דיון

Slow Cheetah

New member
דיון../images/Emo58.gif

טוב, זה מין דיון עם שאלות מנחות. ד"א, אני משלבת פה גם את השאלות של bobotheclown. והשאלות (חוץ מהראשונה), מופנות רק ל-11 פרקים. 1. אם יהיו יותר מ-11 פרקים, מה אתם חושבים שתהיה הסאגה השניה בעונה (לדוגמא, בעונה הראשונה, הסאגה הראשונה הייתה להציל את קלייר, והסאגה השניה הייתה לעצור את הפיצוץ)? 2. הירו יצליח להציל את אבא שלו? ואם כן, אז איך? 3. אדם השתנה, או שהוא עדיין רוצה לנקום בהירו, לדעתך? 4. האם התקיפה של אדם על אבא של הירו (זה לא מש"ש כי לא הראו את זה בשום-מקום) הייתה מכוונת כדי לפגוע בהירו או כדיי להמשיך בחיסול כל קבוצת המבוגרים? 5. נוח ימות בסוף? 6. ניקי תמות בסוף מהוירוס? 7. סיילר יצליח להחזיר לעצמו את הכוחות, אם כן, איך? 8. מאיה תצליח ללמוד להשתמש בכוח שלה? 9. נגלה שהכוח של מאיה יותר מפותח מאשר סתם שיטה להרוג אנשים? אם כן, למה? 10. פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? 11. מתי פיטר וניית'ן יפגשו? באיזה נסיבות? 12. לסיכום, מי אתם חושבים שיספיק למות במשך ה-3 פרקים הנותרים עד לסיום העונה/הסאגה? תהנו, וכמובן תחפרו כמה שיותר

Slow Cheetah

New member
שלי../images/Emo58.gif

אני חושבת שהסאגה השנייה בעונה תהיה לעצור את אדם, ובסופו של דבר גם סיילר יצטרף כדיי לעזור. אני חושבת שהירו כן יספיק להציל את אבא שלו, ע"י כך שהוא יעצור את הדבר ו'יהרוג' את אדם. כמובן שאדם יתרפא, אבל שיהיה
אני חושבת שאדם עדיין רוצה לנקום בהירו, אני גם מניחה שהרג אביו של הירו היה מכוון. אני מניחה שקלייר תציל את ניקי, ואיכשהו תחזור עם פיטר בזמן להציל את נוח. סיילר יצליח להחזיר את הכוחות שלו, אבל אני מעדיפה לחשוב שהוא ימות אחריי דקה תוך כדיי עצירת אדם או משהו
הכוח של מאיה לא נראה לי יהיה יותר מפותח מהרג אנשים. פיטר לא יצליח להחזיר את קייטלין, והיא תשאר שם למות
פיטר וניית'ן בטח יפגשו בפרק 11 או משהו כזה, אבל אין לי רעיון איך. אני חושבת שמי שימות יהיה (בלי שום קשר אם הוא יקום לתחייה אחריי זה
): אדם, פיטר, אל, קייטלין, אנג'לה, קלייר (קלייר תמיד מתה
), סיילר, האיטי ונוח. לא חפרתי מספיק, אבל לא נורא

MesoMorph

New member
תיאוריה מעניינת על סיילר

יהיה משעשע אם סיילר יצטרף להרוג את אדם וימות תוך כדי שהוא יצליח הוא יהיה בסוף היחיד שיכול לעצור אותו (כי לקח את הכוח של מאיה) ואז ברגעיו האחרונים הוא יגיד: "אני גיבור..."

../images/Emo221.gifזה לא יהיה משעשע. זה יהיה מעצבן

שסיילר יצטרף כדי לנצח את הרשע.. אהאהאה.. לא.

AgeGen

New member
זה יהיה כמו...

אקס-מן וה- brotherhood נגד אפוקליפס.... למרות שסיילאר הוא הרבה יותר כמו אפוקליפס או מיסטר סיניסטר

../images/Emo221.gifלא, אני רומזת

שלא הבנתי שומדבר ממה שאמרת. [נו, לא ראיתי אקס מן]

Slow Cheetah

New member
זה דיון טוב, תענו../images/Emo3.gif

טוב, זה משלב כמה שאלות ששאלו, וזה יותר ארוך, אז תענו עליו
טוב, אני סתם מקפיצה

gwini1

New member
ההשערות שלי (חלקן מש"שים)

לדעתי הסאגה הראשונה תסתיים בכך שיעצרו את הוירוס ו"יהרגו" את אדם. בסאגה השנייה נכיר רשע חדש לדעתי ואז הגיבורים שלנו ינסו לעצור אותו... אדם הרג את קאיטו גם כדי לנקום בהירו וגם כדי להמשיך ולחסל קבוצת המבוגרים. הוא גם ינסה להשיג את הוירוס ע"מ לשלוט בעולם מאחר והוא מחזיק בידיו (בגופו) את התרופה. לדעתי הוא לא יודע על פיטר וקלייר וחושב שהוא היחיד בעל כח זה. הירו יחזור בזמן ויצליח להציל את אביו, הוא יתפוס את אדם ויחזירו לידי החברה. החברה תבין שאין מוצא אחר ותקבור אותו חי בבטון. מוהינדר (או בוב) יירה בנח...אך הוא לא ימות כי בשלב זה קלייר כבר מודעת לכח הריפוי של דמה על אחרים ולכן היא תציל את אביה ע"י שתזריק/תטפטף לו מדמה. ניקי תמות בסוף! אך לא מהוירוס... לדעתי הסאגה הראשונה תסתיים גם בכך שסיילר מצליח להחזיר אליו את כוחותיו (אין לי מושג איך) ,הורג את אלחנדרו ולוקח לו את הכח כך שמאיה תהיה תלויה בו. פיטר ימנע את העתיד מלהתקיים בכך שיעצור את הוירוס וכך קייטלין תחזור להווה. פיטר וניית'ן יפגשו באודסה טקסס כאשר פיטר יגיע עם אדם "לעצור" את הוירוס ואילו ניית'ן יגיע עם מאט והירו כדי לעצור את פיטר ואדם. לסיכום לפי ההשערות שלי: ניקי תמות, אלחנדרו ימות, ואילו נח ימות אך יחזור לתחייה בזכות דמה של קלייר.

Slow Cheetah

New member
רק דבר אחד../images/Emo58.gif

הוא כן יודע על פיטר. הוא ידע על הספיגת כוחות שלו, ואמר לפיטר לרפא את המוח שלו.

LeAnnDylan

Well-known member
דני את מנסה לכבוש את מקומו של מוהינדר../images/Emo58.gif

1. אם יהיו יותר מ-11 פרקים, מה אתם חושבים שתהיה הסאגה השניה בעונה? לא איכפת לי רק שיהיה הרבה ניקי 2. הירו יצליח להציל את אבא שלו? ואם כן, אז איך? מקווה מאוד שלא >< כמה שפחות יפנים בסדרה יותר טוב, אני עדין מחכה שאנדו ימות כפי שנראה בעתיד. 3. אדם השתנה, או שהוא עדיין רוצה לנקום בהירו, לדעתך? למי איכפת שימות גם הוא 4. האם התקיפה של אדם על אבא של הירו הייתה מכוונת כדי לפגוע בהירו או כדיי להמשיך בחיסול כל קבוצת המבוגרים? לפגוע בהירו 5. נוח ימות בסוף? אמן 6. ניקי תמות בסוף מהוירוס? חס וחסה 7. סיילר יצליח להחזיר לעצמו את הכוחות, אם כן, איך? לא 8. מאיה תצליח ללמוד להשתמש בכוח שלה? לא, היא תמות לפני, הדמות שלה לא חביבה על הצופים והמפיקים יהרגו אותה 9. נגלה שהכוח של מאיה יותר מפותח מאשר סתם שיטה להרוג אנשים? אם כן, למה? לא, היא תמות לפני שהסיפור שלה יתפתח 10. פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? אמן 11. מתי פיטר וניית'ן יפגשו? באיזה נסיבות? ב-20 באפריל לכוס קפה ועוגה לרגל האירוסין של פיטר וקייטלין 12. לסיכום, מי אתם חושבים שיספיק למות במשך ה-3 פרקים הנותרים עד לסיום העונה/הסאגה? מאיה ובע"ה בוב ונח הודגש באמצעות מדגישומטיק

HOT SPOT 2008

New member
עונה../images/Emo58.gif

1. אם יהיו יותר מ-11 פרקים, מה אתם חושבים שתהיה הסאגה השניה בעונה (לדוגמא, בעונה הראשונה, הסאגה הראשונה הייתה להציל את קלייר, והסאגה השניה הייתה לעצור את הפיצוץ)? אני כמ עט בטוח שיהיו לפחות איזה 23-24 פרקים, אני חושב פשוט אחרי פרק 11 הם יוצאים לחופשה, כמו שנה שעברה ואז שבים אחרי פגרה של חודשיים לצילומים מחודשים, אני חושב שעושים את זה בהרבה סדרות, רק בגלל שהשנה יש את שבית התסריטאים אז כולם בטוחים שזה משפיע כל כל סדרה באופן דרסטי וקיצוני. 2. הירו יצליח להציל את אבא שלו? ואם כן, אז איך? אני לא חושב שהוא יצליח להציל אותו. 3. אדם השתנה, או שהוא עדיין רוצה לנקום בהירו, לדעתך? אדם לא השתנה, כי מה הטעם להראות איזה 7 פרקים מייסרים של הירו ביפן אם בסוף כל זה לא שינה בכלל? אני חושב שאדם הפך להרבה יותר רשע בין מאות השנים. 4. האם התקיפה של אדם על אבא של הירו (זה לא מש"ש כי לא הראו את זה בשום-מקום) הייתה מכוונת כדי לפגוע בהירו או כדיי להמשיך בחיסול כל קבוצת המבוגרים? אני חושב שגם וגם. אדם רצה לנקום בזקנים וגם רצה לנקום בהירו, שתי ציפורים במכה אחת. אולי הוא חושב שזה ישפיע על הירו לשוב בזמן ואז אדם יצליח לפגוע בהירו בצורה כל שהיא ואז אף אחד לא יוכל לשנות את הזמן חוץ מפיטר, שהפך לכלבלב של אדם. 5. נוח ימות בסוף? אני מניח שכן, כי אחרי שסאגת הציורים תסתיים לא ממש יהיה מה לעשות איתו. 6. ניקי תמות בסוף מהוירוס? כן, כי עכשיו אין בכלל מה לעשות איתה, היא גם לא הייתה הדמות הכי אהובה עלי ואני חושב שדי עדיף שהיא תלך הביתה. 7. סיילר יצליח להחזיר לעצמו את הכוחות, אם כן, איך? ברור שהוא יצליח. אני חושב שסיילר יפגוש את אדם ואדם ירפא את סיילר ואז הוא יוכל להשיב את הכוחות שלו. אני די מקווה לראות קרב רעים בין סיילר ואדם. 8. מאיה תצליח ללמוד להשתמש בכוח שלה? אני די מקווה שהיא תמות. 9. נגלה שהכוח של מאיה יותר מפותח מאשר סתם שיטה להרוג אנשים? אם כן, למה? אני לא חושב, אבל אולי. 10. פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? אני מקווה שכן, כי אם לא זה יהיה ממש עצוב בשבילה. אבל אני חושב שבקרוב מאוד נשכח כולנו מקייטלין. 11. מתי פיטר וניית'ן יפגשו? באיזה נסיבות? אני כמעט בטוח שכבר בפרק הבא, כלומר הערב, הם יפגשו. 12. לסיכום, מי אתם חושבים שיספיק למות במשך ה-3 פרקים הנותרים עד לסיום העונה/הסאגה? אני בטוח שנוח ימות בסוף הפרק האחרון בסאגה/עונה הזו. אלחנדו או איך שקוראים לו ונראה את אבא של הירו מת שוב פעם. ואני מקווה שגם מאיה או ווסט.

kuyi11

New member
וואלה ../images/Emo58.gif

1. אם יהיו יותר מ-11 פרקים, מה אתם חושבים שתהיה הסאגה השניה בעונה? יש כמה סאגות אפשריות, מה הראשונה בכלל? אז יש להפיל את החברה, לעצור את סיילר, לעצור את מאיה(?), לעצור את הוירוס, לעצור את אדם ואבא של מאט ש100 אחוז יחזור לחיים. 2. הירו יצליח להציל את אבא שלו? ואם כן, אז איך? לא. הוא בכלל לא ינסה להציל אותו. 3. אדם השתנה, או שהוא עדיין רוצה לנקום בהירו, לדעתך? אדם השתנה. אני בכלל לא בראש שהוא רע, ואפילו לא נראה לי שהוא זה שהורג את המבוגרים. נראה לי שהוא שכח מהירו בכלל. 4. האם התקיפה של אדם על אבא של הירו הייתה מכוונת כדי לפגוע בהירו או כדיי להמשיך בחיסול כל קבוצת המבוגרים? כמו שאמרתי לא נראה לי שאדם זה שהורג אותם. 5. נוח ימות בסוף? בעזרת השם וטים. אבל לא נראה לי. אני חושב שאולי יהרגו אותו אבל אז הוא יחזור לחיים. 6. ניקי תמות בסוף מהוירוס? חס וחלילה. לא היא לא תמות קלייר תציל אותה, אבל ההאיטי ימות. 7. סיילר יצליח להחזיר לעצמו את הכוחות, אם כן, איך? הכוחות פשוט יחזרו אליו לאט לאט, והוא ירצה להרוג את מאיה, אבל יתאהב בה, אז יהרוג את אלחנדרו ויהפוך את מאיה לפודל שלו. מנסתם הוא לא יגיד למאיה שהוא זה שהרג את אלחנדרו, אלא בחור בשם נוח בנט...
8. מאיה תצליח ללמוד להשתמש בכוח שלה? כן. 9. נגלה שהכוח של מאיה יותר מפותח מאשר סתם שיטה להרוג אנשים? אם כן, למה? קודם כל היא תשלוט בכוח, היא תוכל להחליט את מי להרוג, והיא תקבל את הכוח של אלחנדרו בשלב מסויים. 10. פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? כן הוא חייב בשביל לקבל את הכוח שלה ולחזק אותו, אבל היא תחזור עם הוירוס עליה ותדביק את פיטר, אז הוא ימות ואז יחיה שוב. 11. מתי פיטר וניית'ן יפגשו? באיזה נסיבות? הם יפגשו בשמיים ביחד עם ווסט, ואז יפוצצו אותו כי "הוא נגע בבת שלי!" 12. לסיכום, מי אתם חושבים שיספיק למות במשך ה-3 פרקים הנותרים עד לסיום העונה/הסאגה? נוח ימות, קייטלין תמות, אל תמות כי סיילר יקח את הכוח שלה, אלחנדרו ימות, קלייר תמות כמה פעמים ואולי גם אדם.

nk29

New member
../images/Emo58.gif תשובות להכל+תסריט חלקי (הכל בצחוק)..

1. אם יהיו יותר מ-11 פרקים, מה אתם חושבים שתהיה הסאגה השניה בעונה (לדוגמא, בעונה הראשונה, הסאגה הראשונה הייתה להציל את קלייר, והסאגה השניה הייתה לעצור את הפיצוץ)? ת'אמת? קודם נראה מה קורה בפרק 9...לדעתי ניקי לא תמות- יש לי תאוריה לזה לעוד מעט... ומה קורה בסאגה השניה? אז ככה: קלייר מגלה שנייתן יענו אבא היקר הוא האבא הביולוגי של ווסט, אמא של קלייר- הביולוגית שולחת עליו להבות אש ושורפת את ווסט באש הגיהנום, וקלייר יוצאת גיבורה ועושה את הטריק שעשתה בתחילת העונה הראשונה. במקביל- מאט ומוהינדר יוצאים מהארון ופוצחים בזוגיות נהדרת- ומתחתנים בווגאס, כשהמחתן שלהם הוא...(תופים...): מייקה! בינתיים ניקי מתאוששת מהכמעט מוות שלה והיא המארגנת חתונה שלהם, מולי היא השושבינה וג'סיקה חוזרת וגונבת את הצ'קים, ובורחת לפני שמוהינדר אומר "איי דו". כדי לסיים את הטקס מאט בחליפה צמודה וורודה משכנע את מולי למצוא את ג'סיקה אבל ג'סיקה תופסת את מולי- ומעיפה אותה. לאן? לכל הרוחות הצרחנית הקטנה הזאת! מעצבנת... במקביל בוב הולך לאופטיקאי ושם עדשות מגע, אבל נוגע בעין בטעות והופך לפסל זהב אל- נרשמת ביחד עם פיטר לקורס שחיה פיטר משכנע אותה לנשק אותו ורגע לפני שהיא מנשקת אותו- עובר לגג הזה שקאיטו נהרג ממנו. אל הפעילה את הכוח שלה כבר ואני לא צריך לתאר לכם את צורת הגופה המפוחמת שמצאו אחר כך.... הירו ואנדו- נרשמים ביחד עם מאיה ואלחנדרו לאולפן קליטה ועד סוף העונה הם לומדים את ה: a b c סיילר ימות- אני לא סובל את השחקן. נ.ק.ו.ד.ה (כמו ג. יפית..חחח) זה בערך מה שקורה בסאגה השניה... 2. הירו יצליח להציל את אבא שלו? ואם כן, אז איך? לאאאאאאאאא לא שווה- אולי כן ואז אבא שלו יגיד לו "למה הערת אותי היה לי חלום כזה יפה?!" אז הירו יהרוג אותו שוב 3. אדם השתנה, או שהוא עדיין רוצה לנקום בהירו, לדעתך? איזה השתנה? 400 שנה ועדיין יש לו חצ'קונים!!!! לטוראי המסכן הזה.. אם כבר לנקום במישהו אז זה ברופא עור שלו או בווסט שנוגע במישהי עם יכולות כמו שלו (ובנימה אישית: ווסט-תתאבד זה טוב! לכולם!!!!!!) 4. האם התקיפה של אדם על אבא של הירו (זה לא מש"ש כי לא הראו את זה בשום-מקום) הייתה מכוונת כדי לפגוע בהירו או כדיי להמשיך בחיסול כל קבוצת המבוגרים? לייק הלוווווו!!!!!!!!!ברור שכן כן!! התקיפה היתה בגלל שקאיטו- גם כי יש לו שם מעצבן, וגם כי היה לו רומן עם אנג'ליקה פטרלי לבית רומנוב, אבל מי אני שישפוט שטויות של זקנים סנילים שאוכלים תה עם בסקוויטים 5. נוח ימות בסוף? שאלה מטופשת! כמו כל אחד- בסוף גם הוא יתפגר, וייקבר בבית העלמין ירקון, ויעשו יום זיכרון לזכרו, יום שידורים לזכרו, סטיקרים לזכרו, ודגמי לגו לזכרו. 6. ניקי תמות בסוף מהוירוס? לצערי לא. לא מהוירוס. יהיה לה מקרה קלאסי של.. פיצוץ אישיות. ג'סיקה וג'ינה הם רק ההתחלה...חכו לסוף הסאגה הרביעית!!!!!! 7. סיילר יצליח להחזיר לעצמו את הכוחות, אם כן, איך? לאט אבל בטוח הוא יחזור לעצמו, וברגע הכי לא צפוי- תדרוס אותו משאית (חחחחחחחח) 8. מאיה תצליח ללמוד להשתמש בכוח שלה? לא. אלחנדרו יהיה חולה בשפעת קלה ולא יבוא לעבודה- ומאיה תבוא אליו הביתה תוך שהיא הורגת את כל ניו יורק והיא צורחת בקולי קולות "אלללחננננדררררררררררוווווווו פוווווווווררררררררר פבורררררררררר" 9. נגלה שהכוח של מאיה יותר מפותח מאשר סתם שיטה להרוג אנשים? אם כן, למה? לא. היא סדיסטית בשעות הפנאי ומעצבנת סתם בשעות הצפיה. 10. פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? אני לא בטוח שאני רוצה שהיא תחזור יש לה מבטא מעצבן- אבל היי! אולי זה הכוח שלה ואולי בעצם שתשאר בעתיד תקועה באיזה מימד לא ברור... הכי טוב לכולם שתבכה על ריקי ועל פיטה שלה... 11. מתי פיטר וניית'ן יפגשו? באיזה נסיבות? בבית העלמין. בלוויה של אנג'לה קרפטואליה פטרלי בתחילת שנת 2008 ואז נייתן יירק על הקבר ויגיד "איזה כלבה, סיכסכה ביני לבין זאתי הנכה לשעבר, ואפילו לא אמרה לנו מה היה הקטע שלה עם היפני הזה" ואז פיטר יגיד "כן, היא אף פעם לאאמרה לי למה יש לי פה עקום כאילו הרביצו ליעם מעדר בפה כשהייתי קטן" 12. לסיכום, מי אתם חושבים שיספיק למות במשך ה-3 פרקים הנותרים עד לסיום העונה/הסאגה? ווסט, מולי, בוב, אל, קאיטו (שוב), נוח בנט, ניקי/ג'סיקה/ג'ינה/מימי/אנט (חלק מהשמות טרם פורסמו), סיילר, כל ניו יורק (אל תודו לי- תודו למאיה), קייטלין(? הלוואי...) , אנג'לה קרפטואליה פטרלי

MacyMan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!

חחחחחחחחחח.... קרעת אותי מצחוק! "אלחנדרו יהיה חולה בשפעת קלה ולא יבוא לעבודה- ומאיה תבוא אליו הביתה תוך שהיא הורגת את כל ניו יורק והיא צורחת בקולי קולות "אלללחננננדררררררררררוווווווו פוווווווווררררררררר פבורררררררררר" "
"פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? אני לא בטוח שאני רוצה שהיא תחזור יש לה מבטא מעצבן- אבל היי! אולי זה הכוח שלה" "נייתן יירק על הקבר ויגיד "איזה כלבה, סיכסכה ביני לבין זאתי הנכה לשעבר, ואפילו לא אמרה לנו מה היה הקטע שלה עם היפני הזה" "

טרילילי../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

1. אם יהיו יותר מ-11 פרקים, מה אתם חושבים שתהיה הסאגה השניה בעונה (לדוגמא, בעונה הראשונה, הסאגה הראשונה הייתה להציל את קלייר, והסאגה השניה הייתה לעצור את הפיצוץ)? לעצור את אדם מונרו?
2. הירו יצליח להציל את אבא שלו? ואם כן, אז איך? לא רלוונטי
3. אדם השתנה, או שהוא עדיין רוצה לנקום בהירו, לדעתך? יש בו רצון לנקום 4. האם התקיפה של אדם על אבא של הירו (זה לא מש"ש כי לא הראו את זה בשום-מקום) הייתה מכוונת כדי לפגוע בהירו או כדיי להמשיך בחיסול כל קבוצת המבוגרים? לפי דבריה של פטרלי, זה כדי לנקום בהם, אבל אני מאמין שהוא בחר באבא של הירו כאחד הראשונים כי הוא עדין שונא את הירו 5. נוח ימות בסוף? . 6. ניקי תמות בסוף מהוירוס? לא. 7. סיילר יצליח להחזיר לעצמו את הכוחות, אם כן, איך? יאכל לאנים את המוחות, כמובן. 8. מאיה תצליח ללמוד להשתמש בכוח שלה? הלוואי שתמות "אלחדרוווווווווווווווווו
" 9. נגלה שהכוח של מאיה יותר מפותח מאשר סתם שיטה להרוג אנשים? אם כן, למה? שוב, עדיף שהיא תמות. 10. פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? מקסימום הוא יעזר בהירו איכשהו 11. מתי פיטר וניית'ן יפגשו? באיזה נסיבות? לא יודע
12. לסיכום, מי אתם חושבים שיספיק למות במשך ה-3 פרקים הנותרים עד לסיום העונה/הסאגה? אני גרוע בניחושים :( אבל בא לי שהאחים מאיה ומשמו ימותו ומוהינדר..

CarmitF

New member
עונה../images/Emo58.gif

1. אם יהיו יותר מ-11 פרקים, מה אתם חושבים שתהיה הסאגה השניה בעונה (לדוגמא, בעונה הראשונה, הסאגה הראשונה הייתה להציל את קלייר, והסאגה השניה הייתה לעצור את הפיצוץ)? לעצור את אדם 2. הירו יצליח להציל את אבא שלו? ואם כן, אז איך? לא 3. אדם השתנה, או שהוא עדיין רוצה לנקום בהירו, לדעתך? עדיין רוצה לנקום 4. האם התקיפה של אדם על אבא של הירו (זה לא מש"ש כי לא הראו את זה בשום-מקום) הייתה מכוונת כדי לפגוע בהירו או כדיי להמשיך בחיסול כל קבוצת המבוגרים? גם וגם.. 5. נוח ימות בסוף? כבר ראינו שלא
6. ניקי תמות בסוף מהוירוס? לא 7. סיילר יצליח להחזיר לעצמו את הכוחות, אם כן, איך? לא יודעת.. 8. מאיה תצליח ללמוד להשתמש בכוח שלה? אני לא אוהבת אותה. מצידי שתמות 9. נגלה שהכוח של מאיה יותר מפותח מאשר סתם שיטה להרוג אנשים? אם כן, למה? שתלהרוג איכשהו את עצמה ואת אח שלה.. 10. פיטר יצליח להחזיר את קייטלין מהעתיד? לא נראה לי.. 11. מתי פיטר וניית'ן יפגשו? באיזה נסיבות? נראה לי שפיטר יחפש את ניית'ן 12. לסיכום, מי אתם חושבים שיספיק למות במשך ה-3 פרקים הנותרים עד לסיום העונה/הסאגה? בוב. ואם אפשר אז גם מאיה ואלחנדרו..

למעלה