דיון

vashla

New member
דיון../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

כשדיברתי עם חברה שלי על איפור,זה מה שהיא אמרה:" שמעת על איפור טבעי? איזה פיגור,פשוט אל תתאפרי". טוב,אני אוהבת איפור טבעי,אבל אז לא היה לי מה להגיד. אחרי הכל,יש משהו בדבריה. את דעתכן בבקשה. נ.ב. אני לא אהיה פה עד יום שבת בערב בערך,אני נוסעת לחרמון לשלג!!!!!!!

למה לא להתאפר?../images/Emo12.gif

היא פשוט לא הבינה אותך נכון,או שאת לא הסברת את עצמך טוב. הכוונה היא לא לאיפור עצמו שהוא טבעי,הכוונה היא לאפר את עצמך ככה שיראה טבעי וקליל..ואני לא חושבת שיש משהו בדבריה..איפור תמיד מוסיף ולא משנה באיזה סגנון את מאפרת את עצמך

תני לי להבין משהו..

שהיא אמרה "שמעת על איפור טבעי? איזה פיגור, פשוט אל תתאפרי". למה היא התכוונה? שתתאפרי טבעי קליל כזה ועדין או שלא תתאפרי בכלל??? כי יש משהו לא ברור במשפט הזה... זה נשמע כאילו מצד אחד היא סוגדת לאיפור טבעי ומצד שני לא סובלת איפור בכלל... ולמה היא אמרה את זה? באיזה הקשר? אשמח אם תסבירי את עצמך קצת יותר... כי זה לא ממש ברור...

vashla

New member
נדמה לי שגם אני לא הבנתי אותך.

פשוט התחלנו לדבר על איפור,ופתאום היא אמרה את המשפט הזה. אני חושבת שהיא התכוונה לזה שיותר פשוט לא להתאפר מאשר להתאפר טבעי ושלא יראו שהתאפרת. לפי דעתי היא לא צודקת.היא כנראה גם לא מבינה.

הדרומית

New member
אין לי הרבה מה להרחיב בנושא../images/Emo80.gif

אבל היא בכלל לא צודקת. איפור טיבעי זה דבר יפה. פשוט יפה.

ME1806

New member
אין כלום בדבריה לדעתי.

איפור גם אם הוא טבעי ונעשה בצורה טובה מוסיף למראה הפנים ולמראה הכללי בכלל. יש הבדל גדול בין פנים שמאופרות בצורה טבעית וכאלו שלא מאופרות כלל.

למעלה