דיון

i love skat

New member
דיון../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo210.gif

סקס סמים וטל מוסרי..
שני דברים שלא קשורים לשלישי.. V טלנובלה דצים והראל סקעת..
יש קשר? אני עדיין לא בטוחה בקשר לזה. לפי דעתי הראל יודע לשחק, והוא הוכיח את אצמו ב'מי שמחלם' כשחקן טוב שיודע לעמוד על במה ולתת ערב ערב במשך כמה חודשים הופעה מרגשת ומדהימה, שתצליח לגרום לכולם לבכות. אני לא יוגעת אם טלנובלה זה דבר שיכול להתאים לו, כי זה תחום זול ולא עמוק במיוחד, ויכול לעשות רע לקריירה.. אבל מצד שני זה יכול להקפיץ את הקריירה שלו בכמה שלבים.. אני עדיין לא סגורה על זה. מה דעתכם? הידיעה- http://www.keshet-tv.com/Channels/Prog.aspx?ProgID=3564&GroupID=3604&ItemID=78599

אמרו ...

הוא הכי לא מתמסחר, לא יודעת. ל"מי שחלם" הוא בקושי הלך. ובסוף הלך בגלל שזה על רבין וימשוך נוער לבוא וללמוד .

תמונות צלם אומן-מקצוען של הראל...

אז ככה... לדעתי כבר כתבתי את מה שאני חושבת... בכל דבר צריך לראות את היתרון והחסרון... גם לי לא נראה שלהראל מתאימה טלנובלה נלוזה.... אבל יש סיכוי שעם הפקה שכזו, נזכה לתמונות איכותיות ביותר של הראל בתור דוגמן שזה אומר הרבה מעבר לתמונות ה=מ=ש=ע=מ=מ=ו=ת שאיזו מעריצה מסויימת מצלמת כל הזמן... לגבי טל מוסרי... ---> כל אחד צריך להתפרנס ממשהו... חחח ולגבי טל מוסרי ביחד עם סמים וסקס... , זו נראיית קצת כמו בדיחה עצובה... לגבי הדצים... שיצאו לי מכל החורים... וחייבים לנהל את משפט הגירושין שלהם מול כל העולם ואשתו... שוב ---> כל אחד צריך להתפרנס ממשהו... "מישהו מתגעגע לדץ? - תביאו מגבון לח"... חח

I N S T I N C T

New member
לפי מה שידוע..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

לפי מה שידוע לי הראל סירב להצעה זו, הציעו לו להשתתף השנה במחזמר "נרניה" ולהצעה זאת עוד אין תשובה..

למעלה