דיון

©GizmO©

New member
דיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה יותר עדיף
סוס או סוסה? נמקו את תשובתכם!

shaililo

New member
דווקא עכשיו השאלה הזאת לא מתאימה לי

כי עד עכשיו (היום) הרבה יותר אהבתי סוסים מאשר סוסות.. לא יודעת למה כי התחברתי אליהם יותר, אם אף סוסה לא הסתדרתי... עכשיו זה אחרת

©oliv©

New member
לפי דעתי....

אני מעדיפה סוסה!!!!! רק בגלל שהן הרבה יותר נוחות....לא רבות הרבה. ו..זהו.

לא יודעת למה אני מעדיפה זכר..

אבל מסוסה אפשר לקבל וולדות... אז לא כל כך משנה לי..

סוסה...

א) פמניזם שולט!! ב) וולדות ג) בניגוד לסטאליון סוסה לא מעוקרת לא נמצאת בתחום של "למתקדמים בלבד!"אלא מתנהגת כסוס רגיל...

סוס

לפי דעתי עדיף סוס כי 1. אפשר לסרס אותו וכך יהיה יותר קל לעבוד איתו מה שלא נכון לגבי סוסות בגלל בתקופות שהן רוצות @&*% הן עצבניות ואין מה לעשות. 2. לסוס בד"כ יש יותר כוח וסיבולת.

ponylove

New member
התשובה שלי../images/Emo70.gif

לדעתי זה ממש לא משנה סוס או סוסה כל עוד מסרסים את הזכר הכל תלוי באופי של הסוס.

התשובה שלי...../images/Emo85.gif

אני חושבת שזה נורא תלוי מאיפה הסוס והאופי שלו... כפי שאילת אמרה. אומנם סוסה יכולה להביא וולדות אבל סוס זכר לא מסורס יכול להביא הרבעות.

אני מעדיפה סוס כי....

אצלי הסוס הזכר מופיע כבעל עוצמה והשולט... שאני שומעת את המילה סוס אני ישר מדמיינת לעצמי כוח ועוצמה.. ויותר חוזק ושאיפות... בגלל זה בחרתי סוס ולא סוסה..

אני מעדיפה סוס כי....

אצלי הסוס הזכר מופיע כבעל עוצמה והשולט... שאני שומעת את המילה סוס אני ישר מדמיינת לעצמי כוח ועוצמה.. ויותר חוזק ושאיפות... בגלל זה בחרתי סוס ולא סוסה..

תשובה...

לדעתי זה ממש אבל ממש לא משנה סוס סוסה אותו הדבר, כל עוד האופי שלהם נחמד..... אבל כעיקרון זה לדעתי ממש לא משנה זה כמו שעם ייולד לך אח את לא תואהבי אותו כי רצית אחות לא אח.. (טוב דוגמא רעה...)(אל תקשיבי לי אני משועממת...) אני אוהבת את שניהם .. זה אותו הדבר!(לדעתי..) צ'או

taos

New member
תלוי

יש 3 סוגי סוסים. 1:נקבה 2:זכר מסורס שבהתנהגות הוא שווה לנקבה בגלל העובדה שהוא חסר ביצים וכבר אינו זכר מרביע וחמום מוח ו3: זכר עם ביצים חמום מוח מופרע לדעתי ניתן לקחת זכר מסורס ואז יש לכם זכר עם התנהגות רגועה כמו של סוסה אבל עדיין יהיה לו עוצמה של זכר. את האמת יש לי סוסה עם מנוע טורבו בתחת ואני דיי נהנה ממנה מבחינת עוצמה וכוח והאופי שלה פשוט מצויין אז בקיצור היא דיי מושלמת וגם יש לה וולדות מעולים אז בכלל זה מצויין

למעלה