דיון!

דיון!../images/Emo54.gif

נכון שכבר היו כאן אלף דיונים על "את מי היינו מלהקים לסרט על הרומח", ונכון שכולם היו תמיד לא-מקוריים והציעו את ג'ון ריס-דייוויס לתפקיד חלמיש ואת איאן מק'קלן לתפקיד פיזבן... אבל עכשיו יש טוויסט! דמיינו שעושים סרט ישראלי על הרומח. את מי הייתם מלהקים?

כמה רעיונות.../images/Emo54.gif

אין לי הרבה... זה קשה, אבל מצאתי כמה: טיקה: רותם אבוהב (כי היא מצחיקה). לאורנה: יעל בר-זוהר (כי היא בלונדינית). טאקיזיס: שרון מלכי-שמש (כי היא רעה!). גדיל: עידן אלתרמן / עופר שכטר (כי הם מצחיקים. ונמוכים). חלמיש: אלברט אילוז (לא יודעת, סתם נראה לי מתאים).

לדעתי לא יהייה נכון

לבחור שחקנים על פי צבע השער. יעל בר זוהר, למשל, עם כל הכבוד, לא מכילה אפילו קורץ מאישיותה של לאורנה, ולעולם לא תוכל ללמוד לשחק אותה. מעבר לכך, גם הפנים שלה לא יתאימו. הפנים של האדם בכל זאת משקפות אישיות במידה מסויימת, וחסך נורא של אישיות בשחקן הופך את פניו לבלתי אפשריות עבור הדמות. לאורנה לא יכולה להשתקף בפנים גסות ולא אינטיליגנטיות עד כדיי כך. כך גם לגביי האחרים. טיקה אמנם אמורה להראות קצת לא צנועה, אבל לא עד כדיי כך שרותם אבואב תוכל ללבוש את פניה. האמת היא שאני לא מצליחה לחשוב על אף שחקן ישראלי שבאמת יודע לשחק... עצוב.

../images/Emo54.gif

בתכל'ס אני מסכימה איתך, השחקנים שבחרתי לא באמת מתאימים. אולי הלוק שלהם קצת מתאים, אבל אין הרבה מעבר לזה. זה היה בעיקר בצחוק. ועכשיו יותר בפירוט: לגבי יעל בר-זוהר, אני חושבת שהיא בלונדינית מטומטמת, וזו בערך גם דעתי על לאורנה. זו הסיבה שבחרתי אותה. לא ממש הבנתי את ההערה לגבי רותם אבוהב - מה קשור "לא צנועה"? ויש (מעט) שחקנים ישראלים שיודעים לשחק, אבל לרוב הם מופיעים בתיאטרון ולא בטלויזיה ולכן זוכים לפחות חשיפה.

TinkerBellll

New member
אני הייתי מלהקת את יעל שרוני לתפקיד טקיזיס

בכל התפקידים שלה (חוץ מב"מסודרים") היא משחקת את הכלבה (ריקי ב"משחק החים", שרון סילבר ב"שיר שלנו וכו')...

בטטהמן

New member
ובתפקיד לורד אריאקס: הנבל האולטימטיבי

זאב רווח !קרש! אולי נלהק את חנה מרון ("פתוווווואאאחחחחחח") בתור קיטיארה? לפי כמות הגברים שקיט מזיינת בסדרה, דלת ביתה תמיד פתוחה לזרים...

RoCKeR121

New member
מה קרה? אני חייב לצחוק מבדיחה

גרועה ולא מתוחכמת בעליל? סה"כ הבעתי את דעתי

למעלה