דיון

Lopezit

New member
אממ.. במועדון

"דו שיח" בין LL לג'ן המילים של השיר- כל מה שהולך שם באמת קורה בקליפ אני מבינה את עצמי

שלי...

בחוץ כזה חורף... בתוך המועדון חשוך אבל ציבעוני מהאורות וזה.... ג'ניפר בלבוש פקאצתי מתמיד, עגיל בטבור, ריקודים זונתיים.... משהו מפוצץ... הרבה הרבה ריקודים, חירמונים, אלכוהול.... בהתחלה ג'ניפר נכנסת למועדון עם מעיל פרווה ומורידה אותו וכולם מתחילים לרקוד ואז הם נכנסים לתוך החדר הזה של החירמונים שיש בכל מועדון....

חדש123

New member
אה...

אני די בטח שזה יהיה במועדון! כזה כאילו הם מכירים דרך השיר! הכי חשוב לי זה שהיא תראה פצצה ,שיראו אותה הרבה ושהיא תרקוד.

אין מצב שזה יהיה זנותי כל כך...

הרי מיסטר עכבר מעבדות (מארק כמובן) לא יתן לאישתו לחשוף יותר מידי מגופה המדהים - והיא כמובן מקשיבה לו!

QueIronia

New member
ליעד צודקת... לולא מארק, ג'ניפר

הייתה לובשת שם בערך כלום כנראה (ע"ע ביונסה בבייבי בוי...).

Lopezit

New member
אני בטוחה שהיא לא שואלת אותו

מה ללבוש אני מאוד מקווה גם עד כאן!! כמה בנאדם יכול להתערב בקרירה של הבן זוג שלו בלאט

QueIronia

New member
בגללו היא חתכה סצינה

של נשיקה בפרסומת. למה שהיא לא תתלבש כמו נזירה בקליפ בגללו?

Lopezit

New member
ממתי התחלת להאמין לכל שטות

שמספרים??? גם אם זה נכון סתם פוץ קנאי אבל שיפסיק להתערב לה בכל דברררררררררר הבנאדם הזה עולה לי על העצבים

לצערנו הרב ליאת זה מאוד נכון...

תשימי לב איך ג'ניפר הייתה פעם(הייתה מתלבשת חשוף, מבליטה יותר את נכסיה) ושימי לב איך היא מאז שהיא נמצאת עם מארק....בין אם הצהובונים אומרים את זה ובין אם זה השארה, זאת האמת, מארק כמעט שולט על החיים שלה , הוא נהיה הצלם שלה, הוא נסחב איתה לכל חור , במקום להתמקד בעבודה שלה היא מבלה יותר בסיבוב הופעות המטופש שלו...רק תשימי לב כמה הדברים השתנו ובנוסף עוד משהו שאת צריכה לשים לב אליו זה שלאף אחד מהאקסים של ג'ן לא הייתה השפעה כזאת עצומה עליה, היא הייתה מאוד עצמאית ותמיד ידעה מה היא רוצה וכמובן שהיא קבעה את ההחלטות! נקווה שהיא תיקח את עצמה בידיים , למה היא רק מתרסקת מיום ליום, כל הפרוייקטים שהיא עובדת עליהם לצערי הרב שווים לתחת, וזאת עובדה קימת, ג'ניפר חייבת להתרכז כרגע בעצמה, לחזור לעבוד על מוזיקה ולא להגיד שיש לה תקליט בספרדית שעומד לצאת ובנתיים לא שמענו מזה כלום! בכל אופן נקווה לטובתה שדברים יתחילו להשתנות כי חבל על כל העבודה שהיא עשתה כל השנים ושהיא תיפול ככה והכל הלך לשווא!

oren456

New member
אחושרמוטה זנותיייייייי

בטח ג'ניפר תלבש מכנס צמוד וגופייה שתבליט את כל הציצקלעכס. ויהיו מלא חירמוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. וגם לדעתי יהי קרב ריקודים בין הבנים לבנות כמו בקלים של כריסטינה אגילרה CHUD .

למעלה