מתי?
S stary1 New member 10/10/05 #34 ../images/Emo55.gifמזה משנה מתי?../images/Emo12.gif הוא הספיק להתכווץ? לא מזמן..
L lions queen New member 9/10/05 #4 ../images/Emo23.gifאני מכירה אחד כזה.. כאילו לא ממש ככה בהגזמה.. אבל סוס שמטייל בבית וחי כמו בן בית.. זה דבר מדהים.
../images/Emo23.gifאני מכירה אחד כזה.. כאילו לא ממש ככה בהגזמה.. אבל סוס שמטייל בבית וחי כמו בן בית.. זה דבר מדהים.
O olivia 4 ever New member 9/10/05 #5 חבל שהסרטון לא עולה .. זה המדהים הסוס ניראה יותר חכם מהאנשים ... !!! וזה כזה חמודדד
ש שירלי317 New member 9/10/05 #6 http://gprime.net/video.php/patches http://gprime.net/video.php/patchesthehorse
R RtOoNmY New member 9/10/05 #8 הנה הקישור הטוב! מצאתי את זה! http://gprime.net/video.php/patchesthehorse
א אוליבר המושלם New member 9/10/05 #9 ../images/Emo105.gif../images/Emo80.gifאיזה מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה סוס חכם!!!!!
../images/Emo105.gif../images/Emo80.gifאיזה מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה סוס חכם!!!!!
A AmitkyMatkaAnanas New member 9/10/05 #10 ../images/Emo18.gif../images/Emo47.gif ממנצל"שתת עוד שעתיים אני נוסעת לתאיללנדד לרכב על פילים וכל מיני..חחחח ל-10 ימיםם וזהו.. רציתי להגיד ביי אז שיהיה לכם חופש נעיםם שלום לידרי וגלי תטפלו לי טוב בסוס אה?!
../images/Emo18.gif../images/Emo47.gif ממנצל"שתת עוד שעתיים אני נוסעת לתאיללנדד לרכב על פילים וכל מיני..חחחח ל-10 ימיםם וזהו.. רציתי להגיד ביי אז שיהיה לכם חופש נעיםם שלום לידרי וגלי תטפלו לי טוב בסוס אה?!
° °•NizaN•° New member 9/10/05 #11 עמיסס../images/Emo23.gif תהני מותק../images/Emo160.gif../images/Emo9.gif
מ מורי5 New member 9/10/05 #18 ../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifעמיתיייייי../images/Emo23.gif../images/Emo30.gif תהני כמה שתוכלייי ושתיהיה לך טיסה נעימה אוהבתתתתת
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifעמיתיייייי../images/Emo23.gif../images/Emo30.gif תהני כמה שתוכלייי ושתיהיה לך טיסה נעימה אוהבתתתתת
S snow snow New member 9/10/05 #12 מטקושש שלייייייייייייייי מאמייי תהניי לך בסוף העולםםםםםםםם !!! אוהבתת
H horse is my life New member 9/10/05 #20 ../images/Emo42.gifעמיתתתתתתתתתתתתתתתתיי לא הספקתי להכין לך מכתבב טיסהההה אבלללל טיסה נעימה ותהנניי כמה שאת יכולהה =] אוהבתתת!!!
../images/Emo42.gifעמיתתתתתתתתתתתתתתתתיי לא הספקתי להכין לך מכתבב טיסהההה אבלללל טיסה נעימה ותהנניי כמה שאת יכולהה =] אוהבתתת!!!
ש שם משתמש תפוס© New member 10/10/05 #35 ../images/Emo42.gifלא חייבים להיות צומי כל הזמן חוץ מזה יש לך שירשורי אוף אגב אם מנצלשים אז עושים את זה לשרשור שעוד איכשהו קשור לניצול
../images/Emo42.gifלא חייבים להיות צומי כל הזמן חוץ מזה יש לך שירשורי אוף אגב אם מנצלשים אז עושים את זה לשרשור שעוד איכשהו קשור לניצול
ל ליבי ומונטה New member 11/10/05 #38 למה הוא נותן לו לאכול המבורגר???? אידיוט, סוסים צמחוניים ואסור לתת להם בשר לא משנה כמה הם ישתוקקו אליו. הוא יהרוג את הסוס שלו במהרה
למה הוא נותן לו לאכול המבורגר???? אידיוט, סוסים צמחוניים ואסור לתת להם בשר לא משנה כמה הם ישתוקקו אליו. הוא יהרוג את הסוס שלו במהרה
O olivia 4 ever New member 11/10/05 #40 טוב ... זה ישמע קצת טיפשי אבל אני יודעת שסוסים חיות צמחוניות אבל למה אסור לתת להם בשר ?כאילו זה יפגע בהם או משהו ?
טוב ... זה ישמע קצת טיפשי אבל אני יודעת שסוסים חיות צמחוניות אבל למה אסור לתת להם בשר ?כאילו זה יפגע בהם או משהו ?