דיון...

Janem

New member
בטח שקרה, טוב שנגמר.

הגיל המקולל הזה עובר על כולם ובאמת הוא הקשה מכולם (אני נשמע כמו סבתא שלי). באופן אישי אני לא חושב שהשתניתי הרבה ובכלליות ההורים שלי השתנו יותר ממני, בזה שהם שינו את היחס כלפי ורצו באופן די אכזרי להתחיל ללמד אותי את המשמעות האמיתית והקודרת יותר של העולם, הם עזרו לי פחות ובאו אליי בדרישות מוגזמות. בטווח הקצר התוצאות היו קטסטרופליות, הם בעצמם רצו כבר להתגרש, אינסוף ריבים, התמכרתי לסיגריות, היו לי חברים אלכוהוליסטיים, הסתכסכתי עם אינספור אנשים והרסתי את הבריאות שלי רק בגלל אותו לחץ מטומטם ושקיעות בדיכאון. אז, יום בהיר אחד, בום, בית חולים, לא יכול לנשום, בטן כואבת, אני מקיא, ויורק דם. ההורים נבהלו, עזבו את הכל, אבל כלום לא עזר, כי אז נזכרתי שיש כן דברים שמשנים משהו בחיים האלו ושכן חשובים, כמו בריאות, בריאות הנפש וכו'. קיצר, מזל שיש לי בריאות חזקה, השתחררתי אחרי שלושה ימים מזוועים של זונדה שתקועה באף ובוורידים (כדי לנקות את הגוף מהזבל שהצטבר בו), ואז החלטתי שאני לא שם יותר זין על אף אחד וזה אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי בחיים שלי, לא משנה כמה חרא אכלתי אחרי זה, הסוף טוב, היום, טפו טפו, אני לא מבין מה גרם לי להתנהג כמו שהתנהגתי ואני לפעמים מודה לאלוהים, סתם, שאני חי, ושעכשיו סבבה. :)

Dynamo1929

New member
וואאוו! ../images/Emo45.gif

סחתיין, רוסטיק! לדעתי, בחרת בדרך הנכונה! תותח!

כן סיפרת לי את זה באיסיקיו לפני

שבוע.. אין מילים פשוט אין מילים כל הכבוד רוסטיק!!!!! אתה תותח,אתה תותח(כמו שכתב ולן וכמו ששרה שירית חדד בעע
)

למעלה