דיון.

דיון.../images/Emo54.gif

איזה מאורע בסדרה אתם מכחישים? עם איזה מאורע אתם פשוט לא יכולים להתמודד? מוות של דמות כלשהי? סיפור אהבה שנראה לכם מצוץ מהאצבע? ספרו לנו.

1984alive

New member
טוב

מכחיש: הלידה של סילבנושי,הוא היה צריך למות הרבה לפני מלחמת הנשמות. אליסטן כמה שפחות ככה עדיף. כל דבר שגין רייב כתבה או חשבה לכתוב. גילוי של אבק שריפה בטרלוגיה של "עליית סולמאניה". שישיית המפגשים!!! סרט מצוייר לרומח הדרקון-אני עדיין מדחיק אבל זה מה יש(אני בעד למכור ליפנים את הזכויות,אם סרט מצוייר שיהיה בידי מי שיודע מה הוא עושה). מוות של דמות: אני מתגעגע ללאוראנה ולתאניס ולגדיל..... הכי מגניב: "הדחליל" בגלות האלפים כרך ב-הדבר הכי טוב שיצא ממשפחת המלוכה הקוולינסטית מאז תניס חצי אלף. סיפור אהבה מצוץ: ראה ערך גין רייב-כל הסיפור בין דאמנון לבין האלפית הקגנוסטית בעצם כל נסיון עלוב להכניס קצת רגש ב-2 סדרות שהיא כתבה על העידן החמישי.

../images/Emo82.gif הוא לא עצוב! ../images/Emo58.gifמלחמת הנשמות

הוא מרגש
ממש הרים לי את המצב רוח אחרי שפלד ותניס וגדיל מתו... (או שחשבנו שגדיל מת) הוא גם ממש לא הגיוני, בהתחשב בזה שגדיל בכלל לא מת בסוף.......

Guybrush Marley

New member
אבל הוא כן ../images/Emo58.gifמלחמת הנשמות&דשל"ק../images/Emo118.gif

גדיל כן מת, פשוט פיזבן נתן לו אישור לחזור להלוויה של קרמון.. וגם זה בכלל לא הגיוני, כי להחזיר מת לחיים צריך להיות ממש ממש מוגבל, וצריך לאפשר את זה רק במקרה קיצוני. אבל אני לא אל. לפחות לא בקרין.

itamar36

New member
הוא לא הוחזר לחיים ../images/Emo58.gif מלחמת הנשמות

הוא לא מת בכלל. הוא עבר באמצעות המכשיר שמעביר בזמן (באישורו של פיזבן) , רגע אחד לפני שכאוס דרך עליו. העניין הוא שהמעבר בזמן גרם לשינוי בעתיד, ולכן הוא היה צריך לחזור לאותו שלב בזמן כדי שהשינוי שהתבצע במעברו בזמן, לא יתבצע באמת.

../images/Emo82.gif גם זה לא הגיוני במיוחד...

אבל כבר התרגלנו לכמות האי דיוקים בסדרה.

Guybrush Marley

New member
הסוף של דשל"ק.../images/Emo58.gif../images/Emo118.gif

לדשל"ק ומלחמת הנשמות. אם טקיזיס גנבה את העולם ברגע שגדיל השמיד את הכאוס, כמו שאומרים במלחמת הנשמות, אז איך פיזבן ורייסטלין מדברים עם פלין..? ואם הם באמת מדברים איתו, אז איך הם לא הצליחו למצוא את העולם עד 30 שנה אחרי זה? אבל, כמו שפיזבן אומר בהקדמה של "דור ההמשך", הסתירות בספרים רומח הדרקון הם בגלל שהסיפורים הם אגדות של אנסלון.

../images/Emo82.gif דור ההמשך וליל חורף

המוות של סער!! לא היה ולא נברא! הוא חי וקיים בדיוק כמו פיזבן.
לדור ההמשך.... אגב קניתי את דור ההמשך באנגלית כי התייאשתי מזה שאי פעם יתרגמו אותו, ואחרי חודשיים הוא יצא בעברית. כמה כואב.... הסיפור עם האבן האפורה, עם פאלין וסער וטאנין... הוא היה כל כך ביזארי, ממש לא הסגנון הרגיל של הרומח.... לא היה לי מושג איל לבלוע את האיש שהצורה שלו משתנה.... וגם בסיפור על פלד, הצורה שבה הוא פתאום צועק "אבא!" וזורק את עצמו על המצבה של סער, והכישוף שפלאדין הטיל נשבר... זה לא היה מוצלח במיוחד...

Titush Black

New member
רגע לספר עם הסיפורים האלה

קוראים דור ההמשך? והוא יצא בעברית? [אני חייבת להשלים חסכים כאלה, כשקראתי את דשל"ק לא הכי הבנתי את כל זה]

../images/Emo82.gif יצא בעברית ממש לא מזמן

הוא נכתב הרבה אחרי דל"ק, כך שכולנו לא בדיוק הבנו הכל....

Guybrush Marley

New member
הוא נכתב לפני דשל"ק../images/Emo118.gif

בעברית משום-מה החליטו להוציא אותו אחרי.

../images/Emo82.gif באמת?

חדש לי... הייתי בטוחה שכמו האגדות או כבשן הנשמה או אחים לנשק זה נכתב אחרי... נו טוב.

Guybrush Marley

New member
יצא לפני חודשיים.../images/Emo118.gif

ואני גם צריך לקרוא אותו... קראתי את ההקדמה שלו בצומת ספרים (מאוד נחמדה, כתובה בידי פיזבן), אבל עדיין לא קניתי.. כי יש לי את 'דאלאמר האפל' ואת 'אגדת הומה' בבית ולא התחלתי לקרוא אותם.

Titush Black

New member
נשמע טוב...

עכשיו צריך כסף לממן את הדברים האלה... ספר בימינו עולה הרבה... אולי יש בספרייה XD תודה לכל מי שענה לי :)

itamar36

New member
הצעה

אם אתם קונים ספרים, תזמינו מהחנות (הוצאה לאור) אופוס. זה גם עשרים אחוז הנחה גם משלוח חינם בקנייה מעל 150 וכמובן זה משלוח - זה מגיע אליכם עד לדואר הקרוב

למעלה