דיון

דיון ../images/Emo58.gif

החלטתי לפתוח פה דיון בקשר לנושא שבפורומים האמריקאיים מאוד מתווכחים עליו. זה נושא קשה וכאוב, אז נא להיות רציניים בתשובות שלכם. זה בקשר לקו עלילה עתידי, בקרוב באמריקה: תרזה עשתה הסכם עם אליסטר, כדי שהוא יחזיר לה את ג'ן (הילדה שלה, שגוון אימצה), והיא יודעת שבתמורה הוא רוצה ממנה מין. באחד הימים באחוזה אליסטר דורש ממנה לשכב איתו, היא מסרבת והוא אונס אותה. גוון שומעת את אליסטר אונס את תרזה, והיא מתעלמת מזה, ואפילו מרחיקה את אית'ן ממוקד הרעש, כדי שהוא לא ישמע ולא יעזור לתרזה. עכשיו - מתחיל הויכוח. האם גוון היא לא אנושית והיתה צריכה לעזור לתרזה שנאנסה, או שלא היתה לה שום חובה לעזור לה כי תרזה הרי חתמה על הסכם עם אליסטר? האם אתם הייתים עומדים בשקט אם האויבת שלכם היתה בצרה כזו, או שהייתם מנסים לעזור? ויותר מזה - האם לאליסטר היתה זכות לאנוס את תרזה? האם הסכם של יחסי מיןןן תמורת משהו הוא כמו כל הסכם אחר ותרזה היתה חייבת לקיים אותו גם אם שינתה את דעתה, וזאת אומרת, להאנס? שוב - אלה נושאים מאוד קשים ורציניים. נא להתייחס לנושא בכבוד הראוי.

גוון פסיכוטית.

בנאדם נאנס לידה, מה זה משנה הסכם או לא הסכם?? אונס זה לא חלק מההסכם!! המין של ההסכם היה אמור להיות בהסכמה!! היא הייתה צריכה לעזור לה, ויותר מזה, היא הייתה צריכה להביא את איתן שיעזור לה.

soapsfan

New member
אני יחכה לראות את זה לפני

שאני יחווה על זה דעה.בכל מקרה,אם זה נכון,אז זה סתם הורס את הדמות של גוון,וחבל.

האמתהיא שגם לדעתי גוון היתה צריכה

לעזור לה. זה המעשה האנושי והנכון. הדילמה שיות רמטרידה אותי היא האונס עצמו. האם תרזה "אשמה" באונס כי היא ידעה מראש שהיא חותמת על הסכם מין על אליסטר ? האם לאליסטר למעשה היתה זכות לקיים איתה יחסי מין, כי זה היה ההסכם בניהם?

אז אני אשאל אותך משהו

לשם הבהרה - ההשוואה שאני אביא היא רק לשם דיון, זה לא אומר שזו הדעה שלי. אם שני אנשים עושים הסכם: אדם א' יעזור לאדם ב' במשהו ותמורת זה אדם ב' ישלם לא' 100 שקל. אדם א' כבר התחיל לעזור לאדם ב' להשיג את מה שהוא רוצה, ועכשיו הוא רוצה את תשלום ה100 שקל שלו מאדם ב'. אבל אדם ב' שינה את דעתו, והוא לא רוצה לתת את ה100 שקל. הם עשו הסכם נכון? אדם ב' הסכים לתת 100 שקל לאדם א' תמורת העזרה שלו. האם לדעתך אדם א' צריך פשוט לוותר על התשלום? הם עשו הסכם - אדם א' מקיים את הצד שלו, אז אדם ב' צריך גם לקיים את הצד שלו. לאדם א' יש זכות מלאה לדרוש את ה100 שקל מאדם ב' - ויש לו זכות מלאה לקחת 100 שקל מאדם א', גם אם לאדם ב' לא בדיוק בא שיקחו לו את הכסף. אז מה בדיוק שונה בין עזרה תמורת כסף, לבין עזרה תמורת מין? אליסטר מקיים את הצד שלו - תרזה צריכה לקיים את שלה. היא לא יכולה לשנות את דעתה אחרי שההסכם כבר נעשה - ואם היא לא רוצה לתת את התשלום מרצונה החופשי, אליסטר יאלץ לקחת את התשלום בכוח.

I n n u e n d o

New member
אוקי..../images/Emo58.gif

גוון היא בן אדם רע פשוט וכה ואני לא אומרת את זה בגלל שאני אוהבת את תרזה או משהו היא פשוט בן אדם רע. פעם אחת היא מנסה להרוס לאייבי את החיים[אייבי לא יודעת על זה אפילו] ואחר כך היא מתחנפת אליה כדי שתאהב אותה וכאלה. וגם העיניין של האונס,אליסטר יוצא מכל דבר נקי וזה כבר מתחיל לעצבן וגוון בהחלט הייתה צריכה אם לא לעזור אז להגיד לאית'ן לעזור לה ואם לא לאית'ן אז למישהו,משטרה אולי...

soapsfan

New member
מנסה להרוס לאייבי את החיים?

וכשתרזה רצתה לגלות לכולם שאית'ן הוא לא הבן של ג'וליאן רק בגלל שהיא רצתה להיות עם אית'ן,או כשהיא תקפה את אייבי ונעלה אותה בחדר זה היה בסדר? אין ספק שגם גוון עשתה טעויות,אבל הכל התחיל מתרזה.היא זו שהתחילה את כל מעגל הנקמה הזה.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif היא לקחה לגוון את איתן וזה אבל

עם כל הקטע שתרזה ביצ'ית ומעצבנת וזה...בקטע של האונס אני ממש ממש לא מסכימה עם גוון.... למרות זאת תרזה ידעה למה היא מכניסה את עצמה ולא הקשיבה להורים שלה וכולם...זה חלק מהטמטום שלה... אבל אולי היא התחרטה ואז לאליסטייר אין זכות לעשות את זה...

למעלה