דיון

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

TheCharm

New member
לא נכון. ../images/Emo58.gif

עזוב את הקטע של עם המוות וזה, אני לא יתעסק בדברים לא בטוחים. עכשיו, הם ממש לא היו באוסטרליה בהאני מון. בפלאשבקים שהראו, בפעם הראשונה, לא היו עושים כזאת קפיצה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בין זה שהם נמצאים בקוריאה וסתם, לפתאום האני מון. חצמ"ז, OK, אז הם בהאני מון באוסטרליה. אז למה הם עכשיו נוסעים ללוס אנג'לס? הם צריכים לחזור לקוריאה, לא? הם בורחים, אין ספק.

colilon

New member
הייתה לעשייה סיבה../images/Emo58.gif

הוא עשה את זה כדי להצילח את החיים של האיש אם הוא לא היה מכניס מכולת רצח לאיש הזה האיש השני היה בא והורג אותו!!!!!!!!הבנת???זה למה הוא עשה את זה!!!

TheCharm

New member
הבנתי אותך גם כששלחת את זה 12

דקות לפני ששלחת את ההודעה הזאת, וגם הגבתי לך.

NitsNats©

New member
Lol |חלב|../images/Emo115.gif|מיוחדת|

אני חושבת שזה היה תפוזטיפש ששלח פעמיים
.

sh7ai

New member
rebecca121

1)הביעה של הסינים את זה תראה או תראי בהמשך הסדרה שיספרו על העבר שלהם 2)גון לוק האיש המוזר והקירח הוא היה נכה ה-אי ריפאה אותו!

TomZiZi

New member
יש לך טעות קטנה

לא כולם מופיעים. יש 48 ניצולים- מתוכם מספרים רק על 16. אז מה שאמרת לא נכון.

TheCharm

New member
טוב, נו צריך להיות גם קצת רציני

אם יתמקדו על כל ה-48, אז כל דמות תקבל דקה אחת. אי אפשר לבנות ככה עלילה. אז כרגע מתמקדים על בערך 16, ואחר כך יבואו חדשים וילכו וזה. אי אפשר להתמקד על כולם, אז מתמקדים על חלק אחד וחשוב. אבל מה שהוא אמר כן נכון חוץ מזה, כי הם לא מתמקדים מאוד באנשים מסוימים שהם אותם אנשים בכל פרק. נכון, כל פרק כעיקרון יש מישהו ראשי, שזה זה שהפלאשבקים הם עליו, אבל זה מתחלף כל פרק.

TomZiZi

New member
מסכים איתך

אבל יש הבדל בין הדמות של הפלאשבקים, והדמויות הראשיות. הדמויות הראשיות תופסות חלק חשוב (יותר) מספר רב של פרקים. למשל בתחילת הסדרה ג'ק וקייט היו הכי חשובים מבחינת עלילה. החשיבות של קייט ירדה, ושל לוק עלתה, ואני חושב שהעלילה סביב לוּק הרבה יותר חשובה משל ג'ק.

TheCharm

New member
בן דוד שלי אמר לי היום ../images/Emo58.gif

שהוא חושב שג'ק לא כ"כ תמים כמו שהוא נראה. אני חושב שזה שהוא התחתן ולא סיפר לאף אחד זה עוד חלק קטן מכל הסודות. ואגב אנחנו עוד לא יודעים מה היה בדיוק הקטע עם אבא שלו ואימא שלו וזה שהראו בפרק הראשון עליו. ואגב, ניקדת את לוק עם ּ. זה לא Luck, זה Locke (לוֹק)

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifמה ז'תומרת...

התחתן ולא סיפר לאף אחד? היו מלא אנשים בחתונה...

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד על האי לא ממש סיפר לאחרים על החיים הקודמים שלהם יותר מדי...

TheCharm

New member
כן, אבל... ../images/Emo58.gif

עד עכשיו, ג'ק לא נראה כמישהו בעל סודות. לפחות לא סודות שהם ממש סודות חשובים, כי כל העניין עם אבא שלו זה בכלל לא צריך לעניין אף אחד על האי. הוא נראה סתם, תמים, אפילו שכולנו יודעים שבסוף גם הוא יכנס לתוך עלילת הסודות האפלים והמוזרים. אני חושב שהעניין הזה של הפלאשבקים על החתונה וזה, זה היה אולי מין דוגמית קטנה לזה שג'ק הוא ממש לא תמים, והוא מסתיר דברים גדולים מאוד. יש עוד מלא דברים עליו שאנחנו לא בדיוק יודעים וכבר הבנו טיפה, על הבעיות עם אימא שלו ואבא שלו והבעיות בין ההורים שלו והכל. לא לספר למישהו קרוב אליך סה"כ שאתה נשוי זה לא בדיוק אותו דבר כמו לא לספר שהיו לך בעיות עם האבא וזה. זה שאתה התחתנת זה לא איזשהו פרט קטן שאפשר להעלים, זה משהו "טיפההה" יותר גדול. ואגב, בינתיים ג'ק אם אני לא טועה היו לו הכי הרבה פרקי פלאשבקים. 3 ליתר דיוק (ואבא שלו הופיע אגב ב-5 פרקים. בפרק 4 שהראו אותו ממש קצת, פרק 5 זה על ג'ק, הפרק השני אני חושב על סוייר שהוא הרג את האדם הלא נכון, הפרק השני על ג'ק שהיה בניתוח הכושל שאבא שלו שתה, והפרק של החתונה). קיצור, אז ניסיתי להרכיב סדר של העניינים - אנחנו יודעים שהדבר האחרון שקרה זה מה שהיה בפרק 5, שאבא שלו מת, כי ב-2 הפרקים האחרונים הוא חי. אז עם החתונה והבגידה אי אפשר לדעת 100 אחוז מה קדם למה, אבל אפשר להניח שקודם הייתה החתונה בגלל שהם נראו קרובים והכל... טוב בקיצור, השורה התחתונה היא - ג'ק ממש לא תמים, והוא מסתיר משהו, ולפי דעתי זה עוד הולך להיות הההה-משהו. אגב, בפרק השני על סוייר, שהוא הרג את האדם הלא נכון, אני כבר לא זוכר - הוא נסע לאוסטרליה כדי להרוג אותו?

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

אולי הם התגרשו? מהרגע שראיתי את זה חשבתי שאולי גם אשתו מתה... לא בטוח שהם עדיין נשואים, אנחנו לא יודעים כמה זמן לפני ההתרסקות הוא התחתן

הרמוני

New member
אוי איזה קטע...../images/Emo58.gifפרק 20

גם לי יש תחושה חזקה כזו שאשו מתה... וכן- סוייר נסע לסידני כדי להרוג את האיש הזה. מה שנראה לי קצת מוזר בסדרה זה שהפלאשבקים הולכים אחורה- זאת-אומרת לכל דמות שכבר היו לה כמה פרקי פלאשים אז בראשון הראו מה קרה בדיוק לפני ההתרסקות ומשם הולכים אחורה יותר ויותר, אז עם כל הזמן הולכים יותר ויותר לעבר- לאן זה בעצם מוביל? לדעתי באיזה-שהוא שלב יפסיקו את הפלאשבקים ויתמקדו רק בהווה כי זה כבר יהיה לא רלוונטי.. או שלא, לא יודעת, עם הרעיונות המטורפים של ג'יי ג'יי אי-אפשר לדעת מה יהיה...

TheCharm

New member
מה פתאום ../images/Emo58.gifעל מה שלא שודר

קודם כל, זה לא שהפלאשבקים לוקחים כזה חלק גדול מכל פרק. סה"כ איזה 3-4 פלאשבקים נותנים. חוץ מזה, זאת התבנית של הסדרה. מהפרק הראשון - פלאשבקים, פלאשבקים ופלאשבקים. ואגב, לא אצל כולם זה הולך אחורה. אצל סעיד למשל, מה שראינו היה דיי ממזמן ולא לפני העלייה למטוס, והפרק הבא שבוע הבא שישודר יהיה עם פלאשבקים על סעיד כבר יותר קרוב למועד הטיסה וזה.

למעלה