי לרקוד רק את 'סוכריה', התייאשתי מיד והDVD משמש כעת בעיקר לצילום תמונות מתוכו וכאלה.
בכל מקרה, אני מאחלת לרוני, שכמו הגרסא הראשונה, גם הגרסא השניה תביא להרבה מכירות והצלחה ותפתח לעוד ועוד מעריצים, ואפילו סתם בני נוער וילדים את העיינים לעולם הריקוד בכלל, ושלה בפרט.
עוד שבועיים, יום חמישי, דיון חדש בנושא חדש, נתראה.

אני גאה בך! ../images/Emo9.gif

כל הכבוד ספיר, עשית את זה מדהים.
לדעתי, הגירסא ה"מלוכלכת" נחוצה חלקית, זה תמיד טוב שיש את הבחירה בידי הקהל, כי אם הייתי קונה אותו לבת דודה שלי הקטנה, הייתי מעדיפה שהיא לא תצפה בתכנים כמו "צפוף" - בקיצור, דיי נחוץ.
אני מניחה שאני אפעיל כל פעם גירסא אחרת
עם צפוף, בלי צפוף..
היא לא על המדף! היא במקום נוח ויפה לצד כל האלבומים והדיסקים למינהם של רוני.

לדעתי

לדעתי כן נחוצה עוד גרסה...שזה באמת למי שמאוד אהבת את צפוף והיה מאוד רוצה לדעת את הריקוד שלדעתי הוא מדהים
ומי שלא כ"כ אהב וסה"כ רוצה ללמוד לרקוד יש תמיד את האפשרות לקנות את הקודם
אני אומנם עוד לא קניתי את הגרסא החדשה אבל אני מקווה לקנות
ואת האמת שאצלי הוא כן מונח על המדף אבל בעיקר שלמדתי את רוב הריקודים 7 מתוך 9...ואת השאר באמת שקשה מאוד ללמוד

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifוואו, קבלי ח"ח רציני.

לפי דעתי, זה רעיון מעולה להוציא עוד גירסא לצפוף. ככה שאפשר לבחור באיזו גירסא מתאימה לך בזמן הקנייה. אצלי זה בערך כמו שאמרת...ניסיתי לרקוד- נתקעתי בכל הקירות וזה נכנס למערכת לא יותר מפעם בחודש, אבל זה לא בצד, זה על השולחן.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifאחלה רעיון ואחלה ביצוע.../images/Emo8.gif

האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD?אממ נראה לי שכן, בכלזאת זה עוד ריקוד. למרות שמצד שני אולי לא ממש. לא יודעת.
האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה?כן, ללמוד את הריקוד של צפוף. ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף? חחחח יש באמת ריקודים קשים, אבל עם קצת אימון אני אצליח בסוף!
אהבתי.

רעיון מקסים XD

האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD? נחוץ ...
האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה? כן,עוד ריקוד ? שווה .
ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף? מפאתום לא התיאשתי,ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי, ומותק 2 הוא לא כזה קשה, אולי קשה למי שלא רוקדת וזה..

XkookiX

New member
רעיון מצויין.

אני אתחיל בזה שלדעתי הגרסה הנוספת היא לא מיותרת. אבל לא הייתי מתאבדת אם לא הייתה יוצאת גרסה נוספת. אבל אני חייבת לציין שאני כן קונה את הגרסה הנוספת,ולא בגלל שזה "של רוני סופרסטאר אז אני אקנה כדי שכולם יראו איזה אוסף יש לי!!" לא,אלא בגלל שאני באמת מרוצה מזה ורוקדת כול יום בנוסף לחזרות שיש לי. זה הדבר היחיד שהזיז אותי מהמיטה בקיץ,והחזיר אותי לכושר טוב,ואם לא הDVD הזה הייתי עכשיו צולעת עם כול כמות החזרות שיש לי.. זה באמת DVD מקסים ואני אשמח לגרסה נוספת. ח"ח על הרעיון
קטיה.

Henush Duani

New member
רעיון מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD? לדעתי כן,בגלל שיש כאלו שירצו לראות את הגירסא ה"יותר צנועה" ו/או לא ללמוד את הריקוד של 'צפוף' ויש כאלו שירצו לקנות את הגירסא ה"פחות צנועה". ועוד משהו..בדרך כלל הDVD הזה נועד לילדים ובני נוער...אז יש את האפשרות לבחור מה יותר מתאים לי. לדוגמא: הורים של ילדה בת 10 ייקנו לה את הגירסא הראשונה,לא?
האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה? כן,למי שרוצה ללמוד את הריקוד של 'צפוף'.
ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף? כן,למדתי עד עכשיו כמה ריקודים אבל אני מתכוונת להמשיך ללמוד את כולם:)

X SapSap X

New member
רעיון מעולה.

אהבתי את הרעיון. ואת גם מנסחת ממש יפה, אז זה נראה ממש טוב
ולשאלות... האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD? לדעתי, כן. נחוצות 2 גירסאות, בגלל שלרוני יש מעריצים [או אולי סתם ילדים שרוצים לקנות...] שהם יחסית קטנים, ולא כדאי לחשוף אותם לקליפים כמו 'צפוף'. נכון שהוא לא מאוד פרובוקטיבי, אבל לילדים בני 8-9 הוא יכול מאוד להיות. אז ככה כל ילד יוכל לקנות לפי מה שמתאים לו. האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה? כן. אני בטוחה שיש עוד ילדים שלא קנו את ה-DVD והם ירצו לקנות את הגירסא החדשה, או שאפילו מי שיש לו ירצה לקנות. אני למשל רוצה לקנות
ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף? ניסיתי לרקוד את כולם, וזה נורא קשה. אבל עובדה... ניסיתי וניסיתי ועכשיו אני יודעת לרקוד את 'סוכריה' וגם את 'אולי'. [וואו
] נכון שזה קצת [על מי אני עובדת?!! "קצת"?!
] קשה, אבל אם מתמידים ומנסים - אפשר להצליח. בכל אופן, ה-DVD לא על המדף. גם אם אני לא מתכוונת לרקוד, או לנסות לרקוד לפחות, אז לפעמים אני סתם רואה אותו, כי זה כיף לי לראות את רוני בסטייל של מורת הריקודים
. או סתם בשביל לראות את כל הקליפים שלה ברצף. זה כיף

רעיון מצוין.../images/Emo13.gif

אני מאוד נהנית מהדיוידי. בתור אחת שרוקדת שלוש פעמים בשבוע[ואולי גם ארבע בקרוב] כבר מעל לשמונה שנים, זה מאוד מעשיר את החוויה שלי כרקדנית,על מנת להסתגל לקצב יחסית מהיר,שבו בכל פעימה[ככה קוראים לזה?] או שתיים מחליפים תנועה-וזה כבר עזר לי כשהתחלנו ללמוד את הכוריאוגרפיה בחוג. הריקודים בדיוידי לא מאוד קשים, למדתי כבר כמה מהם,אך לא את כולם כי לא היה לי זמן.. אגב,מותק || היה דווקא אחד מאלו שכן למדתי והצלחתי.
אבל.. אני לא חושבת שיש טעם להוציא שתי גרסאות של הדיוידי. כבר קיבלתי[מדורה
] את הגרסא הראשונה וה"צנועה"- ועכשיו אני צריכה לקנות עוד דיוידי רק בשביל ריקוד אחד? זה לא ממש הוגן. אני חושבת שלמרות שזה יעלה עוד כסף,צריך לתת לכל מי שיש דיוידי רגיל-בלי צפוף, דיסק בו תהיה התוספת,כי לי למשל יש חשק לדעת את כל הריקודים-ולא אשמתי שקיבלתי אותו מוקדם יותר מצאת הגרסה השניה.

x Marina x

New member
רעיון מגניב.../images/Emo13.gif

אז מה דעתי על ... "על קצות האצבעות
"
האם נחוצות שתי גרסאות של הDVD?מסכימה איתך בכל מילה.
האם לדעתכם יהיה שימוש בגרסא השניה?אני חושבת שכן,אבל יקנו פחות את הגרסה השניה כבר כמובן רק מי שקנה את הראשונה.
ובכלל, האם אתם באמת עומדים ולומדים את כל הריקודים, או שאחרי שניסיתם לרקוד את 'מותק ||' ללא הצלחה, התייאשתם והשארתם את הקופסא על המדף? את האמת בזמן הפנוי וכשמשעמם אני מנסה לרקוד עוד כמה ריקודים ולנסות ללמוד אותם. אחלה פינה .

dhtu

New member
רעיון מקסים ../images/Emo140.gif

רעיון ממש יפה. באתי לפתוח הודעה לגבי זה כי יש לי הרבה דברים להגיד על זה. לפי דעתי הרעיון של ה- DVD קצת מיותר. אני נראה לי לא יקנה אותו. היה אפשר להוסיף רק את הקליפ בתוך האלבום החדש. יצא האלבום החדש היתה הפסקה ובום, עוד DVD . היתי רוצה שבמקום להשקיע עכשיו בעוד DVD שתשקיע גם באלבום החדש.

Red Daniel

New member
אממ נחמד

אני אקדים בזה שאין לי את הדיסק, אבל השאלתי מידיה (להשאיל=לקחת עד שהיא תזכר לבקש עוד שנה
) לפי דעתי אין צורך לחלוטין בגרסא שנייה בגלל כמה סיבות: א) זמן. להוציא DVD נוסף לוקח זמן, אולי לא כ"כ הרבה, אבל את אותו הזמן היה אפשר להשקיע להכנות לדיסק החדש של רוני. ב) יש דרכים חלופיות, ומשתמשים בגרסא נוספת במקרים מאוד נדירים. כאן יש הרבה דברים לעשות במקום, כמו להוסיף לדיסק הבא\לסינגל. זה לא היה כ"כ דחוף להוסיף את צפוף לDVD הזה. ג) כספית, הDVD לא מכוון אל אותה אוכלוסייה עובדת שיכולה להרשות לעצמה לקנות גרסה שנייה, ואלה שלא ירשו לעצמם לקנות את השנייה, יכולים קצת להתבאס מזה שיש קליפ שאמור להכנס ולהם אין אותו, אבל זה כבר כל מקרה לגופו. אני גם לא בטוח מה יהיה היקף המכירות של הגרסא השנייה. אני מנסה לאט לאט ללמוד את הריקודים, עכשיו אני עובד על סוד, בין האימונים אני לומד עוד צעד ועוד תנועה, וכשאני אראה שאני יודע ב100% את סוד, אני אעבור למותק 2 או סופרסטאר, מה שיתחשק לי באותו הזמן. אני בכל מקרה מקווה שגם הגרסא השנייה לדיסק תביא עוד מעריצים לרוני, וישבו אנשים שעובדים בזה וקבעו שכדי להוציא, אז לנו בכל מקרה אין ממש דעה, אבל כיף בכל זאת לדבר על זה. שבת שלום

למעלה